Nu så drar vi ut på nyårsfirande, ha ett gott nytt år allesammans!



Herregud, det är redan nyårsafton. Hur sjukt är inte det?
Känns som om det här året har gått riktigt fort, men samtidigt så otroligt segt haha.
Sitter och äter frukost nu och ska snart gå ner och duscha.
Senare ikväll blir det nyårsfirande tillsammans med Johanna och några till, skriver väl senare!

Kom hem för ett tag sedan från bion med johanna. Vi såg New Year's Eve, och jag kan tänka mig att det inte var sista gången jag kommer se den filmen.
Den var verkligen jätte bra och jätte rolig, påminnde om filmen Valentines Day, så om ni gillade den kommer ni älska den här!



Kom hem från stan för ett tag sedan.
Var och fikade med Johanna och Alice på Waynes, vilket var jätte kul med tanke på att det var ett tag sedan alla vi tre umgicks.
Jag köpte även ett par öronmuffar nere på stan, tycket det är så gulligt med sånna haha.
Nu så ska jag kika lite på Vampire Diaries och vänta på att klockan tickar iväg, ska nämligen på bio med Johanna senare!


Idag har det varit ytterligare en dag med shopping för mig. Åkte ner på stan med Evelina och kikade lite på mellandagsrean här hemma. Fick med mig ett halsband, ett par örhängen och ett par skor hem!
Sen så har jag även hunnit med att sola och fått Pretty Little Liars avsnitten av Johanna idag.
Så nu har jag suttit och kikat på de första avsnitten av dem, och det är så spännande haha. Så ska väl fortsätta att kika på det nu innan jag somnar, känner mig rätt så trött och lite sliten faktiskt.

Här har ni en bild på skorna jag köpte, blev lite dåligt på bild med skuggan i hörnet, men jag gillar dom.

200 kroner på rean är inte helt fel för ett par sånna här! Köpte dom inne på City Bird.
Idag har jag varit på Stockholm under hela dagen med min alldeles egna Puh.
Vi har shoppat på mellandagsrean, och jag fick faktiskt med mig några saker hem: Ett linne, en tröja, en klänning till nyår (som förövrigt bara kostade 90kr!!!) och så lite smink och smycken, och Johanna bjöd mig på lunch haha.
Kom hem för ungefär en timme sen och är helt slut.
Har käkat mat och ska ska nu slänga mig i sängen och se ett avsnitt av vampire diaries. Fick serien i julklapp så har börjat kikat på den nu i väntan på att jag får pretty little liars avsnittet av Johanna.

Har varit askass på att blogga nu under julen, vilket är ganska tråkigt. Men, jag har bestämt mig för att förbättra mig blogg, med mer bilder, inlägg o.s.v. Tyvärr blir det ingen bild nu för blogg.se krånglar, så vi säger att att jag börjar med förändringen imorgon haha. Ha det bra!

God jul allihopa! Jag är hemma hos min farmor och farfar nu och har vart här hela dagen. Vi har ätit julbord, delat ut julklappar m.m, har fått jätte fina saker!
Nu så kikar jag på Harry Potter på tv och äter en cup cake som jag gjort själv, och nu ska jag fortsätta titta, ha en god jul allesammans!



Livet är en tragedi för de som känner, men en komedi för de som tänker.

Igår så hade vi som en slags "avslutning" på skolan då vi fikade, sedan var jag med johanna resten av dagen då vi handlade lite julklappar på stan och fikade hos mig.
Idag så var jag med Johanna igen på dagen och bara tog det lugnt.
Sedan på eftermiddagen åkte jag och fikade med Alice och kom hem för någon timme sen. Har hunnit ätit och duschat, och nu så ska jag börja slå in alla julklappar till imorgon.
Helt sjukt att det är julafton redan imorgon! Känns inte alls som om det är det för mig haha.


Askass bild, men här är våran fina julgran hemma hos oss och min sura (han ser iafall ut att vara det) lillebror.

Idag har det varit en lugn dag i skolan, ungefär som alla onsdagar, förutom att på den här så lekte/tävlade vi på idrotten och pysslade på spanskan.
Sen efter skolan och även en stund på lunchrasten har jag virrat runt på stan och letat efter några julklappar. Träffade på Emmy och hennes kompis Ida på eftermiddagen så gick med dom en stund innan jag träffade Evelina och gick med henne ytterligare en stund haha.

Sedan har jag städat och varit barnvakt här hemma ändå fram tills nu. Så jag har precis duschat och ska kika lite på Pretty Little Liars nu innan jag somnar. Är så trött.


Både igår och Idag har varit dagar då jag varit trött. Känns som om lovet verkligen kommer när jag vill ha det som mest.
Idag så har jag inte gjort så mycket förutom att gå i skolan, och där såg vi på film i stort sätt på alla lektioner, förutom sista då vi hade prov i matte. Efter skolan så har jag bara varit hemma och sett lite på tv.

Har fastnat för en serie som jag kollat på nonstop nu i en vecka. Pretty Litlle Liars heter den och jag fullkomligt älskar den! Den har både sånt där typiskt tjejdrama men är ändå lite läskig i vissa tillfällen. Bra är den i alla fal, och nu ska jag ta och kika på ett till avsnitt till tror jag!





Helt sjukt att det redan är sista advent, nästa helg är det liksom jul?
Tiden går alldeles för fort...
I fredags så var det roligt hemma hos HP iafall, fast jag drog hem ganska tidigt ändå för jag kände mig inte helt hundra. Sedan igår var jag och shoppade julklappar med Johanna och hade sedan julmys hemma då vi pyntade granen.

Idag så har jag hängt med Johanna hemma hos mig ändå tills för ett tag sen.
Vi pluggade Hotell ett tag och sedan belönade vi oss själva med lite ostkrokar och film. Nu däremot så ska jag ta och krypa ner i ett varmt bad.

Jag är urkass på att uppdatera bloggen har jag märkt, men nu så skiter jag i det och uppdaterar iafall! Roligt va? hehe
Idag har jag gått i skolan, sedan käkade jag lunch inne i stan med Johanna och Sanna innan vi åkte ner till gasklockorna för att kolla på talangjakten. Var ganska kul faktiskt.
Sedan åkte jag ner på stan och träffade Alice en stund.
Nu så har jag precis ätit och ska om nån timme åka iväg på lite partaj. En bekant (vilket fult ord haha) har fyllt år så det ska ju firas!


Igår så fick jag sluta tidagare, vid ett ungefär, då våra lektioner blev inställda.
Så johanna kom hem till mig så drack vi lite kaffe och hängde ett litet tag.
Nu så sitter jag på en turism lektion utan lärare, så har lite svårt att fokusera på att jobba då haha. Sen idag efter skolan så ska jag ut till valbo med farmor och köpa lite julklappar.
Helt sjukt att det är mindre än två veckor kvar till jul. Snart är det nytt år också!
Men jag fick iafall lite julkänsla efter att ha kikat lite på julbilder.




Igår kväll blev det att jag åkte hem till Ida för lite tjejmys tillsammans med henne, Alice och Johanna HP. Det var roligt, och jag kom hem strax innan två.
Jag vaknade för inte så länge sedan, och har precis ätit frukost.
Idag så har jag några småsaker jag måste göra. Ska skriva ett CV (vad vuxet dett låter), baka till pappsens födelsedag och fixa lite andra små saker till skolan och hemma.
Är hur trött som helst och har varit det hela helgen, men ändå känner jag mig pigg på något sätt och måste göra saker hela tiden, haha.

Hola! Igår så hade jag tänkt att bara vara hemma, men så frågade Evelina om vi skulle hitta på någonting, så vi åkte ner till stan för en kvällsfika och sedan övernattade hon hos mig!
Idag så åkte vi med min familj och kollade på mina tremenningar som hade uppvisning med sin konståkning, och dom var jätte duktiga!
Evelina åkte hem för en stund sedan, och nu så gör jag ingenting.
Ska vara med Alice sen lite senare, så vi får se vad vi hittar på då!


Sitter på Svenskan nu och jobbar lite på ett tal vi hålla för klassen.
Är snart klar med mitt, så kände för att ta en liten paus ett tag.
I morse, eller på förmiddagen rättare sagt, så var jag riktigt trött. Känner verkligen att jag vill ha lov, och jag vill ha det nu! Lite skönt är det att det bara är två veckor kvar, men det är ändå två veckor och det är ganska lång tid tycker jag.
Nej, nu ska jag sluta klaga och fortsätta skriva. Bjuder på en vacker bild av mig först!


right now, haha...

Sitter på en service lektion just nu och är klart med allt jag ska göra.
Har inte haft orken att blogga de senaste dagarna, och egentligen inte idag heller då jag känner mig sorgsen över att en person jag inte ens kände har gått bort.
Mina tankar går till min gammla klasskompis som måste vara förkrossad, och till alla andra som kände honom. Helt sjukt att ett liv kan släckas, bara sådär.


Den där pojken jag aldrig kände, som gick på gator jag aldrig såg
Och tänkte tankar jag aldrig tänkte, under ett tunt och flygigt hår
Och alla känslor slog och sprängde, hela vardagen full med hål
I en tid då inget hände, I en stad som alltid sov.


Idag så gick jag upp vid tio för att hinna äta, packa och göra mig iordning.
Hade dansuppvisning idag klockan 1, då vi dansade med tävlingsgruppen, sedan vid 3, då vi visade upp våra par/singel. Vilket var jätte kul, alltsammans.
Sedan jag kom hem för en timme sedan har jag pluggat inför ett stort prov jag har på tisdag. Nu så ska jag fortsätta plugga, sedan se på film resten av kvällen.


Det här var temat på vår dansuppvisning haha.



Igår så var jag på bio med Johanna. Vi såg Breaking dawn.
Den var bra, bättre än vad jag hade förväntat mig faktiskt. Så nu längtar jag tills part 2 kommer ut så man får se den! haha.
Sedan stannade jag till hemma hos sonja en stund innan jag åkte hem.
Idag så vaknade jag jätte sent enligt mig, klockan 2, och jag förstår inte hur jag ha kunnat sovit så länge då jag ändå inte somnade så sent.
Hur som helst, ska åka hem till farmor och farfar om någon timme för middag, sedan ikväll ska jag vara med johanna tror jag.