Usch, hatar verkligen måndagar. Sitter på en svenska just nu och håller på att skriva en debattartikel. Har ingen insperation alls så det går i snigeltakt haha.
I helgen så var jag med Alice, Clara och Anna i lördags, och den kvällen var väl helst okej. Hade ju kunnat vart roligare. Sen igår så hade jag dansträning.
Idag så ska jag hem till Evelina direkt efter jag slutat skolan för att träna på våran par, sedan har vi dansträning på kvällen haha. Kommer nog inte skriva något mer idag för kommer ha fullt upp hela dagen.


Igår så var jag barnvakt som varje fredag, sedan gjorde jag ingenting på kvällen.
Imorse så vandrade jag till Lillhagsskolan för ett möte som mina föräldrar inte kunde gå på, och sedan har jag varit hemma och gjort flera saker, som att duscha, äta, pluggat och tränat lite på min singeldans. Ska fortsätta med plugget och dansen en stund till, sedan ikväll ska jag vara med Alice och kanske Johanna.


"Some people sleep easy, some people don't.
I see you keep your light on, stops you feeling so alone."

Jag förstår inte hur klockan har kunnat blivit så mycket?
Idag så slutade jag efter lunch, så då åkte jag hem och städade och slappande en stund innan Johanna kom hem till mig. Vi pluggade lite inför ett prov vi har på måndag och drack kaffe och skvallrade som två kärringar, som vanligt alltså haha.
Sen när hon gått kom jag på att jag behövde skriva klart en skriftlig inlämning till imorgon så har suttit med den ett tag nu, och blev precis klar. Känner mig ganska duktigt faktiskt, haha.
Resten av kvällen ska jag spendare framför tv:n, as usual.


An old one on my Puh and me!


Igår så var jag hemma och var sjuk, hade migrän, vilket inte var så kul haha.
Sedan på kvällen körde jag upp på snöskoter, så nu får jag mitt snöskoterkörkort hemskickat i brevlådan snart. Känns skönt.
Idag så har jag bara gått i skolan hela dagen, kom hen för inte så länge sedan. Hatar att sluta sent. Egentligen skulle jag slutat 20 i två idag men eftersom jag får stöd i spanska så kommer jag sluta kvart över fyra varje onsdag framöver. Känns ju sådär lagomt bra när mina klasskamrater slutar tidigare.
Nu så ska jag strax äta mat, sedan bara ta det lugnt framför tv:n.


I helgen har jag inte varit så duktig på att blogga, men har faktiskt varit upptagen ganska mycket. Har umgåts med Evelina för det mesta, ätit ute på restaurang, haft eve som sov hos mig och sedan dansträning igår.
Kändes skönt med dansträning igår, Lisa min dansränare vet verkligen hur man kör slut på en under en träning, sitter med träningsvärk nu haha.
Är i skolan nu på en svenskalektion och håller på med frågor till en debattartikel, så ska nog fortsätta med det nu.


Denna dag har varit jätte bra. Skolan var ganska lugn och vi fick sluta tidigare, så åkte ner på stan då med johanna, och sedan kom Sanna och då gick vi och fikade på waynes.
Vi satt där ett bra tag och pratade bara massa tjejsnack. Var hur länge sen som helst sedan vi tre umgicks tillsammans, så det var ju jätte kul.

Sedan åkte jag hem, åt lite mat, och sedan gick min familj och jag upp till Patrik och Sofie som nyss fått barn och grattade dom.
Pojken heter Elliot och är hur söt som helst! Och hårig! haha
Han är bara en vecka gammal och verkligen jätte liten.
Jag tycker barn är så otroligt vackra, och de påminner oss om att det sker mirakel varje dag.
Ganska otroligt egentligen.


Både igår och idag har jag hämtat Lukas hos dagmamman hans efter skolan. Egentligen skulle min farmor och farfar hämtat honom men farfar var tvungen att åka till sjukhuset igen, så då fick jag ställa upp. Nu har pappa kommit hem för en stund sedan så nu är jag ledig haha.
Slutade skolan tidigare idag också, skulle egentligen gått till lite efter fyra med fick sluta halv två istället, hur skönt?
Nu så ska jag gå ner och ducsha, sedan kika på tv och kanske göra engelskaläxan, om jag orkar göra det ikväll.


Just nu är jag otroligt trött, så ska nog gå upp och lägga mig efter jag ätit mat haha. Orkar inte skriva något just nu, återkommer imorgon.




Christoffer i min klass sa att den tredje måndagen på året, alltså idag, är den dagen på året folk är som mest deprimerad. Denna dag kallas för Blue Monday av forskaren som kom på det. Själv så känner jag mig lite nere pågrund av att jag fått IG-varning i ett ämne, men jag känner mig inte speciellt deprimerad haha.
Denna skoldag har släpat sig fram, men snart så slutar jag tack och lov.
Ska nog inte göra något efter skolan, så åker nog hem och bara tar det lugnt.


Kom hem för inte alldeles så länge sedan.
Gick upp så tidigt som 8 idag då det var ett uppstartsläger på Uddans där vi dansat och fått kostråd, vilket var jätte kul!
Har fått insperation nu till mina egna danser denna termin, så det är ju toppen.
Sedan gick jag och Evelina en liten stund på stan och kikade lite. Köpte även ett par byxor inne på JC som vi ska ha till våra par.
Har sedan följt med familjen och kollat på Lukas när han åkte skridskor och så handlat. Kom precis upp från duschen och nu ska jag bara ta det lugnt ett tag.
Senare så ska jag ha filmkväll med Johanna, så blir en lugn kväll för mig.

Här är braxorna jag köpte:




Idag är det fredag den 13:e. Brukar faktiskt ha lite otur när det är sånna här otursdagar, men idag så har klarat mig lindrigt undan!
Idag i skolan så hade vi bara två lektioner, sedan var det omprov på eftermiddagen då jag skrev om ett spanska prov som jag skjutit upp alldeles för länge.
Förhoppningsvis gick det bättre den här gången, men även fast jag har pluggat så kändes det inte så bra, fast i och för sig känns det aldrig bra när jag har spanska prov då det är mitt svåraste ämne.

Efter jag gjort provet så åkte jag hem och hämtade Lukas, och har varit barnvakt åt honom sedan dess. Vi har bakat en liten paj och sett på Bilar 2. Den var faktist bättre än ettan haha.
Nu så ska jag snart äta mat, sedan bara ta det lugnt hemma ikväll.


Why does it feel as if we always think of those who don't spend a single thought for us?

Idag så fick jag sluta skolan vid ett, mycket tidigare än vad jag skulle gjort egentligen. Åkte då hem och städade, tog det lugnt och lagade mat.
Just nu så sitter jag och pluggar lite. Fick lite hemuppgifter med oss hem, plus att jag ska göra om ett spanska prov imorgon, så kommer nog fortsätta plugga en stund till, så hejdå så länge.


Igår så började skolan igen, var där i flera timmar och bara lyssnade på genomgångar hela dagen. Sedan åkte jag till kyrkan med Emmy innan jag åkte ner på stan för att fika med Alice och Clara och prata lite om sommaren.
Kom hem ganska sent igår, eller sent och sent, jag kom hem vid halv tio. Men trött är jag idag iafall. Sitter på en Service lektion nu i skolan och gör inte så mycket. Efter skolan idag hade jag tänkt att uträtta några ärenden, haha.


Efter som skolan börjat igen kommer webbbilderna tillbaka, haha. Beautiful me right now!

Kom upp från ett långt bad för en liten stund sedan.
Var inte på stan så länge med Johanna, utan köpte bara några småsaker som jag egentligen inte behöver haha, sedan åkte vi hem.
Har läst en bok jag fick i julklapp i stort sätt resten av dan, som jag även tog med ner och läste i badet, och den är verkligen hur bra som helst!
Nu så ska jag ta ett break från boken och titta lite på tv, ska försöka somna tidigt ikväll eftersom skolan börjar imorgon, men vi får väl se hur det blir med det.



Åt frukost för en stund sedan och håller nu på att fixa mig.
Ska åka ner till stan med Johanna om en stund, så får se om man hittar något där då.

Vaknade ganska sent idag och har kollat på Burlesque hela min vakna tid, och ätit middag. Måste börja vända på dygnet nu, annars kommer jag vara en levande död i skolan på tisdag.
Igår så hade jag och Johanna tänkt att haft en myskväll, men istället åkte vi hem till Jasmine på en hemma fest, vilket var jätte roligt!
Nu resten av dagen ska jag nog bara sitta hemma och slappa, kanske gå ut och gå en sväng om jag orkar, vilket jag förmodligen inte kommer göra haha.


Kom hem för nån timme sedan från min moster, där hela familjen har ätit middag. Mina kusiner var även där så det var roligt att få träffa dom igen, ser ju dom så sällan känns det som.
Tidigare idag så var jag ute på en långpromenad med johanna. Vi gick ganska långt idag, så känner mig lite duktig haha. Nu så ska jag ta och kika på en film!


Lukas och Pappa får stå för dagens bild haha! Från midsommarafton.

Idag så har städat hela förmiddagen och sedan hängt hemma hos Evelina hela eftermiddagen då vi kikade på film och bara slappade. Sedan stannade jag även till lite hos Alice och snackade lite smått om en festival vi vill åka till i sommar.
För några timmar nu har jag varit hemma, ätit och kollat på två filmer.
Är riktigt trött just nu, så ska nog gå och lägga mig faktiskt.


Kom nyss hhem från stan med Johanna. När jag åkte dit tidigare så lovade jag mig själv att jag inte skulle köpa något, men såklart bara därför så gjorde jag det haha.
Fick med mig den fina tröjan på bilden hem och en bh.
Nu så ska jag snart äta middag, sedan har jag lovat mamma att baka lite brownies, så får se hur det bli med det!


159kr på Veromoda, inte så farligt.

Godmorgon, eller god förmiddag kanske passar bättre?
Idag så vaknade jag vid 11-tiden, gick upp och duschade, åt frukost och allt sånt där.
Hur som helst så ska alldeles strax åka ner på stan med Johanna.

Den här låten har jag lyssnat på hela morgonen, och dom senaste veckorna. Egentligen är den inte riktigt den typen av musik som jag lyssnar på, men jag gillar den!

Bea-utiful - Megan Nicole




Jag kom nyss hem från en långpromenad med Johanna.
Kändes skönt att komma ut lite till luften efter att ha suttit inne i några dagar.
Nu så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske gå ner och umgås med pappa & Lukas.

Nyårsafton blev riktigt lyckat för mig i år!
Skulle egentligen skrivt om den igår, men låg hemma hela dagen igår med mensvärk, och tyvärr kommer jag få göra likadant idag, även fast jag känner mig bättre nu.
Men tillbaka till nyårsafton, vi var i Bomhus trakten och träffade på några nya ansikten men även många gammla. Kändes verkligen som Nyår när vi stod ute på gården vid tolvslaget och såg på alla raketer som smälldes, även fast jag nu knappt kan fatta att det är ett helt nytt år.

Detta år så har jag varit töntig nog och gjort några nyårslöften, som med ett enda ord kan sammanfattas som att jag ska bli mer hälsosammare, sedan får vi se hur det går haha.
Nu så ska jag iafall ta en till värktablett och lägga mig i soffan och kika på vampire diaries.


Snodde bilden från Johannas blogg då jag inte har några egna, med så här såg vi ut på nyår!