I'm overboard
And I need your love to pull me up
I can't swim on my own
It's too much
Feels like I'm drowning without your love,
So throw yourself out to me, my lifesaver.

Hej! Igår så var jag och firade Anton som fyllde 18 hemma hos honom, innan vi drog ut på bankhuet på kvällen. Blev en så någorlunda nykter kväll för mig som var rätt så kul! Träffade på många gamla vänner ute, så det var ju roligt!

Idag så har jag jobbat på dagen. Var en väldigt slapp och skön dag idag, och dagens stora plus var att jag och Linn fick go fika på eftermiddagen utav kocken! Sedan ikväll har jag varit hemma hos farmor och farfar på middag.
Nu tänkte jag lägga mig i ett varmt bad tillsammans med en bok. Blir en lugn hemma kväll för min del då jag jobbar imorgon med!

Dagens gofika!



Hola! Idag har jag haft ytterligare en lång men bra dag. Hade ju min praktik på förmiddagen, sedan därefter kom Sanna hem till mig för lite snack.
Senare drog vi hem till Sofia som hade en försäljare från Mary Kay där, så kom hem några timmar senare med en foundation rikare! I vanliga fall använder inte jag det, men det lär väl bli ändring på det nu då haha!

Men men, nu ska jag lägga mig i sängen och försöka få lite sömn. Är så otroligt trött så det kan behövas!


Idag har jag haft en låång dag. Hade först praktik på dagen, sedan efter det träffade jag Sanna på stan och tog en fika.
Efter det kollade jag ikapp lite missade paradise avsnitt innan jag åkte hem till Robin för en filmkväll.
Kom precis hem så ska lägga mig och sova nu, trött och slut efter en bra dag!

Idag har jag haft en rätt så bra dag!
Var en rätt så skön och intressant dag på praktiken. Efter den åkte jag sedan ner till stab och inhandlade ett par nya skor. Sen ikväll blev det en fika på mingel med Alice!
Kom precis hem, så ska nu slappa lite framför ett avsnitt av 90210 tillsammans med ben & Jerry innan jag lägger mig. Blir en lika tidig dag imorgon med, men jag klagar inte!



 
Min blogg har stått tom ett tag nu, mest för att jag haft tankarna på massa annat och inte riktigt orkat skriva något här. Men idag så kändes det som en bra dag att börja igen!

Idag hade jag min första dag som praktikant på Scandic. Kommer vara/är på konferens avdelningen i fem veckor nu, och min första dag var väldigt bra, bättre än vad jag förväntat mig. Efter praktiken sen har jag städat hemma och skrivit två artiklar, så nu kommer jag bara ta det lugnt resten av kvällen och kika på nån film eller serie.
Blir nog en tidig kväll ikväll då jag är rätt så slut, men det kan behövas när man måste ta bussen sex på morgonen för att komma i tid till praktiken haha.

 



Igår var det nyårsafton, vilket jag firade in med min pojkvän, Sofia och massa andra!
Vi blev bjuden på trerätters middag hos Amanda och hennes pojkvän, och stannade där ett bra tag. Vi gick sedan till klasskompis till mig innan vi gick ner till torget för tolvslaget, där jag fick min nyårskyss av min kärlek!
Kvällen avslutades sedan på bankhuset innan jag tog sista bussen hem.

Blev lite för många drinkar och väldigt mycket skratt och värme igår, så känner mig nöjd och trött idag. Här är några bilder från gårdagen!