Hola! Nu är jag äntligen hemma efter en otroligt rolig, men utmattande vecka som lägerledare.
Känner mig trött som bara den, men samtidigt pepp på Shanies 19års fest som jag ska dra på om några timmar. Blir antagligen en tidig kväll för min del då jag knappt fått någon sömn under den gågna veckan.
Imorgon när jag är pigg och utvilad kommer det nog ut lite bilder från min tid i stugan/lägergården. Hoppas ni får en fin lördag!

Hola! De senaste dagarna har jag inte gjort mycket. Hängt hemma hos mig med Sanna, umgåts med Gustav och passat Lukas är väl vad som tagit upp mina senaste dagar.
Idag däremot så har jag packat hela förmiddagen. Åker nämligen till min stuga om drygt en timme för att fira midsommar där med min familj och fina vän Evelina. Sedan på midsommardagen så åker jag iväg och jobbar som lägerledare för 4H i en vecka, så min blogg kommer antagligen stå tom den följande veckan.
Men men, jag hoppas att ni får en fin midsommar och en trevlig vecka, för tänker då jag ha!
 
 


Hola! Har varit lite tomt på min blogg de senaste dagarna, trots att jag egentligen inte gjort något särkilt. Mest slappat hemma osv.
Idag däremot har jag tagit en tripp ner till hälsocentralen för att få ny medicin, sedan har jag slappat hemma i någon timme. Nu så ska jag snart åka ner till stan för att gymma med Alice och köpa lite småsaker jag behöver. Åker snart iväg som lägerledare i en vecka och kom på nu att det kan vara bra att inhandla lite saker tills dess, som myggsprej, solkräm och tusen andra småsaker haha.
Anyway, jag hoppas ni har fått en bra start på erat sommarlov trots det halvdana vädret!
 
 
 

Idag har jag spenderat min dag hemma i sängen, ute i solstolen och sedan tillbaka i sängen igen, ute i solstolen osv osv. Har bara slappat hemma med andra ord!
Ska äta godmat med familj om en stund, sedan efter det bär det av till stan där jag ska fika med Sofia. Den tjejen åker till London imorgon och blir borta i två lååånga veckor, så behöver umgås med henne lite innan jag kan släppa iväg henne haha.
Hur som helst, solen skiner och det är toppenväder ute. Hoppas ni andra får en toppenlördag!
 
 


Hola! Igår så hade jag skolavslutning och var och firade Evelina som tagit studenten. På kvällen sedan hängde jag hemma hos Gustav. Hade en väldigt trevlig och mysig dag, även fast vädret inte var det bästa och jag stressade mig igenom större delen av dagen haha.
Idag däremot så har jag bara slappat hemma hela dagen. Åkte även hem till Joel som tagit studenten och firade honom. Kom precis hem därifrån och ska om ett litet tag in till stan för att kika på baksmällan 3 på bio med Alice!

Här är två bilder från igår:

Sofia, jag, fatima och Ellie efter skolavslutningen

Min grymma vän Evelina som tagit studenten och jag. Grattis återigen min fina!

 

Hola! Idag har jag haft en ledig dag från skolan. Trots det åkte jag in till skolan vid tolv och städade ur mitt skåp tillsammans med Sofia. Sedan åkte vi och solade, gick på stan en stund och gymmade.
Nu på kvällen så har jag varit nere på stan och fikat på mingel med Alice och Elicia i någon timme. Nu däremot så slappar jag i sängen och ska kika lite på One Tree Hill. Har skolavslutning imorgon samt studentfirande jag ska gå på, så ska försöka somna tidigt ikväll så jag är pigg och alert imorgon haha!

 

 
Jag vet att den här låten inte är speciellt ny längre, men upptäcke den här musikvideon idag och fastnade för dansen i den. Har tidigare sett en annan variant på musikvideo till den här låten, men just denna blev jag förälskad i. Att den handlar om dans i Havanna kan möjligtvis ha någonting med saken att göra.


Idag har jag haft en väldigt mysig och trevlig dag! Imorse så åkte jag och kollade på min lillebrors skolavslutning, för att sedan efter det åka till furuvik med han, mamma och Lukas kompis Liam. Var faktiskt rätt så kul att vara i furuvik, även fast man inte är liten längre och åker alla karuseller haha. Sedan efter furuvik åkte vi till Hille och firade min kusin som fyllt 21 i helgen.

Kom hem för en stund sedan och funderar nu på vad jag ska göra av kvällen. Är ledig från skolan imorgon med så något ska jag nog kunna hitta på hehe. 
Hoppas ni andra haft en bra dag, här är några bilder från min:


Min mormor, farmor och jag


Jag och lillebror

Liam och Lukas idag på furuvik!



Hola! Nu är jag inne på min sista vecka i skolan och det märks verkligen. Värmen börjar komma och lektionerna blir allt färre. Idag så åkte jag till skolan för att ha en enda lektion, sedan åkte jag hem direkt efter.
Hade egentligen tänkt att sola idag men har gått och blivit lite småsjuk så kommer nog slappa hemma och knapra i mig några tabletter jag hämtade ut på apoteket idag. It sucks to be in pain, men förhoppningsvis så går det över snart!
 
 


Hej! Jag har precis kommit hem från två trevliga dagar i stugan! Där borta har jag hunnit med att äta god mat, leka med lillebror, spela olika turneringar med familjen, solat och framförallt bara tagit det lugnt. Älskar verkligen att komma ut dit med min familj då jag verkligen kan slappna av därborta!
Men men, är ju hemma nu vilket också är skönt. Kvällen kommer nog spenderas tillsammans med Elina hos någon utav oss, men massa snack och slapp.

Här är några bilder från stugan:

Farmor, Lukas och pappa gör en mänsklig pyramid


Pappa och Lukas innan en båttur

Stekte lite i solen...


Hola! Idag har jag haft en väldigt bra dag i skolan, med inte mycket att göra och en massa fika osv. Efter skolan så åkte jag ner på stan med Sofia och Sanna där vi kollade lite i butiker och sedan tog sanna och jag en fika på mingel! 
Nu däremot så sitter jag hemma och ska strax äta mat, kvällen kommer antagligen spenderas hemma hos Gustav. Det är ju långhelg nu så ska iväg till stugan imorgon, vilket jag verkligen ser fram emot!

En bild på mig idag på mingel. Mitt hår ser dock förjävligt ut haha!

 
 
Hallådär! Igår så drog jag som sagt på min klasskompis Christoffers 18års fest, vilket var helt okej ändå. Många av mina vänner var där och bekanta som man inte sätt på länge vilket var roligt, medan något som var mindre roligt var hur festen spårade ut och det blev massa bråk. Hatar verkligen när folk inte kan bete sig på fester. Vart har all respekt tagit vägen?
Men men, tråkigt nog är det sånt som händer.

Idag däremot, så har jag jobbat hela dagen fram till fem, vilket har varit rätt så jobbigt men ändå en rätt så bra jobb dag då vädret inte direkt är det bästa. Nu däremot så ska jag alldeles strax gå och ta ett varmt bad och läsa något, för att sedan spendera resten av kvällen med mera slapp!
 
 
 
 
Idag har det varit strålande väder ute och jag har varit fast inne på jobbet haha, men trots det har jag haft en bra dag. Slutade tidigare än vanligt idag då det var lugnt på jobbet, vilket var väldigt skönt. 
Nu så har jag bara tagit det lugnt hemma och ska snart börja göra mig iordning för kvällen. En klasskompis till mig fyllde 18 i veckan och bjuder därför på festligheter ikväll. Ska dock upp och jobba imorgon med, så blir en lugn kväll även om jag ska ut haha. Hoppas ni andra får en trevlig kväll!