Hola! Har inte bloggat på ett tag då jag haft fullt upp. Drog ut på juldagen med mina kusiner och deras vänner, vilket var en väldigt rolig kväll men som slutade tidigt då jag fått i mig lite för mycket haha. I helgen sen har jag jobbat jobbat jobbat och sen sovit sovit sovit haha. Jobbade även på frukosten idag innan jag började på städ som jag jobbar på egentligen, så idag har varit en väldigt lång dag för mig med dubbla pass! Ligger i sängen nu och ska kika på nått avsnitt av prison break som jag börjat kolla på (asgrym serie) innan jag somnar. Imorgon väntar mer jobb så då vill man ju vara utvilad haha!

Idag på jobbet. Städat tillsammans med Linnea helgen och idag var det tröttsamt att jobba... Haha


God jul på er alla! Denna dag har spenderats hos min moster och morbror hemma hos dom med min familj. Vi har sett på Kalle, ätit julmat, haft en otroligt fin tomte (jag) på besök, öppnat massa klappar pch umgåtts! Har varit väldigt mysigt. Fick en del julklappar som jag är väldigt nöjd med också, så denna julafton har varit toppen. Hoppas ni andra också fått en fin julafton!

Lukas och jag stod för årets tomte haha


Var ett tag sedan jag skrev nu. Har inte varit särskilt upptagen med något utom med att vara sjuk haha. Har även jobbat, kört bil och träffat några kompisar. 

Imorgon är det julafton och den kommer jag spendera med min familj som man ska göra. Har haft julkänslor i flera dagar  nu men just idag känner jag mig tom på det haha. Känns sjukt att det redan är dags för julafton och att det är nyår nästa vecka. Är inte riktigt mentalt redo för det..




Idag har jag virrat omkring på stan med Emmy och lett julklappar och fikat, sedan åkte vi hem till Linnea en kortis innan jag lämnade dom och åkte tillbaka till stan för att göra fransar hos Jessica!
Kom hem för ett tag sedan och har pluggat lite körkortsteori, tänkte plugga lite mer och kika lite på serier resten av kvällen. Hoppas ni andra haft en bra dag som jag haft!

Bild på min fransar tagen av min mästerfotograf till kusin hehe

Hola! I helgen har jag gjort en del. Var med Carro på fredagen då vi gick på lucia movie night. En helkväll på bio med slut tidigt på morgonen, då vi fick se tre förhandsvisningar och fick massa gott att äta. Var väldigt mysigt, men blev lite långdraget mot slutet så vi drog under sista filmen.

På lördagen firade jag Linnea som hade maskeradfest vilket var väldigt trevligt! Sen igår hade jag slappdag framför tv:n med trevligt sällskap och hängde med Alice på kvällen. Idag däremot har jag varit med Sofia hela dagen, då vi drog till Ikea. Hoppas ni andra haft en lika bra helg som jag haft!

Min utklädnad i lördags. Var tjuv haha


Idag har jag bara haft en sak på schemat, nämligen att tatuera mig. Gjorde min första idag på insidan av överarmen på redrum, tog ca 2-3 timmar och Carro var med som stöd och en hand att klämma i när det gjorde som ondast haha!
Var dock inte så farligt som jag tänkt mig, endast sista skuggningen som var värst då min arm kändes som ett enda stort blåmärke haha. Blev iaf sjuk nöjd! Detta är resultatet:



Tatuering går runt armen så var väldigt svårt att knäppa kort, men men. Nu är den på plats iaf! (Är en skorpion och en ros utfall någon undrar^^)

Hola! Då var det måndag igen och som den konstiga heltidstudenten jag är som bara har en dag i skolan per vecka, har min måndagsångest tagit slut efter att ha varit i skolan idag. Enda dagen i veckan haha!
Känner mig dock helt slut trots det, antar att man vänjer sig vid latheten haha. Ikväll ska jag bara slappa hemma, läsa lite kurslitteratur och försöka plugga lite körkortsteori så något vettigt blir gjort. Hoppas ni andra haft en bra start på veckan!

Hola! Var ett tag sedan jag bloggade och har ett minne som en guldfisk så har inte riktigt koll på vad jag gjort på senaste haha. Var iaf i skolan igår och hängde med Alice på kvällen då såg på film, sen idag har jag solat, kört dubbellektion på körskolan, och även fikat med Evelina!
Ikväll ska jag slappa hemma och försöka plugga lite till skolan och körkortet är tanken, sen får vi se hur bra det går med den saken haha!

Gammal fyllebild on the toilet på mig och evelinis! (Bildbrist)