Idag var alla mina lektioner inställda, så jag spenderade min dag med att se på vänner och sedan åka ner på stan för att hänga på Mingel i några timmar med Alice.
Resten av denna dag, eller kväll, ska jag spendera framför tv:n tillsammans med några skivor vattenmelon!



Har en bakdejt med min lillebror och bakar en chokladkaka som han kan ha med sig imorgon. Han ska övernatta med ungarna som går hos hans dagmamma på någon skola, så nu ser vi till att han kommer får lite kaka med sig!

Kent - Sverige



Regnet slår mot rutorna nu
Men natten är ljus i ett land utan ljud
Och glaset glittrar tyst på vårt bord
Lika tomma som ord
Visst är kärleken stor



Igår hade jag en jätte bra dag!
Var hemma hos mig och solade med Johanna och Sanna på dan, sedan åkte jag Sanna till Furuvik vid sex och såg på Kapten röd.
Han var verkligen jätte bra, spred energi och glädje som bara den!
På kvällen sedan såg sanna, jag och johanna på eurovision hemma hos mig. När Sverige vann började vi hoppa och skrika. Jag trodde att det skulle gå bra för Loreen men trodde inte att hon skulle vinna, fast herregud var härligt det var att Sverige vann!

Idag däremot har jag bara legat hemma och solat. Känner hur det bränner på mina axlar och mina kinder så lär smörja in mig. Det är iafall hur skönt som helst att sommaren äntligen verkar ha kommit!

Hela natten har jag sprungit fram och tillbaka till toan, och mådde riktigt illa på förmiddagen så fick stanna hemma från skolan.
Min pappa kom hem och var sjuk igår han med, så han smittade väl mig med.
Nu så mår jag iafall bättre, så ska gå och duscha och sedan fortsätta att se på tv som jag gjort hela dagen.

Igår kom jag hem från en helg i Tierp. Var faktiskt ganska kul därborta, känner mig taggad nu inför i sommar då jag ska vara lägerledare en vecka!
Sitter i skolan nu och pluggar lite inför ett prov och känner mig lite sådär allmänt seg.
Idag kommer vara en sån dag när jag slänger mig i sängen direkt när jag kommer hem känns det som. Bilden ovan känns väldigt rätt.

Igår så var jag hemma och gjorde i stort sätt ingenting hela dagen, förutom att packa. Var med Emmy ett tag på kvällen och drack kaffe haha, men åkte hem rätt så tidigt.
Anledningen till att jag är uppe så här tidigt nu är för att jag ska ta upptåget till Tierp m en timme ungefär. Ska jobba som lägerledare en vecka i sommar så denna dag och imorgon kommer jag vara på något slags utbildningsläger för oss som ska vara ledare.
Kommer nog bli roligt!


Igår så hade jag nationella prov i engelska hela förmiddagen, sedan slutade jag för dagen och gick och tog en syn undersökning för att jag ska kunna få körkortstilstånd eller något sånt.
Åkte hem efter det och städade och tog det lugnt tills Evelina familj kom.
Vi åt grillat och sedan åkte jag och Eve in till stan för lite biljard med Alice och Sonja, vilket var riktigt roligt!
Idag däremot så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, ska iväg med mamma och handla och sånt bara. Känns hur skönt som helst med långhelg!

Anberlin - Inevitable




Amazing how life turns out the way that it does
We end up hurting the worst, the only ones we really love




Min förskylning blev inte bättre med helgen, och igår fick jag åka hem från skolan för jag kände mig dålig. Har sovit i stort sätt ändå sedan lunch igår, så även fast min förskylning är kvar så känner jag mig rätt så pigg idag! haha.
Sitter i skolan nu på en service lektion och fattar som vanligt inte vad vi gör, hatar verkligen de här lektionerna. Efter skolan idag så ska jag träffa evelina en snabbis, sedan hem och vila ännu mer. Vill verkligen bli helt frisk tills långhelgen som kommer nu!




De senaste dagarna har jag inte bloggat något för jag har varit upptagen med att ha hostat och haft riktigt ont i halsen, som förresten bara blir värre för varje dag.
Har även hunnit med att fika med både Johanna och Eve.
Idag däremt så har jag jobbat tills fyra, sedan åkte jag och hälsade på mamma på jobbet. Hon kom hem igår från Tunisien så hon visade massa bilder och berättade en del.
kom hem för en stund sen och ska börja göra iordning lite mat. Om en timme ungefär kommer Johanna hit så ska vi ha en myskväll.


Idag har det varit riktigt skitväder, men jag har ändå varit på rätt så bra humör idag. Efter skolan så åkte jag hem och började städa, sedan kom Emmy förbi och sedan Nina, så vi satt ett tag och pratade så jag hann inte städa så mycket haha.
Åkte till farmor och farfar när Emmy och Nina gått där dom bjöd på jätte god mat, kom hem för en stund sedan och har precis duschat. Nu så ska jag leta upp en bra film att kika på.

Sitter i skolan nu på en service lektion och fattar som vanligt inte vad vi jobbar med, haha.
Igår så åkte jag iväg och körde ett pass på friskis på kvällen och kom hem lite sent, så bara duschade och slängde mig i sängen direkt!
Nu så väntar jag bara på att denna skoldag ska ta slut så jag får träffa min evelina!


I wanna feel those feelings you feel in the summer. You know, freedom, love and happiness.


Igår när jag skulle ha dansuppvisning tog jag fel på tiden och missade den, så satte mig på bussen till stugan istället och sov kvar där.
Där borta så gjorde jag lite läxor och umgicks med familjen, vilket var jätte mysigt!
Fick skjuss in till Estraden idag av farfar och hade dansuppvisning ed tävlingsgruppen då jag och Eve dansade våran par, vilket gick super. Sedan gick vi in till stan och jag tog bussen hem därifrån. Har bara slappat och sett på tv sen jag kom hem och ska alldeles strax slänga mig ner i ett varmt bad!


Idag gick skolan ganska snabbt, såg på film halva dagen och slutade vid två. Hängde med Eve en stund på stan tills Alice kom, då gick vi två och fikade en stund.
Kom hem och sa hejdå till min mamma som är på väg till Tunisien på jobb, och har lagat mat och sätt på film sen dess. Just nu så sitter jag och tittar på Mean Girls som går på tv och proppar i mig massa popcorn haha. Blev att jag bara var hemma ikväll och slappade, imorgon däremot så har jag dansuppvisning och kanske att jag åker iväg till stugan efter det.
Ha en trevlig helg!

Kom hem från en rolig med ansträngande box-träning för ungefär två timmar sedan. Har hunnit tagit en långdusch och stoppat i mig lite mat sen dess.
Idag i skolan så hade vi nationella prov på morgonen, engelska writing, gick väl hyffsat bra. På spanskan sen så fick vi tillbaka uppsatsen vi skrev på nationella, och otroligt nog fick jag B på den! Det är det högsta betyg jag fått i spanska någonsin, och dessutom på nationella. Känner mig stolt över mig själv haha.
Nu däremot så ska jag slänga mig i sängen och kika på tv!


Just as one small moment can make you feel happy, one tiny moment can ruin it all.


Har precis kommit hem från någon kurs man behöver gå för att få övningsköra. Satt i tre timmar och lyssnade på när en tjej bara öste ur sig massa information, så känner mig rätt så trött nu haha. Fick med mig boken på bilden hem, så nu har både mina päran och jag något att läsa.
Tidigare idag var jag i skolan, men har även varit hemma lite och städat.
Har även fixat ett till sommarjobb tills i sommar! Kommer ju jobba på Scandis i stort sett hela sommaren, men har även fått jobb som lägerledare på 4H i Bäcksäter i en vecka.
Gick där som barn så det känns ju hur kul som helst att få vara ledare den här gången. Känns dock som om hela min sommar kommer spenderas med jobb, fast vad gör man inte för pengarna? haha.



Igår så hade jag en riktigt rolig sista april tillsammans med två underbara vänner. Vi åt middag, spelade spel och ja, pratade ganska mycket haha.
Kom hem inte så sent och har sovit ganska länge idag. Dagen kommer jag spendera hemma och bara slappa tror jag, känner för att bara göra ingenting speciellt idag. Hoppas ni hade en lika rolig valborg som jag hade!