Kälek, Hat. Det är en sådan hårfin skillnad. Det här inlägget är till dig, Gustav.

När vi först började träffades var upp över öronen förälskad i mig, och du fick mig att falla för dig. När du sedan ville bli tillsammans med mig var jag osäker, för jag hade blivit sårad förr. Jag hade blivit lämnad av den jag trodde aldrig skulle lämna mig och mått dåligt över det i år, och jag öppnade upp mig för dig och berättade om det. Du sa att du aldrig skulle såra mig, och jag sa att man inte kan lova någon en sådan sak. Till slut tog jag språnget och chansade, och sa att vi var tillsammans.

I början ville du ha mer. Du ville att vi skulle göra mer tillsammans, gå ut tillsammans, knäppa bilder tillsammans. Men jag var rädd. Rädd för att om jag gjorde det, och du lämnade mig sedan, så skulle jag bli mer förkrossad och sårad än jag blivit förr, då jag visste med mig att jag älskade dig på ett sätt jag aldrig älskat något förut. Sedan när jag var reda att göra dess saker, hade du vant dig med att vi inte gjorde dessa saker. Men då velade jag göra allt, och när vi försökte göra allt sånt var inte du lika sugen på det längre. Du ville ha din tid själv, medan jag ville ha all tid med dig. Jag kvävde dig och du drog dig bort från mig, jag grät och du sprang ännu längre bort när allt jag velade var att du skulle komma springandes till mig och hålla om mig.

Till slut gjorde du slut med mig. Sa att du inte var kär i mig längre, och min värld försvann. Jag slutade äta, jag sov knappt någonting alls. Allt jag gjorde var att gråta, röka, festa och träffa killar i ett tragiskt försök att komma över dig. Till slut fann jag mig själv lättare, jag började le mer utan att det var framtvingat och jag började sluta be för att du skulle komma tillbaka till mig om nätterna då jag tidigare gråtit mig till sömns. Och kanske inte helt otippat var det då du kom tillbaka. Du smög dig in i mitt liv igen, blev svartsjuk på att jag träffade killar och sedan grät du hemma hos mig, sa att du inte förstod vad du hade gjort och att du älskade mig och inte visste vart du skulle ta vägen utan mig. Jag hade börjat må bra igen, och då kom du tillbaka och gjorde min värld upp och ner. Och jag tog dig tillbaka. Men jag var osäker, och startade en hel del bråk på grund va min osäkerhet, och tänkte att om han ändrar sig är det lika bra han gör det nu. Men du gjorde inte det, och jag slappnade av och började låta mina känslor bli sådär starka igen. Jag kände mig lugnare.

Sedan ändrade du dig igen, ville inte ha mig längre. Sedan ändrade du dig igen, och ville ha mig. Vi kom fram till att försöka igen utan ord, då vi bara låg och höll om varandra och lät världen bli hel igen. Sedan nu, igen, har du ändrat dig. Skrivit ett jävla sms utan att kunna ta dig tiden att träffa mig.  För två dagar sedan sa du att du ville vara med mig, att du älskade mig. Nu skriver du ett sms och säger att du inte vill träffas längre, igen, och har inte tillräckligt med respekt för mig att träffa mig och säga det till mig personligen.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. På något vis har jag vant mig med att höra titt som tätt att du inte vill vara med mig. Hela det här jävla året har varit en karusell av tårar, svek och nya förhoppningar som sedan krossats igen, allt pågrund utav ditt velande. Du säger jämt att det är för att du inte vill såra mig mer, men faktum är att det enda som någonsin sårat mig har varit när du lämnat mig. Sedan får du tro vad du vill om den saken. Jag vet inte om jag vill tacka dig för att du lärde mig att älska dig, eller hata dig för att du gjorde det då du aldrig kämpat för att behålla mig. Jag brukade se dig som någon som aldrig skulle såra mig, men nu ser jag dig som en som ger upp om det bästa han någonsin kommer få. Du kommer aldrig träffa någon som älskar dig så mycket som jag gör, som kämpat för dig så mycket som jag gjort, och som velat vara med dig oavsett hur mycket ont du gjort den. Du kommer aldrig hitta någon likadan som mig. 

Så som du fått mig att må, har varit det bästa jag någonsin mått i hela mitt liv, men samtidigt även det sämsta i hela mitt liv. Så som du har sårat mig nu, igen, har gjort att jag aldrig mer kommer kunna se på dig utan att känna en svidande smärta, för allt jag gjort för dig och hur lite du gett tillbaka. När du går omkring på gymmet och spänner dig och ser dig själv i spegeln som om du vore den starkaste killen i världen, ska du veta att det inte stämmer. Du är svag, som inte vågar ta en diskution, som springer iväg vid minsta svårighet och som inte kämpar för de relationerna som hade kunnat varit guldklimpen i ditt liv. Hata mig och må hur dåligt du vill för att jag skriver den här texten, men du kommer nog ändå aldrig känna den sorgen jag känt varenda gång du lämnat mig ensam kvar. Jag hoppas du förstår att vi inte kommer kunna vara vänner då du inte ens kan träffa mig personligen, att jag aldrig kommer kunna säga hej till dig på stan eller ens ha något mer mig dig att göra. Och när du väl inser det kommer du veta att allt det är på grund av dig, som lämnar mig som en oviktig smutsig trasa som inte är värt ett öre.

Vi kommer aldrig få ett riktigt avslut, på grund av dig. Och jag kommer förmodligen må riktigt dåligt på grund utav det. Men nu är det som det är. Minns bara en sak, att det här är din förlust. Inte min. Jag hoppas du kan leva med dig själv nu, när du fått tjejen som älskade dig och var villig att göra allt för dig, har raderat allt som har med dig att göra och inte kommer kunna se på dig igen utan att påminnas om hur låg du varit mot henne. Du kommer alltid vara min första kärlek, och jag kommer alltid älska dig. Men det är en hårfin skillnad mellan kärlek och hat. Jag har gjort allt jag kunnat, jag har gjort mitt. Take care.







Idag har det var en kort dag i skolan för mig, då jag varit otroligt trött och seg men ändå lyckats fått ovanligt mycket gjort i skolan haha!
Kom hem för en stund sedan och håller på att göra mig lite mellanmål, sedan ska jag städa och så får vi se om jag gör något mer än så idag eller om det bara blir slapp efter det, hehe. Bilden är från i lördags, på Robins stora fina balkong i fullriggaren.

 
Igår blev det utgång med Carro, Evelina och Amanda. Förade hemma hos dom, gick till saints en sväng och sedan till racken, innan vi gick till slick där Adrian Lux spelade och blev bjudna på massa gratisdrinkar haha! Hade en rolig kväll, även om jag var irriterad över en sak.
 
Idag ska jag bara slappa hemma, sedan ikväll funderar jag på om jag ska gå på inflyttningsfest på gavle strand hos Robin. Jobbar imorgon, så blir i vilket fall en nykter kväll (speciellt då jag druckit två dar i rad redan haha)
 

Igår drog jag på 50-dagars festen med några tjejer från min klass + Sofie, vilket var hur kul som helst! Blev dock lite för mycket alkohol än vad jag tänkt, men mår endå relativt bra idag!
Sitter i skolan nu för min enda lektion idag haha, sedan ska jag hem och slappa och dricka lite kaffe med Sanna. Ikväll ska jag ut igen med min kusin och kanske nån mer, vilket förhoppningsvis blir kul! 






Hola! Idag har dagen gått fort förbi, varit hos läkarn och fått massa medicin i förebyggande syfte, gått i skolan, haft prov och kom sedan hem för en stund sedan. Ikväll är det 50-dagarsfesten och även fast jag är rätt så trött är jag taggad som få! Ikväll ska det dansas och drickas och jag planerar att ha en jävligt kul kväll och stänga ute all ångest och alla jobbiga tankar jag jämt bär runt med, och köra på en hakuna ma'vodka ikväll haha!

 
Sanna har lärt mig att älska Cher Lloyd. Det här är en utav mina nya favoriter med henne. Så lyssna, och njut!


 
Igår blev det en chill hemmakväll som jag förutspått. Tog ett varmt bad och läste en bok för att bli trött så jag kunde somna tidigt, dock var boken så spännande så blev inte riktigt en så tidig kväll som planerat haha!
Just nu sitter jag i skolan med Elina och tar det lugnt då vi har håltimme. Hade nationella prov muntliga i svenska på morgonen, vilket jag tyckte gick helt okej ändå. 
Hur den här dagen ser ut vet jag inte riktigt, men ska iaf städa, plugga och besöka hälsocentralen. Sedan får vi se om jag kanske tar en tripp till gymmet eller om jag hittar på något annat. Slutar rätt så tidigt idag så har mycket tid att döda, haha. Bilden för idag fick ett citat stå för, som jag tycker om.




Har inte bloggat på två dagar nu, trots att jag egentligen haft tid haha. I söndags var jag kvar i stugan hela dagn men åkte hem på kvällen tillsammans med min farbror. Då kom Sanna och Alice hem till mig då vi drack lite te och snackade, sedan kollade jag och Sanna på en film innan hon drog hem.
Igår däremot så tog jag det väldigt lugnt, var och gymmade, skrev två artiklar och var sedan med Gustav på kvällen. Nu idag började skolan igen, vilket kändes riktigt jobbigt haha. Samtidigt vet jag att jag inte har långt kvar, så det är ju skönt! Stannade även kvar ett tag efter skolan med Elina och pluggade inför nationella muntliga som vi har imorgon. Nu är jag hemma och ska strax äta, sedan ska jag plugga lite mer och sedan får vi se vad jag gör ikväll. Förmodligen blir det nog en hemmakväll om jag känner mig själv och andra rätt haha. 


Har haft en toppen dag i stugan idag! Trots att jag varit bakis och trött så har jag ändå orkat gjort en del. Har bland annat solat ute i det fina vädret, fikat en massor, ätit påskmat, målat ägg och haft en kubb-turnering med min familj och några andra familjer här ute på skäret! Nu är det slapp i soffan och lite kortspel som gäller resten utav kvällen. Hoppas ni andra haft en bra påskafton!






Igår så drog jag ut med några tjejer från mina gamla klass från högstadiet. Vi förade hemma hos Nina, sedan gick vi till saints och sedan till racken. Träffade på några man kände och hade en riktigt rolig kväll! Nu är jag helt slut och trött haha. Har haft svårt att sova då jag haft massa tankar i bakhuvudet sen jag fick höra en sak utav en vän. Även om sanningen svider så uppskattar jag den, men det är inte alltid man önskar det man hörde var sant eller ens vet om saker stämmer. 

Hur som helst! Om någon timme så åker jag upp till stugan för att fira påsk med familjen! Hade planerat att stanna där två nätter och åka hem på måndagen, men nu börjar jag fundera på om jag ska åka hem på söndagen istället. Hur det blir beror lite på hur jag känner mig väl i stugan och vad som lockar hemifrån! Ska iaf bli skönt att komma iväg och bara vara med familjen ute på vårt lilla landställe. Kommer förmodligen inte ha något internet där borta så blir nog inget mer inlägg innan jag kommer hem. Så glad påsk på er alla!



En suddig skönhet på mig och Moa från igår haha



 

Idag har jag hängt hemma hos Sanna hela dagen då vi druckit kaffe och knäppt massa bilder haha. Nu ikväll så ska jag ut med ett gäng bomhusbrudar, villet jag hoppas kommer bli kul!
 
 


 Igår hade jag en otroligt bra dag och kväll! Pluggade som sagt med Elina på förmiddagen i några timmar, samtidigt som vi sprang fram och tillbaka till tvättstugan och bråkade lite med granntanterna haha! På eftermiddagen sen satte sig Carro och jag på Brända Bocken och tog en öl, varefter vi gick på stan ett tag innan vi gick till Bishop Arms. Sanna, Alice, Sofia och Amanda kom även dom dit, och vi åt mat, drack lite gott och hade det väldigt trevligt! Vi drog även till Interpol en sväng innan det var dags för mig att ta sista bussen. Träffade även en person som betyder väldigt mycket för mig, och fick ett fint avslut på kvällen.

Idag så har jag städat hemma och ska nu åka ner och gymma! Sedan får vi se vart dagen tar mig haha.


Två bilder från igår på bishop arms!

Det här men bloggpaus höll inte så länge, då mina fingrar kliar för att de vill skriva haha. De senaste dagarna har jag varit på en spelkväll, shoppat med farmor då jag fick en studentklänning och en vårjacka jag blev helt kär i! Har även köpt gymkort på Friskis och tränade för första gången på hur länge som helst igår, så idag har jag en skaplig träningsverk haha. Mina tankar har cirkulerat vilt men jag har kommit fram till en slutsats, även om saker är långt ifrån bra just nu känns ändå allt okej. What's meant to be will happend, och sedan får jag ta livet som fet kommer, även om det inte alltid blir som man vill.

Idag däremot ska jag hem till Elina för att plugga. Sedan ikväll väntas öl och middag med några härliga människor! Här är några bilder från mitt liv under min korta "bloggpaus" haha.






 
Inatt har det varit en lång natt då jag sovit dåligt och haft dåliga drömmar. Igår var en omtumlande dag för mig och från och med nu tänker jag ta en bloggpaus i några dagar då jag har en hel del som tynger ner mig och ett helt lov då jag kommer vara upptagen med massvis av saker. När lovet är slut kommer jag vara back on track och börja blogga igen. Så hoppas ni andra får ett toppen lov och en fin påsk!
 
Hola! Idag vaknade jag relativt sent för att vara mig, sov nästan till 1 haha. Har dock inte gjort mycket idag. Har kikat lite på tv och skrivit på lite jobb. Trots att vädret är strålande idag blir det nog att jag kommer sitta inne idag och skriva så jag tjänar lite pengar hehe, samt plugga lite emellan. Så med andra ord blir det en lugn men produktiv dag för min del!

En selfie jag tog igår haha

 
Idag har jag haft en riktigt bra dag, om man man bortser från en viss incident.
Var ju som sagt och dansade steerdance idag med Evelina, då hennes kompis hade en workshop i Andersberg, och gud vad roligt det var! Kände verkligen hur mycket jag saknat dansen.
Sedan på kvällen åkte jag ner på stan för att se Non Stop på bio med Alice, och den filmen tyckte jag var grymt bra. Efter det gick vi till racken för att lyssna på live musik och träffa lite folk, vilket var lite anorlunda då jag var nykter haha, men väldigt roligt. Kom precis hem och ska snart sova. Känner mig så himla nöjd och glad över idag, samtidigt som saker jag funderat över tidigare i veckan verkligen har fallit på plats. Ganska sjukt hur mycket som kan ändras i ens tankar när man börjar sätta sig själv i första hand. Hakuna matata kommer verkligen ta över mitt liv från och med nu haha. Godnatt alla!

Igår hade jag en riktigt mysig kväll tillsammans med Sanna då hon bjöd på massa gott gott och vi kikade på film och snackade. 
Idag vaknade jag upp med ett strålande humör. Idag börjar verkligen hakuna matata för mig haha, och jag kickade igång det med ett besök på bibblan och snart även lite streetdance med Evelina! Sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda, men en sak är jag säker på, och det är att från och med nu kommer jag le och blicka framåt.

Myset Sanna bjöd på!


Känner mig så fruktansvärt trött och ledsen just nu, trots att jag haft en relativt bra dag. Antar att det blir så när man får ett moment of clarity ibland. Nu tänker jag krypa ner i sängen med en fet ben and jerrys och kika på någon fjantig fantasyfilm som jag säkert kommer älska. Sen tänker jag sova, och imorgon när jag fått ut min frustration och mina tårar ska jag börja leva efter hakuna matata. 


Sitter just nu i skolan i min ensamhet haha, då jag väntar på att få göra ett prov om en halvtimme. Tidigare idag hade jag nationella prov i Svenska då vi skulle skriva, vilket jag tyckte gick rätt så bra ändå. 
Igår genomförde jag dessutom mitt gymnasiearbete på Clarion, då jag skulle "jobba en dag som en nyanställd", vilket gick hur bra som helst! Jag hade en riktigt rolig dag tillsammans med Fanny som jag jobbade med, då vi båda skrattade mycket och flamsade runt när ingen såg haha. Var dock lite annorlunda att jobba ett tiotimmarspass, men det gick väldigt bra ändå!

Känns så himla bra att alla skolarbeten bara blir färre och färre, även om det fortfarande är några kvar. Sökte även in till högskolan igår så framtiden känns närmare nu än någonsin. Nu återstår det bara att se om jag kommer in haha, sedan får vi se vad jag hamnar i höst. Om jag kommer in på någon ut av linjerna jag sökte blir det antingen Gävle, Luleå eller Malmö för mig, men det känns ändå bra. Känns som om saker äntligen börjar falla på plats, and I lika that very much!

Snor en bild från fatimas instagram. Satt och stekte i solen med mina härliga klasskompisar efter NP! 
 
Idag har jag haft en helt okej dag. Hade sovmorgon imorse och sedan en kort skoldag då jag fick mycket gjort. Sedan efter skolan blev det en sväng till hälsocentralen, då jag aldrig tycks bli kvitt mina urinvägsinfektioner. Fick dock ett annorlunda råd från läkaren jag träffade idag, som sa att jag inte under några omständigheter skulle träffa nån kille och aldrig ha sex, för det skulle tydligen bota allt möjligt. Fick iaf riktig medicin utskrivet så nu är jag hemma och ska dra täcket över mig och tycka synd om mig själv i min ensamhet, med läkarens råd i åtanke och allt haha. 
Imorgon är det en ny dag och då ska jag genomföra mitt gymnasiearbete, så måste vara utvilad till det. Hoppas ni andra haft/kommer få en bra dag!
 
Trött och sjuk, men glad ändå!
 
 
Precis som bilden säger är jag inte på mitt snällaste humör idag haha. Har varit  fruktansvärt less, irriterad och även arg i princip hela dagen, och känner mig fortfarande rätt så ilsken. Varför jag känner vill jag helst inte skriva ut här, tycker att jag blottade lite för mycket känslor igår för att skriva ett nytt inlägg om sådant idag.

Kom iaf precis hem från skolan och ska slappa hemma ett tag nu. Senare på eftermiddagen ska jag iväg och träffa Alice för en fika så jag får slänga ur mig mina aggressioner till någon kan lyssna och bitcha tillsammans med mig, haha. Så en varning, om någon som känner mig ser mig idag så ta ingenting personligt. Hoppas ni andra är på bättre humör än mig, haha.

I vanliga fall brukar jag inte dela med mig av mina privata tankar här, men just nu känner jag verkligen för att skriva av mig.
De senaste veckorna och dagarna har jag kännt ett väldigt lugn inom mig, samtidigt som jag kännt mig så frustrerad att jag bara vill springa ut ur huset och skrika så högt jag bara kan medan jag springer. Det är så mycket som är på gång just nu. Gamla rädslor griper sig tag i mig, då jag fortfarande har samma demoner jag aldrig pratar om inom mig, som jag fick för några år sedan. Varje dag försöker jag komma över mina rädslor och ignorera vad rösten inuti mitt huvud säger, men det är inte alltid så lätt. Samtidigt närmar skolan sig sitt slut och högen med skolarbeten blir bara högre och högre, samtidigt som framtiden skrämmer mig så fruktansvärt mycket. Jag vet vad jag vill men jag vet inte hur jag ska gå tillväga för att lyckas med det, om jag ens kan lyckas med det.

Jag tycker det är så konstigt hur mitt humör kan skifta så många gånger på en och samma dag. För det mesta är jag glad, medan jag för det mesta också känner av en sten i magen som tynger ner mig. Det känns som om jag hela tiden väntar på något, utan att något händer. Mitt hjärta är nära bristningsgränsen då det dunkar så hårt varje dag, då jag inte vet om mitt hjärta snart kommer få le eller om jag kommer bli tvungen att plocka ihop de trasiga bitarna då det brustit, återigen. Varje dag försöker jag att vara kärleksfull och se det positiva i allting, men ibland går det inte när det inte känns som om man får något tillbaka. Osäkerheten och väntan. På något sätt känner jag mig lugn, för jag vet vem jag är och jag vet vad jag vill. Samtidigt känner jag mig så frustrerad då det känns som om jag inte har någon kontroll över vad som kommer hända. Att jag inte har någon makt. För jag kan försöka mitt allra bästa och ge allt jag har, men för alla kanske inte det är tillräckligt, speciellt om jag ska vara dum och jämföra mig med andra och vad de har att ge.








I helgen har jag haft mycket för mig och därför inte haft tis att blogga något. I fredag så firade jag Amanda som fyllde 20, hon bjöd på god mat i en lokal och sedan gick vi ut till bankhuset på kvällen och dansade och hade kul! Fick i mig lite för mycket utav alkoholen den kvällen haha, vilket ledde till en skaplig bakisångest dagen efter...

Igår så var jag med Evelina på kvällen, då vi körde en riktig myslördag med massa gott gott och film, samt en välbehövlig sleepover! Kom hem för en stund sedan och ligger och slappar i sängen. Blir antingen en "göra ingenting alls" dag för mig idag eller så ska jag träffa Sanna. I vilket fall kommer min familj hem från fjällen idag, så äntligen slipper jag känna mig så ensam i vårt stora hus och bli bortskämd utav min kära mamma igen, haha!

En selfie från Amandas fest! 
 
Igårkväll sov Alice och Sanna hemma hos mig då vi skedade i min lilla säng efter en mysig tjejkväll!
Idag däremot så var det första skoldagen för mig denna vecka då jag varit i fjällen, vilker var skönt men ändå lite jobbigt då ångesten inför allt skolarbete kom tillbaka till mig idag haha. Efter skolan sedan följde jag med Sanna och hennes klasskompis på en fika medan jag väntade på Jonas. När han kom sedan åkte vi runt lite i staden och shoppade på lite olika ställen, åt lite onyttigt och snackade massa skit som vanligt haha.
Resten utav kvällen har jag spenderat i soffan framför criminal minds, vilket är hur min kväll kommer fortsätta se ut!
 
En gammal bild på mig och Jonas från när vi jobbade ihop, haha. Rätt kul ändå att man kan fortsätta umgås med de jag blev vänner med när jag var på bilagan!

Idag kom jag hem från fjällen. Har haft två riktigt mysiga dagar där borta med familjen, då vi åkt skoter och bara tagit det lugnt. Har verkligen haft det bra där borta och rett ut en massa tankar och funderingar jag haft.
Idag när jag kom hem kom Elina hem till mig för lite plugg och kaffe, sedan kom även Sanna hit och är fortfarande kvar. Ikväll lutar det mot en riktigt tjejkväll med pyjamas, film och skitsnack med Sanna och Alice!