Herregud vad jag har stressat idag! Jag har tagit spruta, köpt massa välbehövliga saker inför P&L, packat och massa annat.
Jag åker iväg till Peace and Love om bara en halvtimme tillsammans med Alice och Clara, och kommer vara borta i en vecka. Därför kommer min blogg fortsätta att vara tråkig utan uppdateringar haha.
Men ni som är hemma i tråkiga Gävle får fortsätta ha det så tråkigt, för på Peace kommer det då verkligen inte bli tråkigt! Vi hörs när jag kommer hem igen om vi inte ses i Borlänge!
 

Precis som rubriken säger är jag tillbaka i stan, iafall för ett tag!
Har haft en grym, men jobbig, vecka. Lägerveckan krävde otroligt mycket energi men jag hade det riktigt roligt där borta!
Igår var lägret slut så åkte direkt till stugan då och tog bussen hem tidigare idag. Nu har jag gjort mig lite fin och ska iväg hem till Sanna för lite grillfest. Kommer nog bli kul!
Jag har ingen tid att försöka ladda in bilder (min tele är ju cp så det funkar inte alltid) så ni får nöja er med ett tråkigt inlägg utan bilder, men nu vet ni att jag lever i alla fall.


Igår slutade jag jobbet tidigt då det inte fanns så mycket rum att städa, så han ta en vända på stan och sedan ta det lugnt en stund hemma innan jag åkte till stuga med pappa.
Sov över där och nu om någon timme ska jag åka iväg till lägergården där jag ska jobba nu i några dagar med massa barn och djur. Kommer förmodligen bli roligt, men kommer inte kunna blogga här på ett tag då jag inte kommer ha någon data med mig, så ni får ha det så bra mina få läsare!


Igårkväll så åkte jag ut till Valbo med Jasmine och några andra. Vi satt vid en grillplats i skogen, vilket vart roligare än vad jag trodde det skulle bli!
Vi stannade kvar där i några timmar och tog taxi hem sen, haha.
Idag så har jag hängt en stund hemma hos Evelina, sedan har jag följt med på Lukas avslutning med hans dagmamma då vi fikade vid Lillsjön. Efter det åkte jag och mamma iväg och handlade lite och jag har packat sedan vi kom hem tills jag ska vara lägerledare.
Nu däremot ska jag kika lite på tv och försöka somna någrlunda tidigt då jag jobbar imorgon.



Igår så spenderade jag dagen inne på waynes tillsammans med Linnea och Ida vilket var jätte kul, då vi tre inte träffats på ett bra tag tillsammans. På kvällen sedan var vi ett gäng som hängde hemma hos en annan Ida och bara snackade i några timmar.
Idag däremt har jag bara varit hemma och inte gjort någonting förutom att städa och äta. Om en timme ungefär ska jag åka ner på stan för en kvällsfika med Alice.

Tidigare idag åkte jag in till stan för att gymma och springa lite på löpbandet. Har bara duschat och ätit sedan dess, vilket är i stort sett allt jag gjort idag haha.
Igår så åkte jag ju hem till kusinen som fyllde 20. Var rätt så trött men hade kul ändå, grattis i efterskott Carolina! Nu så ska jag iafall bara ta det lugnt, kanske att jag går på bio med Alice senare annars blir det bara massa slapp hemma för mig ikväll!


I torsdags hade jag skolavslutning. Vi satt i aulan och sjöng lite, och jag fick även veta att en novell jag skrivit kommit med bland finalisterna i någon slags stipendium tävling, så min novell är publicerad i en bok haha!
Blev dock lite irriterad över att dom inte tog med mina styckeindelningar, så texten blev osammanhängande när styckeindelningarna inte var med. Förstår inte varför de tog bort dem.
Hur som helst, efter lite fika och sånt så satte sig jag, johanna och sanna i Boulongern och lunchade och myste i solen. På kvällen sedan så hängde jag hemma hos Sanna och såg på film och åt lite onyttigheter haha. Bilden ovan är från förra året då vi var i huvudstaden.

Igår så åkte jag in till stan och köpte ett tält tillsammans med Alice inför Peace and Love och kikade lite i butiker. Passade Lukas sen på eftermiddagen, och på kvällen åkte jag och Sanna in till Boulongern och umgicks med ett gäng! Var rätt så kul, träffade några gammla ansikten och lite nya. Idag så ska jag iväg till min kusin som fyller 20 om inte allt för lång tid, så ska börja fixa mig lite smått nu!

Denna dag har jag spenderat största delen hemma.
Åkte stan tidigare idag och gymmade en stund med Evelina, och sen dess har jag bara duschat, ätit och sett på tv. Har kännt mig riktigt slö och trött idag men vet inte riktigt varför.
Imorgon är det iafall skolavslutning, vilket såklart känns asskönt även om jag inte kommer vara så mycket ledig i sommar.
Hur som helst, om en timme eller så taggar jag upp för lite Alcatraz maroton med fadern min haha, vilket förresten är en asbra serie!



Denna helg har gått sätt så segt med massa jobb, men har även varit rätt så kul.
I lördags så gifte sig Patrik och Sofie, ett par kompisar till mina päron, och bröllopsfesten visade sig vara riktigt kul! Knäppte flera bilder med min mobil, men det är något fel som gör att jag inte kan ladda in de i datan.
Idag däremot så var alla mina lektioner inställda, så åkte bara till skolan för att rensa ut mitt skåp. Åkte iväg och solade med Linnea sen och tränade även med Evelina på rosa gymmet!
Provade på lite olika maskiner och så, var rätt så kul. Jag är ledig alla dagar fram tills skolavslutningen nu, vilket känns riktigt skönt.

De två senaste dagarna har jag i stort sätt varit ledig från skolan.
I torsdags hade jag bara en lektion i spanska som gick på en kvart, vi fick bara reda på våra betyg sen kunde vi åka hem, och jag blev riktigt glad när min lärare sa att jag fick godkänt!
Var även på tjejkväll inne på stan i torsdags med Evelina och Amanda. Som vanligt när jag är med Evelina så får jag något konstigt köpbegär, så fick med mig hem två tröjor och ett nagellack.

Igår så var det enda jag gjorde på dan att gå till frissan. Klippte och slingade lite ljusa slingor, så nu är mitt hår sommarfint!
På kvällen sen kom Linneas familj hem till oss, så umgicks med dom då.
Nu däremot lär jag gå iväg till bussen, ska jobba den här helgen så lär iväg dit nu!