Hola! Den här dagen har varit mycket bättre än den föregående. Vaknade upp bredvid min pojke imorse och har haft en rolig dag på praktiken, trots att det var väldigt lugnt. 
Nu ikväll kommer jag spendera min tid framför en film och kanske något gott att äta till. Känner mig förtjänt utav det nu, då jag tagit mig i kragen och köpt mig ett gymkort på Friskis, igen(!), och gymmade för första gången på månader idag! Går inte att beskriva hur skönt det kändes när jag helt slut i benen gick därifrån när jag var klar. Nu är jag äntligen igång igen!
 
Nu så har jag äntligen fått flyttat hem igen, vilket betyder att jag äntligen fått internet och att jag äntligen har fått min frihet tillbaka! Haha nej, men nästan så känns det som.
I lördags så jobbade jag för att sedan vara med Evelina på kvällen. Vi gick på fest hemma hos Linnea som blev riktigt lyckad, för att sedan spendera större delen av söndagen med att ta det lugnt, gå på promenad och se på film. Resten utav gårdagen spenderade jag hemma hos Sanna där vi gottade i oss en massa och hade en sleepover. 

Idag däremot har jag varit hemma från praktiken då jag haft ont i magen osv, men känner mig redan bättre så hoppas på en ljusare morgondag med mindre beskymmer!
Hola! Helgen har flugit iväg alldeles för fort!
Hann dock fira Alice 18års dag och spendera en dag/natt i stugan med familjen och Gustav. Men nu är det måndag igen!

Är på receptionen denna vecka av praktiken, vilket än så länge verkar svårt och förvirrande haha, men roligt! Hann även titta på studentmössor med Sofia och beställde hem en. Sjukt hur fort allt går!
Blev dock ingen dans som vanligt för mig i dag, så för fördriva tiden med annat i mitt datalösa och tv-lösa tillfälliga boende.. Men men, livet rullar på rätt så bra ändå!


Hallå där! Min blogg har stått orörd den senaste tiden pga. att jag flyttat hem till min farmor och farfar och inte haft något internet.
Vi håller på att bygga om hela nedervåningen i stort sätt hemma, så är snart inne på min vecka 4 här hos mina farföräldrar.

Annars då? Har praktik just nu på Clarion winn, där jag har varit och kommer vara på lite olika avdelningar, vilket både känns och har varit kul och spännande! Har dock en dag hemma från praktiken idag för att samla mina krafter, då jag känner mig helt slutkörd i övrigt. Förhoppningsvis orkar jag med helgen ändå!