I lördags åkte jag och Alice ut till valbo tillsammans med Eve och Moa, fast det var ingen direkt höjdare haha. Kom iafall hem i tid och somnade inte alltför sent.
Igår så slappade jag på förmiddagen, åkte sedan och solade innan jag hade dansträning, som förövrigt gett mig en väldig träningsverk. Ändå var inte gårdagens träning så jobbig?
Det kanske är jag som börjar bli otränad...
Idag så ska jag iafall fira sista april och även johanna hemma hos henne, med middag och så vidare!



Hela dagen idag har jag spenderat framför tv:n med massa one tree hill avsnitt, men kände att det räckte nu, så nu kikar jag runt på lite bloggar och annat.
Igår så var jag med Alice, Ida och Matilda på kvällen. Vi såg på tv och snackade, sedan drog jag och Alice och träffade bland annat sonja en stund.
Om en timme eller så kommer Alice hit så ska vi fixa oss inför ikväll, sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda!

Sitter på en engelskalektion och tränar liteinför nationella. Tidigare idag hade vi nationella i svenska, och skrev uppsats hela förmiddagen, kändes väl okej.
Igår så var det tanken att jag skulle fika med Alice på eftermiddagen, men så blev vi några till som satt och åt där istället. Två dagar i rad nu haha, fast det var ju kul det med.
Idag så kommer jag sluta ganska så mycket tidare än vad jag skulle gjort. Slutar om ungefär en timme, så då ska jag ner på stan och köpa lite småsaker. Sedan ikväll ska jag träna friskis med Johanna, var ett tag sen nu!


I'm only asking you please to see, the souls underneath, they aren't different from me.
Down deep, they cry they bleed.


Just nu sitter jag i skolan och jobbar på någon slags resebyrå vi ska skapa. Idag så är det en kort dag i skolan, vilken känns hur skönt som helst!
Idag ska jag hinna med att ta en spruta mot livmoderhals-cancer, vilket jag är lite nervös över faktiskt haha. Ska även städa och kanske sola om jag hinner, och orkar.
Igår så fikade jag med Alice och Sonja efter skolan, och gick lite på stan sen med Alice efteråt. Men det var roligt, fast vädret var inte direkt bra. I och försig är det ju skitväder idag med, med den där dimman som aldrig försvinner.
Vad hände med de där 20 graderna och sol alla snackar om skulle komma den här veckan?
Aja, nu så lär jag fortsätta jobba!


I helgen har jag inte gjort så mycket, men varit otroligt trött så har inte orkat blogga haha. I fredags så var jag ju med Evelina, sen på lördagen så jobbade jag och åkte sedan ner på stan med familjen för att fira brynäs.
Igår så slappade jag på dagen och gick sedan på en riktigt rolig dansträning på kvällen.
Just nu så sitter jag i skolan och håller på att jobba med ett hotellarbete. Har börjat få huvudverk av allt jobb, skönt att det inte är så himla långt kvar tills sommaren!
Känner ingen motivation till att jobba, men lär väl försöka göra det iafall.




Igår så var jag hemma från skolan med feber, och även idag. Febern är dock borta nu, så känner mig ganska instängd när jag inte fått luft på två dagar men jag vill ändå ogärna gå ut i den här snöstormen. Vad hände med våren, snart sommaren?
Senare ikväll kommer iafall Evelina hem till mig för att hålla mig sällskap, så ska försöka fördriva tiden med filmer och dåliga tv-serier på tv som aldrig ser när man är frisk så länge.


Sen veckan börjat har det varit ett par stressiga dagar, varav ingen update här.
Har haft 3 nationella delprov i Spanska och ett i Svenska, samt att vi var på Arlanda igår på studiebesök. Sounds terrible, right? Har även städat och tränat friskis och dans på dessa dagar, och min förskylning vägrar att släppa.
Negativa tanten Elin är här idag, haha. Men för att vara lite positiv kan jag ju berömma mig själv för att jag kirrat sommarjobb och inte får F på spanskaproven längre!
Jag är på väg mot toppen, eller nått sånt, haha.
Nu ska jag iväg och handla lite med mamma, hoppas ni har det bra och inte är lika grinig som jag!


I need something to believe in again. Please, give me something to believe in again.



Kom hem för ungefär en timme sedan från att ha varit på bio med mamma.
Vi såg The Hunger Games som förövrigt var riktigt bra! Har läst böckerna tidigare så var lite skeptisk med tanke på att i stort sätt alla böcker jag läst som blivit film varit mycket bätte i bokversionen, filmerna brukar vara en besvikelse. Men den här filmer var riktigt bra!
Nu så kollar jag på någon varulvsfilm på tv, sedan ska jag nog försöka sova. Har nationela prov imorgon och mina nerver gör mig galen, så får väl se om jag lyckas somna.

Igår så kom jag hem runt nio tiden från tävlingen i Eskilstuna. Tävlingen gick fort och var rolig, i par så kom jag och Evelina till final trots att vi båda var/är förskylda och hostar som bara den haha. Men känner mig rätt så nöjd för det!
Idag så vaknade jag vid 11, då jag sovit i nästan 12 timmar. Hur skönt som helst!
Har duschat och ätit frukost och nu snart ska jag följa med Lukas på badkalas, där jag ska försöka plugga lite spanska. Sedan hur bra det går visar sig senare...


En bild från SM 2011, det var på samma ställe tävlingen var på igår!

Igår så var det rätt så kul hos Jasmine, men var väldigt trött.
Idag däremot så har jag varit med Johanna. Vi vandrade runt lite på stan tills jag var tvungen att åka hem för att hämta lukas, packa, skjussa in han till pappa och gå till dansen. Kom hem till Evelina efter det så vi har införskaffat lunch till morgondagen och duschat och ätit.
Nu ska vi kika på en film och försöka somna tidigt. Bussen går klockan 6 till Eskilstuna imorgon där det är tävling. Känns ju lagom skönt.

Gårdagen var kul, även fast det inte var så många från gamla klassen som dök upp.
Idag däremot så har jag degat hemma och dansat, även om jag känner mig lite halvkrasslig. Nu så passar jag Lukas en stund tills mamma kommer hem, då ska jag fräscha upp mig lite för kvällen. Ska iväg till en kompis med Alice och förhoppningsvis Johanna!

Idag så klev jag upp strax halv åtta för att mina söta lilla broder vaknade då. Han är sjuk, så jag har tagit hand om honom idag, även fast han börjar bli mycket piggare.
Vi har sett på film, ätit fil, lekt kurragöma och vandrat till affären för lite glass. Mamma kom hem nyss så nu kan jag ta det lugnt på mitt rum ett tag haha.
Om en timme eller så kommer Linnea hit innan vi ska iväg för att grilla med vår gamla klass sen 9:an!

I lördags blev det inte riktigt som planerat, men vi var några hos mig som hade kul och sedan sov Alice över. Igår så gjorde jag inte mycket på dan, men gick hem till Clara på kvällen för lite filmmys med Alice och Anna.
Idag så har jag umgåts med familjen och gjort lite olika saker, som att handla och promenera på kyrkogården. Nu så ska jag gå ner och kika lite film med min lillebror som är sjuk. Han blir förvånandsvärt söt när han är det haha.


I know I'm not perfect. I'm not even close to be, but please, tell me someone who is.

Igår så var jag i stugan hela dagen och gjorde det vanliga därute. Slappade, fixade saker som behövde fixas, spelade kortspel. Hann även med att åka lite fyrhjuling, och fan vad kul det var!
Idag så blev det frukost och packning, sedan tog jag bussen från Skärplinge hem.
Nu så har jag precis fixat mig och snart kommer några brudar hem till mig innan vi drar vidare!



Äntligen är det lov!
Idag så gick i skolan mellan halv tio och ett, så var en kort sista dag för mig.
Efter skolan åkte jag hem och städade och har slappat lite sen dess. Ikväll blir det att bara vara och ta det lugnt för min del, åker ut till stugan tidigt imorgon för att fira påsk med familjen.
Nu så ska jag äta mat med familjen, ha en bra påskhelg allesammans!

Igår så hade jag tänkt skriva lite här när jag kom hem från dansen, men var så trött så gick och la mig på en gång haha.
Nu så sitter jag i skolan på en turismlektion och väntar på att det ska blir lunch. Har ingenting att jobba med och min mage kurrar, så jag hoppas lunchen kommer fort!
Annars så har jag inte mycket planerat idag, ska försöka komma iväg på ett friskispass senare vilket är det enda jag hade tänkt hinna med idag.

Den här helgen har jag inte skrivit något för jag har varit i Västerås och lite annat.
På fredagen var jag hemma och firade mamma med släkten (hon fyller egentligen år idag), och sedan sov jag över hos evelina på kvällen.
På lördagen åkte vi till Västerås på en lång tävling som inte slutade tidigt, men det var rätt så kul så det var ju huvudsaken. Sen idag har jag hängt ute i Valbo med Farmor och Farfar, fikat hos mormor med mamma och besökt graven.
Fick med mig massa fina vår och sommarkläder från valbo, som jag fick av mina älskade farföräldrar! Hade tänkt att lägga upp bilder på dem men har inte orken till det haha.

Nu är jag nydushad och har krypit i mina myskläder i sängen tillsammans med ben and jerry's, och laddar upp för lite one tree hill avsnitt!


My shameless drug..