Igår kväll så hade vi öppet hus på skolan för komunens nior. Min klass bjöd på massa snittar och annat gott åt alla som kom dit. När öppet hus sedan var slut följde jag med Sofia hem till Amanda och Pontus för lite kvällshäng.
 
Idag däremot så har jag gjort något lite annorlunda, nämligen... hör och häpna, färgat håret mörkbrunt! I själva verket var det ju frisören som fixade allting, men resultatet blev jag riktigt nöjd med. Känns dock lite ovant att vara mörk då jag varit blond hela livet, men jag trivs redan i det så det kommer nog bli mörkbrunt hår för mig ett tag framöver nu. Här är de obligatoriska före/efter bilderna!
 
Före                                                         Efter

Igår var det en kort dag i skolan för mig, med bara två lektioner. Visserligen har de senaste dagarna i skolan varit som den med, då jag haft flera lektioner inställda. Det har varit skönt, men ändå meningslöst tycker jag. När man ändå är i skolan kan man ju stanna där. 
Efter skolan igår var jag iafall med Sanna. Vi kollade på film hemma hos mig och hängde lite grann.
 
Idag däremot ska jag alldeles strax iväg på någon slags julmarknad här ute i Bomhus med familjen. Sen ikväll ska Sanna och jag kika på den sista filmen i twilight serien på bio! Jag är taggad som bara den!
 
 

Hela helgen som varit har jag jobbat. Var även med Sanna på lördagskvällen, men utöver det så spenderade jag min helg åt jobb. Tråkigt, ja, men lönebeskedet jag får månaden efter brukar alltid väga upp det tråkiga haha.

Idag så har det varit en rätt så lugn dag, men ändå en rätt så jobbig sådan.  Att dagen varit jobbig är för att jag bara sovit ca. 4 timmar inatt, och för lilla mig som är van med minst 8-9 timmar varje natt så blev det en jobbig dag. Höjdpunkten idag var väl dansen jag nyss kom hem från, även fast jag märkte hur tröttheten tog överhand även där. Därför tänkte jag lägga mig i sängen och läsa lite innan jag somnar.
 


Brushing my hair, do I look perfect?I forgot what to do to fit the mold
The more I try the less it's working, 'cause everything inside me screams "No, no, no, no, no"
 
 
Idag har jag varit ledig från och skolan, och skönt är väl det!
Jag har spenderat hela dagen fram till nu med att rensa min garderob, som varit överfull i över ett år. Därför kändes det jätte skönt att kunna stänga igen mina byrålådor helt utan något som helst klädesplagg ivägen!
Nu så ska jag fördriva tiden en timme innan jag ska iväg för att hämta min lillebror och passa honom, och sedan ikväll ska jag ut och äta med Alice för att fira mig lite sådär i efterskott.
 
Har även laddat in lite bilder från kameran (som jag fick när jag fyllde år) från förra helgen. Hade tydligen knäppt hur många bilder som helst den kvällen haha, så jag orkar bara lägga upp två bilder. On my girls.
 

I lördags så hade jag en jätte bra middag ute med ett gäng fina vänner. Efter det åkte jag och Sanna ut till bönan med Alice och några andra gävlebor på en fest, och kom hem dagen efter. För sammanfatta min födelsedag kort så var den super!
 
Sen de senaste dagarna har jag råkat på (eller snarare fått tillbaka) någon slags hals förskylning, så har ont i halsen, bröstet osv. Tvingade mig till skolan idag för att det var någon redovisning och annat jag behövde göra, och känner mig slut som en idiot nu. Därför ska jag lägga mig ner i sängen nu och knappra i mig massa medicin 
framför en film, så att jag kanske orkar med morgondagen.

 
 

Yes, idag är det min dag. Nu är jag officiellt 17 år gammal och får göra... ja, ingenting nytt. 
Att vara 17 lär ju vara den mest meningslösa ålder som finns. Det är ju bara väntan tills man blir 18 liksom, haha. Trots det så är det ju något speciellt med att fylla år.
Idag så kommer släkten komma hem till mig för att få lite fika och ge mig presenter, så där klagar jag inte alls. Blev även väckt av mamma, pappa och Lukas i morse av att de kom med ett ljus och paket. Fick lite småsaker och en digitalkamera, vilket jag verkligen ville ha!

Sen ikväll ska jag ut och äta med några utav mina vänner för att fira mig. Åh, det är något underbart med att fylla år trots allt, även om det är en så meningslös ålder som 17 man fyller.
 
 
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros - Home
 
 
And in the streets we're running
free like i's only you and mee
Geez, you're somethin' to see.

 

Denna dag har bara svept förbi känns det som. Har gått i skolan och gjort... ja, inte så mycket faktiskt. Sedan har jag städat hemma under en håltimme, och nu ligger jag och degar i sängen samtidigt som jag funderar på vad jag ska göra. Ett varmt bad lockar lite, så ska nog strax gå ner och bada med en ansiktsmask och något bra att läsa!

Hej!
Idag har det var en sån där jobbig dag då man känner sig trött och sur mest hela tiden.
I guess I woke up on the wrong side this morning.

Trots det har dagen blivit helt okej ändå, med fina vänner som gör en på bra humör.
Sedan så var det även ett nytt avsnitt av Portkod 1321. Det är en kort serie som sänds på SVT Play varje tisdag klockan fem. 
Hittills är det fem delar som släppts, alla mellan 10-15 minuter långa, vilket känns trisst då jag vill se mer utav den. Handlar iafall om två tonåringar som har precis slutat nian och har sommarlov. Deras föräldrar träffas och ska bort under sommaren, så då får de bo tillsammans, trots att dom hatar varandra från början.

Rätt så bra ändå för en svensk tonårsserie, och den har med lite kända ansikten som till exempel han som spelar Wille i Livet enligt rosa, minns ni honom? Serien är iafall något jag rekommenderar för er som inte börjat tittat på den än!
 
 

Hello mates!
Som ni har märkt har jag haft ett blogguppehåll då jag tröttnade lite på bloggen, men sen så fick jag ett ryck nu och kände för att sätta igång igen! 
Sedan senast har jag hunnit med några födelsedagsfiranden, shoppingrundor, fik besök (på mingel as usual), fester och även en veckas lov från skolan. Därför känner jag mig rätt så uppvilad, och med tanke på att min födelsedag är mindre än en vecka bort så känner jag mig även på bra humör, trots det deprimerande höstvädret. 
Idag var även första dagen i skolan efter lovet, vilket känns både lite jobbigt med samtidigt roligt att komma tillbaka till klassen och rutinerna igen. Nu däremot så ska jag börja packa dansväskan och dra iväg till dansen!