De senaste dagarna har jag varit dålig på att blogga. I måndags hade jag prov och redovisningar hela dagen i skolan så var helt utmattad efter det haha, sedan i tisdags hade vi tema dag i skolan och så var jag på utbildning på kvällen. Igår så hade jag kortdag i skolan, gjorde några ärenden och var sedan med ett gäng härliga tjejer på kvällen då vi drack lite hos mig och sedan gick ut på krogen!

Idag är jag trött haha, har städat på förmiddagen och sedan hängt med Emmy och Moa hemma hos Moa då vi fikat, snackat lite och kikat på lite GoT avsnitt! Kom hem nyss och ska ha filmkväll med familjen ikväll.

En bild på mig och Alice förra helgen, i brist på andra bilder haha

Något som alltid finns i mina tankar är olika frågor. Olika val. Olika vägar jag kan välja att gå. När jag funderar på saker brukar jag antingen tänka med hjärtat och handla i stunden, genom att blotta mina känslor eller visa dem för tydligt. Eller så tänker jag långsiktigt, genom att fundera över hur mina val kommer påverka min framtid vilket i princip alltid slutar med att jag blir rädd och inte vågar någonting. Det jobbigaste är nog de gånger jag funderar, då jag både tänker med hjärtat och tänker långsiktigt.

Att känna så starkt för något eller någon, men inte veta om det är så smart att följa sitt hjärta då man tror att det kan påverka ens framtid negativ. Det är de svåraste valen man måste välja emellan. Bara för att man känner så starkt för något, tycker man ju att det borde vara bra? Och varför skulle det inte bli bra, när ens hjärta slår så hårt för en sak? Samtidigt så när man tänker långsiktigt finner man tusen anledningar till varför det inte skulle bli bra att ta det beslutet. En enkel Ja eller Nej fråga blir plötsligt omöjlig att besvara. Vill du vara tillsammans med honom? Vill du flytta till andra sidan av Sverige för att plugga? Eller den svåraste frågan:
Vill du släppa taget om "det"?

Vissa beslut är enkla att ta. Buss eller taxi. Converse eller högklackat. Medan andra beslut är så mycket svårare. Vad ska man välja, när ens hjärta skriker åt dig att du vill, men när din hjärna tänker långsiktigt och säger bestämt Nej? Eller vad ska man välja, när hjärtat säger åt dig att den inte vill, men din hjärna säger att du borde för att det är bäst så? För vem säger att det hjärtat vill är dåligt? Och vem säger att det hjärtat vill är bra? Man slits mellan ett Ja och ett Nej. Man slits mellan att ta ett beslut. Och ibland vet man inte ens själv vad man ska välja innan det är försent och det inte längre finns ett beslut att fatta.




Hola! Idag hade vi studiebesök på Gävle arkiv smed klassen, vilket inte var särskilt kul haha. Efter det stannade jag kvar i skolan med några tjejer och pluggade lite, innan jag åkte hem och solade lite ute och badade i vår pool!
Ska alldeles strax åka och hämta lillebror på hans skola och passa honom ett tag, sedan ikväll ska jag förmodligen vara med Sofia!

En bild från idag

Jag har alltid varit en sådan som vet vad eller vem jag älskar, och kämpat för det med hela mitt hjärta. Om jag älskar att skriva, så kämpar jag för min dröm. Om jag älskar en person, så kämpar jag för den relationen. Om jag har en dröm, så kämpar jag för att den ska bli verklighet. Men ibland undrar jag hur länge man kan kämpa ensam innan man ger upp. Hur länge man orkar vara sådär stark och stå på egna ben, utan att falla samman då inget händer. 

Samtidigt funderar jag på vem jag skulle vara, om jag skulle ge upp? Hur skulle jag må då? Att gå ifrån något ofullständigt eller trasigt som jag älskar, skulle inte vara jag. Jag tror på att om man bara är hängiven nog, så lönar det sig i slutändan. Man får sin dröm uppfylld, man får en lycklig relation med de man älskar och man lyckas med det man brinner för. Detta år har jag verkligen undrat hur länge man kan kämpa för något som känns avlägset, som känns helt omöjligt, som är fyllt med problem eller känns hopplöst. Självklart går inte alltid saker som jag vill det, trots att jag kämpar. Min skrivarglöd kan vara bortblåst, de jag personer jag älskar vill inte alltid vara en del i mitt liv, pengarna räcker inte alltid till för den där drömresan där jag hoppas kunna finna mig själv, eller att jag får avslag från olika jobb och utbildningar som jag sökt. Allt kan jag inte påverka. Men jag vet, att när jag älskar något och brinner för det, så ger jag inte upp. Funkar inte plan A fortsätter jag med plan B, sedan plan C, och när alfabetet är slut så börjar jag om med plan A igen.

Det finns många gånger då jag tvekar och inte pallar kämpa och fortsätta försöka, och vill ta den enkla vägen ut genom att släppa allt. Men ändå tar jag inte den. Den enkla vägen skulle göra mig lycklig, javisst, men jag väljer alltid den svåra vägen då jag vet att inget kan ge mig lika stor glädje som det jag älskar. Så jag fortsätter att kämpa, för när jag älskar något tillräckligt mycket så finns det inga andra alternativ. Förhoppningsvis lönar det sig i slutändan, och även om det inte gör det, så kommer jag alltid veta att jag gav allt jag kunde och kommer kunna se tillbaka på mitt liv utan att fundera:
Undra vad som skulle hänt om jag försökt lite till?




Hola! Idag har jag haft en bra dag. Var en kort dag i skolan (dock med ett väääldigt jobbigt prov), sedan efter jag slutat åkte jag till Gävle strand med Guina och några fler i klassen. Vi hängde ute i solen några timmar, åt jordgubbar, lyssnade på musik och badade även fötterna lite haha. Värmen ute är ju olidlig!
Kom iaf hem för en stund sedan, så ska äta mat nu sedan ska jag råplugga hela kvällen. Har skjutit upp plugget hela veckan då jag umgåtts med kompisar på kvällarna, så nu måste jag verkligen ta tag i det, även om jag hellre skulle vilja vara ute i finvädet...

En selfie från idag haha


Idag hade jag en riktigt dålig start på morgonen. Någon anonym person hade skrivit riktigt kränkande saker på min ask som jag inte valde att publicera, då jag först blev väldigt ledsen sedan fruktansvärt arg. Dock efter att jag slutat skolan blev jag på bättre humör, var och fyllde i en blankett för ett eventuellt sommarjobb och gick sedan till Amanda med Sofia och hängde där hela eftermiddagen. Sedan nu ikväll så blev det utomhus häng på söderhielmska (stavning?) med Alice och Sanna. Kom hem för en liten stund sedan och har precis ätit en toast haha. Ska kika lite på criminal minds innan sömnen kallar!

 

Idag har det varit en helt okej dag. Har varit otroligt trött då jag sovit dåligt de senaste nätterna, men fått mycket gjort i skolan. Efter jag slutat så pratade jag med nån barnmorska/sjuksköterska om en magsmärta jag haft i två dagar nu, som jag hoppas försvinner snart...
Kom iaf precis hem och håller på att göra en nutellatoast haha. Resten av dagen kommer jag spendera med att plugga. Solen skiner och hade egentligen velat vara ute med mina vänner nu, men skolplikten kallar. Känns dock skönt att allt plugg snart är över, även om det är lite sorgligt med på samma gång då jag inte vill lämna min klass. Dagens bild får stå för ett citat jag hittade igår som jag tyckte var klockrent. Ska få min framtida pojkvän att följa det senare haha.




Har haft en lugn nykter helg då jag träffat massvis med vänner och bekanta, som gjort mig på bättre humör även om jag forfarande har en dålig period jag försöker klura ut. Idag har jag iaf gått i skolan. Var otroligt trött idag, precis som alla andra måndagar haha, men slutade väldigt tidigt så det var skönt! Åkte hem till mig efter skolan och fikade med Jonas och hans lilla dotter och så Sanna, vilket var väldigt mysigt. Nu så är jag påväg till skolan för att medverka på ett föräldramöte, sedan blir det nog massvis med plugg ikväll (eller t-serier). Här är några bilder från min tid som inaktiv:

En selfie

Gosade med grannflickan massvis
Träffade på en saknad Juan i helgen, haha
Sist (och förmodligen minst med), Felicia hemma hos mig idag när hennes pappa var på fikabesök!
 
Jag har så mycket som snurrar runt i mitt huvud just nu, så kommer lägga bloggen åt sidan i några dagar. Tycker det är jobbigt att visa upp en glad och lättsam fasad när man egentligen bara vill skrika inombords av sorg och ångest och springa tusen mil bort från verkligheten, samtidigt som jag själv vet hur tråkigt det är att läsa om en annan persons ångest. Tänker dra mig tillbaka in i mig själv och tillåta mig må precis så dåligt som jag mår innan jag försöker mig på att vara stark på egen hand och ens försöka att låtsas som att jag tror att det blir bättre. Är tillbaka om några dagar, sköt om er.





Igårkväll så hade jag en bra kväll, då jag träffade en person som betyder mycket för mig som jag kunde prata med litegrann. Idag har jag haft en rätt så lugn dag i skolan. Efter jag slutat hade jag tänkt att gymma, men blev att jag åkte hem för att fika med kaffe och jordgubbar med Linnea istället haha. Idag är jag på både bra och dåligt humör. Jag är glad över så mycket som händer just nu och de personerna som är delaktiga, men samtidigt nedstämd över en sak jag knappt kan förklara för mig själv och det faktum att jag inte kan dela med mig utav allt jag känner till de personerna som finns runt omkring mig. Att vara stark på egen hand är svårt ibland, men att vara svag är inget alternativ.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske plugga lite och låta tankarna cirkulera. Hoppas ni andra har en bra tisdag!



Hola! Idag hade jag en kort dag i skolan. Slutade vid lunch, då jag några tjejer i klassen satte oss i solen och tog det lugnt en timme innan jag åkte till gymmet. Efter jag gymmat åkte jag hem, duschade och städade lite. Ska nu mer till stan för att fika med Sanna och Alice. Solen skiner och jag är på strålande humör! 

En fikabild från igårkväll

 




Made a wrong turn once or twice, dug my way out blood and fire.
Bad decisions, that's alright. Welcome to my silly life.
Mistreated. Misplaced. Misunderstood. Miss "no way, it's all good".
It didnt slow me down.

Mistaken, always second guessing. Underestimated.
Look I'm still around.


Inatt har jag sovit väldigt länge, vaknade för inte så länge sedan. Har precis ätit frukost och ska snart röra mig mot gymmet. Resten utav dagen blir förmodligen slapp. Vädret är astrisst ute och gör mig inte direkt sugen på att gå ut och hitta på något haha.

 

Igår drog jag ut till racken med Elina för en öl, varpå massa kompisar till henne kom dit och umgicks. Jag var dock nykter och åkte hem vid ett. Känner verkligen inte alls för att dricka längre, men samtidigt är det mycket tråkigare att gå ut nyktert haha.

Idag har jag jobbat. Var en väldigt kort och slapp dag idag då det inte fanns mycket att göra, vilket jag hade trott då jag blev inringd lite i sista stund. Kom iaf hem för en stund sedan, och nu ska jag slappa lite hemma och skriva på en artikel innan Sanna kommer över för att låna våran dusch haha och umgås lite. Sedan ikväll ska jag på bio med Elias och se den omtalade Divergent. Hoppas ni andra får en bra lördag!

Bjussar på en "vacker" selfie i brist på bilder haha...

Blev att jag åkte iväg till bilagan en sväng på kvällen och hälsade på mina gamla "kollegor" från när jag praktiserade där. Var väldigt roligt att komma tillbaka dit faktiskt, och ingen är bättre än Jonas på att få mig att glömma alla mina beskymner haha.
Drog sedan till saints med Sanna och Alice, sedan kom även Lina och Frida som gick i min klass när vi var yngre och var med oss. Alla tog en öl utom jag som höll mig till vatten, haha. Kom hem precis och ska nu lägga mig i sängen och sova, med ett mycket bättre humör än tidigare!




Inatt har jag sovit väldigt dåligt. Låg vaken länge och tänkte alldeles för mycket på sånt jag egentligen inte borde tänka på, än, för att sedan drömma massa konstiga mardrömmar som var svåra att skaka av sig när jag vaknade.
Nu är jag iaf i skolan, lite bättre till mods, och ska vara här länge då jag slutar sent idag. Sedan efter skolan får vi se vad som händer. Kommer formodligen hitta på något för att komma undan mina jobbiga tankar en stund.





Hola! Idag har jag haft en väldigt bra dag! Var först i skolan där jag fick mycket gjort, och köpte dessutom en biljett till balen. Nu är det bara att hitta en baldejt, snabbt, haha!
Följde med en klasskompis efter skolan och gymmade på hennes gym, vilket var väldigt kul. Känner dock redan nu hur det bränner i låren och i rumpan, så kan tänka mig att jag inte tycker det är lika kul imorgon...

Ikväll ska jag bara slappa hemma, kanske ta ett bad och låta tankarna cirkulera, och så måste jag även plugga. Hoppas ni andra har/får en lika bra onsdag som jag!

Jag och Johanna efter gymmet, trötta och glada...

Hola! Idag har jag varit i skolan vilket var hur jobbigt som helst, precis som vilken annan måndag som helst haha. Kom hem för en stund sedan och har ätit mellis och slappat, nu ska jag plugga lite sedan får vi se om jag bara stannar hemma idag eller hittar på något. Har lång sovmorgon imorgon och är på strålande humör idag, så känner inte riktigt för att bara slappa hemma då haha.



Igår hade jag väldigt bra kväll. Förade hemma hos Sanna med henne innan vi åkte ner på krogen där vi hängde på saints hela kvällen. Idag är jag trött men glad, har spenderat dagen framför game of thrones och kommer förmodligen fortsätta med det resten utan dagen haha. Blir en tidig kväll ikväll då skolan början imorgon!

En selfie från igår hehe

Hola! Har precis kommit hem från stan. Vara nere på gymmet redan klockan 10 för att gymma med Evelina, vilket var otroligt skönt! Känner mig mycket lättare och gladare nu än innan, sjukt att gymmet verkligen kan göra en på så bra humör haha.
Nu ska jag käka lite lunch innan jag hoppar in i duschen. Idag ska jag slappa hemma och skriva lite på en artikel, sedan ikväll blir det förmodligen utgång. Ha en trevlig lördag alla!

 
 
 


Idag har jag varit på språng hela dagen. Tagit en vända på IKEA, fikat och kollat stan med Sofia för att sedan åka till Valbo med Sanna där jag fikade lite till och kollade lite till i butiker haha.
Har varit väldigt seg idag och kännt mig otroligt trött, trots att jag druckit otaliga koppar med kaffe. Ikväll ska jag bara slappa hemma, låta tankarna cirkulera och kika på lite games of thrones. Imorgon hoppas jag att jag känner mig lite piggare.