Idag så har jag varit på klassresa ute i Dalarna. Vi besökte Falu koppargruva, Carl-larsson gården och sedan lager 157 som avslut!
Har verkligen haft en toppen dag med min underbara klass, då jag skrattat mycket och köpt mycket haha. Nu resten av kvällen ska jag plugga och göra de sista skoluppgifterna jag har kvar, så jag blir klar nu nån gång! 

Här är några bilder från dagen:


Bästa klassen!

 


Hola! Har precis kommit hem från Valbo där jag som sagt var med mina farföräldrar. Vi shoppade en massa kläder till mig hehe, till min bror och så åt vi även lite mat.
Här är bilder på de kläderna/sakerna jag fick! Älskar att vara bortskämd ibland alltså, hehe

 Ett par byxor, två par shorts. Alla från GIna Tricot (dock gör inte bilden färgerna rättvisa)


Två bikinis från H&M. Bara älskar framsarna på den till höger!


En väst i jeans och en orange klänning (som även den färgen inte syns så bra på bild). Båda från Vero Moda!



Och avslutningsvis... ett par sommarklackar I just fell in love with!

Haha, som jag skrev tidigare. Älskar att bli bortskämd ibland!

 

 
 
Hallådär! Sitter hemma nu då jag har duschat och käkat under en håltimme. Hade även tänkt att plugga lite, men tiden rinner iväg från mig alldeles för fort!
Hur som helst så ska jag snart tillbaka till skolan för en sista lektion, sedan efter skolan ska jag åka till Valbo och shoppa lite mycket med min farmor. Ska även försöka klämma in en kvällsfika med Evelina, om inte tiden rinner iväg från mig återigen, haha.
 
 
 
 
Hallå där! Ännu en helg har nu passerat och jag är på toppen humör!
I fredags var min klass i boulongern och spelade brännboll, grillade och hade det mys. Sedan på kvällen kom det flera dit och jag och några stycken drog på en fest hos någon tjej som inte slutade lyckat haha. Mitt busskort blev stulet och bråkade lite med en irriterande liten tjej, men trots det så slutade kvällen bra nere på gavle strand med några. 
Igår däremot så tog jag det lugnt hela dagen, med kaffe och pizza häng hemma hos mig med Alice och sedan filmkväll med Gustav.

Idag däremot så har jag varit nere på stan och gymmat med Sanna, och resten utav dagen/kvällen kommer spenderas med massa slapp, en del plugg och sedan firande av min kära mor då det är morsdag idag. Hoppas ni haft en trevlig helg!

 
 
Idag har det varit en seg dag. Vädret är ju inte det bästa och jag har kännt mig trött nästan hela dagen. Trots det så var jag och gymmade med Alice efter skolan, och sedan när jag kom hem så har jag städat. Nu snart ska jag ner och duscha, sedan ikväll ska jag plugga återigen. 
Jag har en lista med skoluppgifter jag behöver göra som jag prickar av lite titt som tätt, men det dryga är att så fort jag prickar av någon uppgift så kommer en ny upp nästan direkt haha! Tack och lov så är det sommarlov snart...
Hola! Mitt internet hemma har varit borta i några dagar, vilket gjort att jag inte kunnat blogga. 
I helgen så var jag dessutom i Tierp på ledarutbilding då jag ska vara lägerledare i sommar igen, så då kunde jag ju inte heller skriva haha.
Idag däremot så har jag varit i skolan, sedan har jag hämtat Lukas från skolan och passat honom på eftermiddagen, då vi bakade kladdkaka och spelade lite xbox. Nu resten av kvällen väntas plugg, då jag flera saker jag behöver bli klar med!
 
 
Hallådär! Livet rullar på som vanligt med skola, fikabesök, gym och partaj.
Har haft ovanligt lite motivation till att blogga på senaste, men men, får se om det går över eller om mina inlägg sakta blir färre och färre haha. 
Just nu så sitter jag faktiskt  och lyssnar på musik och pluggar, vilket jag gjort största delen av dagen. Hade ett nationellt prov idag på förmiddagen i Engelska och efter det fick vi slutat så har pluggat hemma, gymmat med Sanna och sedan återgått till pluggandet. Känns verkligen som att jag har 100 saker jag behöver göra, så försöker verkligen pricka av några saker på min långa lista så jag kan börja slappna av igen. Tack och lov är det sommarlov snart!
 
 



Hola!
De senaste dagarna har jag haft fullt upp och inte hunnit blogga så mycket, vilket jag egentligen inte har tid med nu heller haha. Har iafall haft några grillkvällar, en sleepover hos Sofia, friluftsdag ute i hemlingy och sedan ett misslyckat försök med att röka vattenpipa i bollan.
Nu så ska jag däremot bege mig hem till min mammas kusin som fyller 40 för lite gofika! Känns underbart med långhelg och jag ska försöka hinna med att göra en massa saker, då jag har några saker inplanerade redan!

 
 
Hola! Idag har det varit strålande väder ute och jag har varit på toppenhumör, trots att jag försov mig i morse. Efter skolan idag så åkte jag ner på stan och gymmade med Ellie, och har rätt så precis kommit hem från det. Har nyss ätit och ska alldeles strax ner och duscha, för att sedan ha lite kvällshäng med Sanna och spendera lite kvalitetstid med henne!.
 
En gammal bild på Sanna och mig från hennes födelsedag

Idag har det varit en bra dag än så länge. På förmiddagen idag hade jag dansuppvisning på estraden, och min mamma, lillebror kom och tittade och det gjorde även Elina och Paulsson. Vi stannade även kvar ett tag efteråt och kollade på andra som dansade med. Känns tråkigt att dansen är slut för terminen, men samtidigt så betyder ju bara det att det är sommar snart!
Nu däremot så ska jag snart bege mig in till stan för att träffa Gustav. Hoppas ni alla haft en trevlig helg! 
 


Igår kväll så spenderade jag kvällen hemma hos Adam med han, Sofia och Anton. Vi drack, lyssnade på musik och hade det trevligt där hela kvällen, tills jag tog sista bussen hem.
Nu så ligger jag och slappar och lyssnar på musik men ska strax gå och duscha, sedan hade jag planerat att fortsätta med att bara slappa hela dagen. Ikväll däremot lutar det mot att jag ska hem till Adam igen och ha grillmys med samma personer som från igår. Love
 
 

Hola!
Idag har det varit en bra dag då humöret varit på topp, nästan hela dagen. Vädret har ju varit underbart, så har suttit ute med några klasskompisar i solen och jobbat pratat istället för att vara inne i klassrummet på skolan. Efter skolan sedan drog samma gäng till mingel där vi fortsatte prata, röka och umgås!
Nu däremot så har jag passat min lillebror, då vi bakat paj och han spelat spel, och sitter nu och väntar på att få äta middag. Senare ikväll så vet jag inte riktigt än vad som kommer hända, men det visar sig senare!
 
 


Hallådär! Just nu så är jag ruggigt trött, då jag endast fått två timmars sömn inatt haha.
Igår var det ju sista april, vilket jag firade hemma hos Adam med han, Sofia, Amanda och Anton där vi grillade gott och drack gott! Sedan under kvällen hann vi göra stopp hemma hos Sandra, uti i Aby, stan och till slut hamnade jag på någon efterfest på Söder som jag tog mig från idag på förmiddagen. Kvällen var kanske inte sådär jätterolig, men hade åtminstånde några stunder som var de!

Under dagen idag har jag hunnit med att ta en fika på stan med Evelina, åkt hem och ätit massa mat och nu så ska jag alldeles strax ta en dusch för att sedan gå och lägga mig. Är helt sjukt hur trött jag är haha.