Nu i veckan har jag haft fullt upp i stort sätt alla dagarna. Jag har bland annat julbakat med Sofia och Bella, spenderat en heldag på stan med Alice då vi julhandlade, haft julavslutning på skolan och tittat på årets talangjakt!
Sen så överlevde jag "jordens undergång", som förövrigt skulle ha inträffat för länge sedan om man trodde på mayaindianerna och deras "kalender". Så nu tänker jag spendera min dag som fortfarande levande, med att inhandla de sista julklapparna på stan tillsammans med Sanna!

The feeling when you know, that somebody have put an effort in your christmaspresent
 

 

Idag så har det varit en mysig dag som gett mig väldigt mycket julkänsla. Var iväg och fikade lussekatter på ett bageri tidigare idag tillsammans med Johanna och Sanna, vilket var jätte mysigt.
Sen har jag klätt julgranen tillsammans med mamma och lillebror, och druckit glögg och ätit god mat. Tänkte snart gå ner och ta ett varmt bad och läsa en bra bok. Denna helg kommer bli lugn, men för den sakens skull inte mindre värd!
 
 


Godmorgon!
Idag sitter jag helt mörbultad vid frukostbordet efter två jobbiga dagar, och ändå kommer nog idag bli den jobbigaste. 
I fredags så hade vi UF mässa på stan, där jag och Sofia stod och lekte försäljare i ca. 7 timmar, varefter vi åkte hem och åt innan vi tillsammans med Adam åkte ut på en skoter runda tills sent på kvällen, vilket var jätte roligt. Sen igår så jobbade jag hela dagen och idag ska jag jobba med. Känner mig helt slut redan men det är väl bara att bita ihop och jobba vidare!