Har inte bloggat på några dagar då jag har bott i strömbsbro med Alice hela veckan där vi inte haft nå internet haha! Var väldigt mysigt att bo tillsammans och väldigt kul med, dock lite jobbigt också haha. Under veckan som har gått har jag (såklart då vi bott ihop) umgåtts med Alice, haft kusinen över hos "oss" några gånger, jobbat, varit på Furuvik med Elina, firat Shanie som fyllt 20 och säkert mer saker. 

Idag däremot har jag jobbat, slutade fyra och har lagat mat sen jag kom hem. Nu ska jag iväg till stan för lite biljard med Alice, och kanske en liten vinkväll efter det med några brudar!






Några bilder från veckan som varit haha

Hola! Min midsommar spenderade jag i Öregrund med Alice och Carro, samt andra bekanta. Hade faktiskt väldigt roligt trots kylan och det dåliga vädret haha! Sen igår hängde jag med Carro och Alice hela dagen när vi kom hem till Gävle, innan vi på kvällen åkte till Interpol och drack nån öl och spelade biljard med Jesper. 
Idag däremot blir det bara lugnt för min del, ska slappa hemma och försöka skriva någon artikel. Här är några bilder från min midsommar;







Igår så tog jag det lugnt hemma innan jag åkte ner på stan för att ta en öl på Interpol med Jesper och några. Idag däremot så har jag packat för full rulle, vilket jag fortfarande håller på med haha. Åker iväg på en liten tripp nu över midsommar med några vänner, vilket faktiskt är bland det första sakerna jag sett fram emot på länge! Jag hoppas verkligen på att få en toppen midsommar, och att ni får en med!

 


 
När jag hör den här låten tänker jag på alla de jag älskar, och som alltid finns där trots hur besvärlig jag kan vara ibland haha. 
Finare kärlekslåt får man leta länge efter!


Idag har jag haft en bra dag då det varit full rulle hela dagen haha. Följde med Sofia till arbetsförmedlingen idag som sällskap imorse, innan vi gick lite på affärer där jag köpte ett par skor och även bytte storlek på en hatt jag köpte igår. Sedan kom Carro så åkte vi och handlade, innan vi åkte hem till mig och slappade. Sedan dess har dagen fortsatt med slapp hemma för min dem haha, vilken den nog kommer fortsätta med då jag åker bort imorgon! 

En bild på mig och Sofia från balen, i brist på andra bilder haha
 
Idag har jag haft en bra dag! Var först på arbetsförmedlingen och gjorde klart vissa ärenden jag inte hann med i måndags då jag var där. Sedan lunchade jag på stan med Sofia och kikade i lite affärer, innan vi äkte hem till Elina och drack te och umgicks med henne!
Sedan jag kom hem har jag badat och tagit det lugnt, och nu blir det pizza och film med mina päron!

Dagens lunch!

Studenten var inte alls som jag tänkte mig. Hade drömt om den tiden sen jag var liten och alltid sett det som en tid utan beskymmer, och inte att den skulle vara så jobbig som den var för mig. Trots allt så vart det många skratt, och en tid jag kommer minnas. Här kommer en stor bildbomb från min studentveckan;

Var en hippie på brännbollen

Hade även kul efter brännbollen haha


Barrundan

En snap från onsdagsfesten haha

Var på linneas student på torsdagen!





Själva studenten! Sjuk dag haha..


Linneas avskedsfest på lördagen... Hon flyttade med sin kärlek till Skåne dagen efter!

Nu har min blogg stått tom ett bra tag, då jag haft mycket som hänt i mitt liv, väldigt mycket bra och väldigt mycket dåligt. Har bland annat tagit studenten vilket var en annorlunda upplevelse, och även gjort det nog svåraste och jobbigaste valet i mitt liv. Men nu är jag här igen, bloggande osv. haha. Jag har bestämt mig för att försöka blicka framåt och ta små steg i rätt riktning tills jag känner mig som mig igen, och mitt skrivande är en del utav det och därav bloggandet. Så ni kan förvänta er mer uppdateringar här framöver, haha. 








 
Alla brinner vi för någonting, älskar något, önskar något eller drömmer om något. Alla har vi något som ens hjärta verkligen slår hårt för.

Vissa saker som ens hjärta slår för tycker inte alla är något bra, kanske inte ens att man själv tycker det är bra. Ibland behöver man ge upp om något man inte vill släppa taget om, och det är bland det svåraste som finns. Varför måste jag släppa taget, när flera andra har det jag vill ha? Eller, varför klarar inte jag av det, när så många andra gör det? Är det mig det är fel på, eller är det världen och personerna runt omkring som gör att jag måste ge upp? Det är frågor jag ställer mig själv.
"Du är bättre utan..." "Du är stark, du klarar det här och det kommer bli bättre" "Det är för ditt eget bästa" är saker folk säger. Ibland vill man bara be dom hålla käften. Vad vet de, egentigen? Hur kan en annan människa veta vad som är bäst för en annan? Och kan man egentligen veta själv, vad som är bäst för en själv?

Jag vill tro att jag inte är någon som ger upp, men även jag missbedömmer mig själv ibland. Tar den enkla vägen ut. Men är det rätt? Ska man verkligen ge upp om något ens hjärta slår för? Jag vill inte tro att man ska ge upp om något sådant, utan jag vill tro att man kämpar för det. Men ändå finner jag mig själv ge upp om något mitt hjärta slår för. Om något två hjärtan slår för. Kärleken. Chansen att få leva tillsammans.

Att ge upp om något ens hjärta slår för är inte lätt. Det är bland det svåraste man kan göra. Det svider enda ner i själen och lämnar svarta brännmärken som kanske aldrig kommer läka. Men jag antar att det är sådant som gör en klokare när man blir äldre. Förstående och mer vis. Men blir man verkligen lyckligare av det? Jag vet inte. Min första tanke är att man blir lyckligare av det i slutändan, då det faktiskt är anledningen till att man ger upp från början. Men vad vet jag, och vad vet "de". Kanske att man aldrig kan finna den där inre friden igen, då man alltid kommer leva med det där "tänk om". Framtiden är osäker, men jag är osäker på om jag verkligen vill ha svar på mina frågor eller inte. Jag är rädd att svaret ska vara det jag fruktar att det är. Att man inte skulle ha gett upp om det ens hjärta slog för.
 

I helgen nu har jag gjort en del. Var ute i fredags med Elina och hennes kompisar. Hade en riktigt rolig kväll, där jag otippat nog sjöng karaoke ute haha, sedan lyssnade vi på kartellen på slick. Igår så hängde jag med Guina, Binyam och Alice hela dagen och kvällen. Vi gled runt i Sandviken och Gävle och var på en riktigt dålig hemmafest, käkade pizza och hängde hemma hos Guina, var på en annan fest, sedan lite överallt på krogen haha.

Idag har jag hängt hemma hos Eve och solat på hennes balkong, pluggat lite hemma och sedan tagit en kvällscola (hehe) på Interpol. Kom hem för en stund sedan och ska försöka sova  snart. Vet att min blogg inte uppdateras så mycket nu, och nästa vecka kommer det förmodligen bli dålig uppdatering med då jag har en del tuffa grejer att hantera.



Två bilder från helgen (och min snap)!