Hola! I helgen gick jag ut på fredagen, pluggade hela lördagen, jobbade hela söndagen, och idag har jag övningskört, pluggat, vart med Sofia, gymmat och sedan pluggat lite till haha. Är helt otroligt körd i mitt huvud att jag inte vet var jag ska ta vägen längre. All stress gör mig gråtfärdig nästan. Känns sjukt att jag förra året satt hemma och rullade tummarna och saknade att ha många bollar i luften. Well, guess what younger me, it's not that fun. 
Men men, nog med klagandet nu. Har ju trots allt ännu mer plugg att göra och en skoldag imorgon haha. Hoppas ni andra har det lite mer lugnt i tillvaron!

Bild från i fredags, fia, jag och eve

Har haft det ganska så fullt upp på senaste, med skola, plugg, jobb och även umgåtts med vänner. Hade en sleepover med Guina och Sofia igår kväll vilket var väldigt mysigt, sedan idag så har jag övningskört, pluggat till skolan, städat hemma, gymmat och sedan gått på Lukas skola som hade öppethus. Ska snart bege mig mot sängen då jag jobbar både frukost och städ imorgon. Känner verkligen hur all denna ständiga stress kring alla måsten tär på mig, men får väl skylla mig själv som trots allt väljer att göra så mycket och ha så många bollar som snurrar samtidigt...






Hola! De senaste dagarna har jag varit ganska upptagen med jobb, skola, plugg och övningskörning. Har även gymmat och träffat kompisar när jag haft tid över med plugget. Känns som jag gått från en vardag då jag suttit ensam hemma och rullat tummarna av uttråkning, till att hålla mig så sysselsatt så att jag inte ens haft tid för att kika på nån av alla mina serier jag bruka titta på. Men jag tycker om det!

Idag blev jag "ledig" från skolan då min lärare blivit riktigt sjuk (så har hunnit sett en serie idag hehe). Ska övningsköra ed farfar nu på förmiddagen, sedan ska jag nog bowla! 



De senaste dagarna har jag haft full upp, med jobb, plugg och övningskörning och även lite roligare saker. I torsdags så hade jag, Sofia och Elina sleepover hemma hos Elina och mös hela kvällen. Igår sedan så var jag och jobbade, passade Lukas på eftermiddagen och umgicks sedan med Carro och Evelina på kvällen. Tanken var att vi skulle ta nån öl och spela biljard, men blev istället shots och mer öl haha! 
Idag sen har jag hängt med Evelina på förmiddagen, sedan pluggat. Och plugga, det är vad jag kommer spendera min lördag till haha. Hoppas ni andra får en bra lördag!

Last night


Hola! Igår hade jag en lång jobbdag sedan på kvällen var jag med Gustav som kommit hem lite tidigare än väntat. Sen idag har jag gjort en hel del. Övningskörde med farfar på förmiddagen, sedan träffade jag Alice på hennes jobb där hon bjöd på massa bullar, kakor, mackor, saft och kaffe haha! Sofia svängde även förbi lite senare och var med oss ett tag innan jag skulle gymma med Carro. Kändes bra skönt att röra på fläsket igen efter att inte ha tränat på ett tag!

Ikväll nu blir det massa bokläsning till skolan imorgon. Har redan läst lite nere i badkaret men har några hundra sidor kvar att bearbeta. Man är ju ute i god tid med sånt som alltid haha. Hoppas ni andra haft en lika bra start på veckan som jag haft!

Badmys...