De senaste dagarna har jag bland annat jobbat på sommarkväll villet var väldigt kul, jobbat på Scandic, haft lite fikadejter med vänner och varit iväg på festligheter. Idag är jag ledig från jobbet, vilket känns hur skönt som helst! Har solat lite ute på gården och slappar, och nu tänkte jag jobba lite och skriva någon artikel. Ikväll sen nalkas festligheter igen!




Några bilder från de senaste dagarna. Och ja, delfinen var jag på sommarkväll haha. Var bland det roligaste jag varit med om!

Idag har det varit en bra dag. Åkte och fikade på stan med Sofia och Amanda tidigare, som ett slags avsked då Amanda flyttar utomlands på torsdag, vilket var mysigt men tråkigt på samma gång då man var tvungen att säga hejdå sen haha. Jobbade även några timmar på sommarkväll då jag och en tjej som heter Hanna delade ut broschyrer. Efter passets slut sen gick vi till McDonalds och åt middag där, vilket vi helt klart förtjänade!
Har varit hemma nu ett tag och ska strax iväg med bussen för att träffa Sanna på stan då tanken är att vi ska ta en öl eller liknande. Hoppas ni andra haft en bra dag, precis som mig hehe

En bild på Ellie och mig innan vi började jobba, i våra snygga jobbarkläder haha