Idag har jag slappat hemma och bara kurerar mig. Druckit te, legat i soffan framför tv:n och även skrivit på ett reportage till skolan! Känner att min förskylning börjar lätta, och det känns jätte skönt, såklart haha.
Ska iväg till Linda nu för lite film, snacks och skitsnack med henne och Victor. Ha en trevlig kväll allihopa!

En gammal bild på Victor och mig, lika vacker som vi! 

Har haft rätt så mycket för mig på senaste, med jobb, plugg, vänner och mitt vanliga kaos i tillvaron. Har iaf "höstlov" nu denna vecka. Egentligen har man ju inte det på högskolan, men har inga seminarium denna vecka så då blir det ju lite som ett lov för mig! Dock har jag inte ledigt för det, utan jag tok-kör teori på körskolan hela denna vecka, då jag bland annat ska få undan riskettan. Har dragit på mig en rejäl förskylning också, så om det inte vore nog med att vara deppig över vädret och världen som den ser ut, så ska man ha andningssvårigheter och hosta... Usch!

Aja! Slutade körskolan vid halv fyra idag, så har slappat hemma sedan dess. Ska plugga lite nu, sedan får vi se om jag hittar på något eller bara vilar hemma!

Bjussar på en selfie från helgen, i brist på bilder.

Hola! 
I lördags blev det en riktig utgång med ett gäng vänner efter en trevlig förfest hos mig innan. Sedan igår låg jag bakfull nästan hela dagen och sov i princip hela tiden, men undantag för en fika på stan med Carro och Alice då jag var vaken haha!
Idag däremot har jag inte gjort särskilt mycket. Gått på stan med Sofia och sedan slappat hemma. Hade egentligen behövt plugga idag men finner verkligen ingen ro till det idag. Så blir nog serietittande hela kvällen tills jag somnar haha 

En bild från min snap på mig och Sonja, i lördags!


Hola! Idag har varit en ganska omtumlande och känslosam dag, men en väldigt bra dag ändå.
Lunchade med Carro på stan, pratade ut med en viktig person för mig, gick på bio med frugan och sedan tog vi några alkoholfria drinkar ute på Inter med Juan. Kom hem precis och ska börja göra ordning mig för sängen och lite serie-tittande innan jag nattar mig. Hoppas ni andra haft en bra fredag!

En bild från min snap!
 
Man svävar förbi i en värld fylld av ett grå dis, tillsammans med människor som känns avlägsna trots att man vet att det är en själv som är avlägsen. Tygnden i ens bröst växer och blir större än någonsin, samtidigt som allt runt omkring slutar spela någon roll. För vad är meningen med att äta? Andas? Gå i skolan? Ta studenten? Plugga vidare? Växa upp? Meningen med allting har aldrig varit mer obetydlig. Att bara ta sig upp ur sängen är svårt, då man alltid vaknar upp och minns det man försökte glömma kvällen innan.

För mig handlar det om förlust. Om att alltid behöva undra "tänk om", och känna den där jävla skulden hela tiden över att jag aldrig kommer få veta hur det kunde ha blivit. Om att ångra sig så grovt att det går till den gränsen att man inte bryr sig märkvärdigt om som vad som händer i nutiden eller framtiden, då det som skulle kunnat fylla upp tiden inte längre är möjligt. 
Anonyma personer har sparkat mig på smalbenet och skrivit saker på nätet som jag själv tänker men aldrig vågat säga. Slagit till där det känns, och inte varit varsam. Skrivit ord jag inte kan glömma, även om de är raderade sen månder tillbaka. Jag antar då att vissa vet. Andra kanske undrar. De flesta bryr sig inte. Poängen är att det inte spelar någon roll. 

Det är som att drunkna medan alla människor runt omkring fortsätter andas. Man kan kippa efter luft ibland, så att de runt omkring tror man är okej. Men bara för att allt är okej behöver det inte betyda att allt är okej. Bara för att man ler behöver det inte betyda att man är lycklig. Bara för att man gör saker och äter sin mat behöver det inte betyda att man mår bättre igen. Ibland är allt bara en skenmanöver, för även om alla säger att man får må dåligt så länge man behöver är det ingen som menar det, egentligen. De som lovat att ställa upp för en tröttnar til slut för att de känner sig oviktiga, eller så tröttnar man själv på att orsaka andra smärta på grund utav sin egen. 

Jag vet inte, för mig är det vad depression är. För mig är det att må dåligt. För mig handlar det om att fortsätta le och låtsas, så att jag en dag kanske kan le och skratta utan att anstränga mig och utan att känna det där hugget i hjärtat. Medan jag egentligen för det mesta undrar när mitt hjärta ska börja lätta och när mina leenden kommer börja kännas äkta. Så jag antar att ljuset där längst bort i tunneln är nästintill släckt. Det är det jag känner, och om det sedan är depression eller inte...
Vad spelar det för roll när inget annat spelar roll?




So, what's happend today?
Började dagen med att jobba på Scandic. Sprang lite ärenden på stan och blev måttligt förbannad haha. Kände lite att jag lessnade ur på allt där ett tag, varav vissa saker var helt irrelevanta och andra inte.
Sedan pluggade jag iaf i några timmar innan jag tog en kvällsfika med och Alice och träffade Jonas ett tag. Kom hem precis och funderar över vad jag ska göra härnäst.
Valet står mellan att sova, se på serier, eller vara produktiv och läsa klart kurslitteraturen till morgondagens seminarium i skolan. Troligtvis blir det serier haha. 

Bjussar på en gammal bild från i somras på mig och Alice, aka, min fru


Nu är jag tillbaka här igen, fått ett sug efter att börja blogga igen. So,
- What's new?

Har börjat högskolan här i Gävle på en treårig linje som heter professionellt skrivande. Trivs jätte bra där och tycker linjen är både intressant och rolig, dock lite väl "lite". Hade kanske önskar lite fler dagar i skolan eller mer plugg hemma så man hade nått att fylla ut dagarna med. Dock har det gett mig tiden att jobba en del, börjat gymma igen, hängt med mina vänner och rännt mycket på krogen. Bortsett från det är livet som vanligt, med lika mycket kaos som annars haha.

Kommer nog inte blogga lika mycket som förr igen. En uppdatering av min vardag då och då eller bara släppa en känslomässig skrivbomb, citat eller liknande när jag känner för det. Men men, nu har jag börjat igen i alla fall.