De senaste dagarna har jag haft fullt upp. Gick ut på juldagen med Gustav, Sofia, Adam, Jonas och Madde och spenderade dagen efter trött och sliten. Var ute och shoppade lite på mellandagsrean igår med Sofia, sedan bowlade jag med min familj och åt på restaurang då min pappa fyllde år. Sedan på kvällen blev det en spontan utekväll med Alice som började med rosevin och massa prat och skratt på brända bocken!

Idag har jag inte gjort så mycket. Fikat ute med Gustav och bara tagit det lugnt. Blir en tidig kväll ikväll då jag jobbar hela dagen imorgon. Men det känns skönt det med. Älskar verkligen att det är lov!



Två bilder på Alice och mig igår kväll!

Igår var det julafton, vilket jag firade med min familj.
I år var släkten hemma hos mig, där vi kollade på Kalle, åt julbord och fick besök av jultomten!
På kvällen kom sedan Gustav och firade jul med oss. Jag fick massor med fina paket och en fin kväll med mina nära och kära, så jag har haft en toppen jul!

Idag däremot är planerarna lite oklara. Blir middag hos min farmor och farfar, sedan ska jag och Gustav antingen på bio eller gå ut. Vilket det blir visar väl sig senare!


Tomten och Lukas igår!


En (inte särskilt) vacker bild på mig och mitt hjärta!


Våran fina julgran för i år. Hoppas ni fick en fin jul!

Idag har jag jobbar från 8-3, sedan åkte jag hem, slog in julklappar och skrev lite.
Trodde att jag skulle vara jättetrött den här kvällen och ha mycket att göra, men nu så sitter jag här uttråkad då jag har tackat nej till dem som frågat mig tidigare idag. Tänk bara om jag visste att jag skulle vara pigg ikväll! Haha.

Blir nog att jag spelar bingo med familjen, så jag kanske kan kicka igång julkänslan. Fick förresten det här paketet på jobbet idag:




I fredags så gick jag ut med Sofia, Adam, Amanda och Jonas. Blev en kul kväll då jag var med många människor som jag tycker om!
Igår så julhandlade jag med mitt hjärta, klädde julgranen hemma och bara tog det lugnt. Sedan idag så var jag och julhandlade med Sofia, Adam och Henrik, så nu har jag alla julklappar fixade inför på tisdag!

Känner mig dock förskyld, trött och nere, så tänker faktiskt gå och lägga mig nu. Ska upp vid 6 imorgon med då jag jobbar, vilket känns skönt ändå då jag behöver de extra pengarna!


Amanda och jag i fredags!

Hola! Idag hade vi julavslutning på skolan då vi blev bjudna på frukost av tvåorna och hade det mys. Hade även någon julrims tävling med som jag och några tjejer vann, såklart då haha!
Var sedan och tittade på talang en stund med Sofia och Elina innan jag fick skjuts av tremeningen som fått körkort hem!

Har passat lillebror någon timme nu, och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Ska i alla fall vara med mitt hjärta ett tag!


Brudarna och jag som vann jul tävlingen!



Idag har jag spenderat dagen med Sofia, då vi ätit massa (onyttigt) gottgott, läst skvallertidningar och babblat massa strunt blandat med allvar hela dagen. På det stora hela har det varit en skön dag, som jag tror att jag behövde spendera med en utav mina bästa vänner!

Ikväll så har jag badat, umgåts med familjen och skrivit lite på en "artikel-isch". För er som inte vet det har jag fått chansen att jobba som en typ av extra skribent på ett litet skribentföretag, som jag såklart är överlyckig över då min stora dröm är att jobba som journalist eller något liknande!
Men nu, när allt det tunga är avklarat (plugg, jobb osv), så tänker jag kika på ett avsnitt utav vampire diaries innan jag somnar.
 
Idag har det varit en ganska omtumlande dag för mig. Har känt mig tom på känslor men samtidigt som en tickande bomb, ungefär.
Dock har jag haft en bra skoldag och bakat julgodis hemma hos Gustav med hans mamma och två av hans syskon. Så fick en fin eftermiddag med min kärlek och massa gottgott ändå!
 
Nu däremot ligger jag utsträckt i sängen och ska lägga mig och sova. Känner mig helt slutkörd, så några timmars sömn kan nog vara välbehövligt.
 
 
Hola!
Idag har jag haft en ganska skön dag. Hade sovmorgon i morse och sedan endast två lektioner i skolan då vi såg på film och planerade lite inför vårterminen.
Efter skolan så stannade jag och Elina kvar i nån timme, köpte lite snacks och pluggade! Känner mig duktig haha.
 
Sedan dess har jag tagit det lugnt hemma, nördat lite Sims och nu ska jag ta mig ett lååångt bad. Resten utav kvällen kommer vara lika slapp, förhoppningsvis kommer mitt hjärta hit och gör mig sällskap med! 
 



 
Bloggning är kanske inte min starka sida, men nu ger jag det ett nytt försök. Igen, haha!
Går ju sista veckan i skolan nu innan jag får ett välbehövligt jullov som jag verkligen ser fram emot. Jag älskar alla högtider, men julen är det ju något speciellt med!
Sista veckan nu är det ändå en hel del som händer, med mycket plugg i skolan, förberedelser inför julen och massa annat med. Men det känns helt okej ändå!