Hola! Igår så jobbade jag hela dagen för att tjäna in lite pengar, sedan åkte jag hem för att fira min mamma i förskott. På kvällen sedan var jag ute med Sofia. Vi hamnade på någon fest i Brynäs där det var rätt så kul!
Idag däremot har jag en ledig dag som ska spenderas. Ska strax åka ner till stan och fika med Alice, som jag inte träffat på alldeles för länge nu, så det ska bli kul!
 
 
 
Idag så vaknade jag tidigt, så åkte direkt in till stan efter en god frukost.
På stan så solade jag en kvart och gick sedan till gymmet i drygt en timme, innan jag åkte hem. Nu så sitter jag nyduschad i sängen och ska alldeles strax börja göra mig klar för att bege mig till mina kära farföräldrar som bjuder på påskmat! Min kära vän Evelina följer såklart med då hon är som en i familjen, och sedan blir det en sleepover som förhoppningsvis bjuder på massa tjejsnack, gottigott och någon bra film!
 
 
 
 
Den här låten visade en klasskompis för mig härom dagen och jag blev helt fast för den.
Musiken, texten, videons enkelhet... Ja, allt fastnade jag för helt enkelt!


 
Nu har inte jag bloggat på hur länge som helst, men fick ett ryck nu och kända att ja, jag vill komma igång igen!
Har gjort lite små ändringar på designen och kommer antagligen att göra ännu flera med tiden, så att det blir lite snygga här och roligare att läsa min blogg.

Annars då? Just idag har jag fått påsklov, så lyckoruset är högt och planer sprids med förväntning inför detta lov. Har redan planerat några roliga saker, så som middag med vänner, pulkaåkning och partaj. Jobba ska jag också göra vilket inte är lika roligt, men pengar vill jag ha mer utav så det är bara att bita ihop och jobba vidare.
Just ikväll ska jag antagligen hem till Amanda och Pontus som flyttat och hjälpa dem packa upp i deras nya lägenhet, tillsammans med Adam och Sofia, annars blir det bara slapp hemma.

Sedan får vi se hur länge jag orkar hålla igång bloggen och hur aktiv jag kommer vara här, men känner för att ge det ett nytt försök. Så får vi se hur det blir!