Idag i skolan hade jag ett spanska prov som jag hoppas jag kommer klara, och under sista lektioner höll jag på att sömna haha. Annars så har skolan flytit på som vanligt.
Träffade Alice sedan för en fika på mingel, och kom hem för ett tag sen. Nu så ska jag kika på två bra serier på raken, sedan lockar nog sängen skulle jag tro!



The whole world seems to be so big sometimes,
but if you want something just as much, you can put it in your own hand.

Idag har jag hunnit med en hel del tycker jag. Först i skolan så hade jag nationella, engelska speaking, vilket gick helt okej tyckte jag. Hann hem en stund och städade lite och åt lite lunch, sedan åkte jag tillbaka till skolan för dubbelspanska.
Efter skolan så åkte jag iafall ner till stan och träffade Linnea, vi gick på stan och fikade, vilket var jätte kul! Nu däremot så sitter jag hemma och segar, ska gå ner och duscha och sedan blir det nog några utav mina älskade avsnitt av One Tree Hill som gäller ikväll.


Enjoy the little things in life, cause one day you may look back and realize,
They where the big things.


Idag gick skolan ganska snabbt, och efter den gick jag hem till Evelina och tränade lite dans, snackade och kollade på söta bebis bilder på henne och hennes syster haha!
Kom iafall hem för en stund sedan och åt middag då. Nu så ska jag iväg för att träffa Martin för en liten prommis, vilket förmodligen betyder att vi kommer sätta oss på en bänk och bara snacka haha.


Min bloggning har varit död under helgen, men det hände inte så mycket heller. Blev en utekväll i fredag vilket var rätt kul trots allt, och på lördagen var det enda jag gjorde att ta en fika med Alice haha. Idag så kom för en stund sedan från en rolig dansträning.
Tidigare idag har jag haft två prov i skolan, Svenska och Hotell, och jag vet inte riktigt om det gick så super bra på dem...
Efter skolan så var jag iafall med johanna. Vi drack kaffe hemma hos mig innan vi åkte ner till stan för en fika med Alice och Ida.
Just nu så har jag bäddat ner mig i sängen med lite té och laddar upp för mitt favoritavsnitt av min favritserire, haha!


Sitter i skolan nu, äntligen haha. Hur skönt som helst att jag äntligen är frisk igen. Att bara ligga i sängen eller i soffan och se på tv blir tråkigt i längden...
Är dock lite stressad över alla prov som kommer, känner att jag inte riktigt haft tiden att plugga även om jag gjorde rätt så mycket igår.
Efter skolan ska jag hem och vara barnvakt som alla fredagar, sedan på kvällen ska jag vara med Alice, Ida och Matilda. Vad vi hittar på visar sig.
Nu lär jag plugga vidare!


Jag är sjuk och mitt liv suger. Har feber, migrän eller någonting, är trött, irriterad och uttråkad. Having the time of my life!


Igår så blev vi inte kvar inne i stan särskilt länge och drog då till brynäs, sedan åkte vi hem så jag var hemma strax innan två. Men det var rätt så kul så länge det varade.
Idag så tvingade Alice med mig ut och gå, men det blev mest att vi satt ute och pratade haha. Nu så sitter jag och proppar i mig en macka innan jag ska hem till Evelina för att träna lite innan dansen!


Igår så blev det en hemma kväll för mig, hyrde en ny film när jag lämnade tillbaka den förra, så det var min  kvällsunderhållning igår! haha.
Idag så har jag bara slappat hemma. Duschat, sett på tv, suttit vid datan...
Nu så håller jag på att fixar mig lite smått. Ska iväg till stan om en halvtimme med Johanna för lite party. Ha en bra lördagskväll allihopa!


Idag är det äntligen fredag!
Idag så gick skolan ganska snabbt tycker jag, och efter den så har jag varit barnvakt, som vanligt, fram tills för en stund sedan då min pappa kom hem.
Nu snart ska jag äte lite mat, sedan ska jag in till stan och lämna tillbaka en film, sedan vet jag inte vad jag ska göra. Blir förmodligen hemma ikväll, då det jag hade planerat inte blev av.
Just det! Igår så köpte jag och Alice biljetter till Peace and love dit vi ska i sommar. Är så sjukt taggad och det kommer bli hur grymt som helst! Jag längtar redan som en galning! haha.
Finns så många bra artister och band som ska dit, och sedan själva festivalkänslan...
Gud, vad jag längtar!


Sitter i skolan nu och fördriver tiden lite grann.
Har varit en ganska lugn dag idag då vi inte jobbat så mycket, och så kommer vi få sluta tidigare idag också för att våran engelskalärare är borta. Så nu kommer vi sluta tre istället för fyra. Hur skönt som helst!
Måste städa när jag kommer hem, sedan har jag bestämt mig för att bara slappa resten av dagen, tycker jag är värd det haha.


I want to put you in a shopping cart and take you home to me.

Kom hem för stund sedan från dansen och har precis duschat.
Tidigare idag så var jag i skolan, men gick hem tidigare för jag fick migrän, sov nästan drygt en timme och sen mådde bättre haha.
Känns som om jag blir småsjuk hela tiden, jag orkar inte med det.
Jag åkte iafall till Evelina på eftermiddagen när jag mådde bättre, så vi tränade på våran par och så fick jag middag där innan träningen.
Nu ska jag göra mig en kopp te och vänta tills Medium börjar, sedan kommer jag nog sova, är ruskigt trött...

Igår så var jag ju ute på middag med ett gäng tjejer och firade Sanna.
Åt jätte god mat och hade det super mysigt.
Efter middagen drog alla tjejer till en fest, men efter ett tag där åkte johanna och jag hem till mig för popcrnmys framför en fransk film haha.
Johanna sov iafall över och gick sedan på morgonen.
Idag så har jag hängt i Valbo med Alice och fikat och kollat på kläder, fick även med mig ett snyggt linne hem!
Nu snart ska jag bege mig till bussen, ska på bio med Alice!


Bild på min gda laxplanka! haha


Födelsedagsbarnet var iafall glad haha, en aning dålig bild men men...

Idag i skolan var det en väldig kort dag, lite mindre än två timmar för de som inte hade omprov. Tyvärr hade jag det men slutade inte så sent ändå, kvart över ett.
Jag trodde att jag ha två omprov men tydligen hade jag bara ett, blev lite förvirrad där, så igår så satt jag och plugga spanska helt i onödan!
Hur som, nu så väntar jag på att mitt nagellack ska torka innan jag börjar fixa mig.
Ska ut på tjejmiddag inne i stan ikväll, för att fira Sanna som fyllt år!
Sedan vad som händer efter det vet jag inte, men Johanna sover över hos mig iafall.


En bild på Sanna och mig när vi var i Stockholm förra året! Grattis i förskott!


Stay positive, keep showing them your fake smile, just remember,
that then they can´t see how you feel inside.

Igår så kom jag hem från en härlig helg i fjällen. Hade det jätte mysigt där borta verkligen!
Sen när jag kom igår så träffade jag Alice en sväng, vilket var jätte kul då hon varit utomlands i en vecka. Sen idag hade jag inte så bra flyt. Var ju inte i skolan igår så jag visste inte att våran frilufsdag (som skulle varit imorgon) blivit framflyttad till idag. Så jag kom dit utan idrottskläder och fika, haha, men det gick ganska bra ändå.
Nu så ska jag snart iväg till friskis för ett aerobicspass, känns som om jag behöver träna nu när jag bara ätit massa skit och suttit på en skoter hela helgen.


Idag så har jag hängt ute i solen i boulongern med Ida och Clara.
Jag har även köpt en tröja på stan och hunnit packa hemma. Imorgon åker jag till fjällen med familjen för en helg med skoteråkning, vilket jag känner mig riktigt taggad på!
Åker imorgon klockan sju på morgonen, och kommer hem någon gång på måndagen. Har med mig data och internet, men vi får se om jag skriver något här.
Ha det så bra i helgen, för det ska jag ha!