Hola! Idag har jag haft en väldigt lugn dag. Övningskörde med farfar på förmiddagen i två timmar, gymmade på Friskis och åt sedan med Carro på Waynes! Kom hem för ett tag sedan och har hunnit städat sedan dess. Blir nog bara en lugn kväll ikväll, men lite plugg och serie-tittande (förmodligen bara serie-tittandet haha).



 


 
...Cause.... We are all looking for love.


Märker att så fort det blir helg så står bloggen min tom, haha. Har dock haft en väldigt chill helg. Hängde med Carro i fredags och Guina i lördags, sedan var jag med Alice igår och pluggade även en del.

Idag så har jag haft seminarium i skolan, sen övningskört på körskolan. Tagit det lungt hemma ett tag och ska snart iväg för att bli bjuden på middag, som en födelsedagspresent i efterskott! Hoppas ni andra får en bra kväll!


Hola! Har haft två väldigt produktiva dagar, då jag övningskörde i två timmar igår, hade en eftermiddag i skolan och gick sedan på nått "mystiskt möte" på kvällen haha. Idag har jag jobbat hela dagen och sedan gymmat och fixat lite hemma, så förtjänar en guldstjärna nästan haha!
Ska ner till stan om ett tag för att träffa Alice och hänga med henne. Sedan blivit det väl nighty nighty after that haha.

Gym-selfie (a few weeks ago)


Hola! Har haft rätt så fullt upp de senaste dagarna. I lördag blev jag firad av mina farföräldrar och sedan av mina vänner, då vi förfestade och hade en otroligt rolig (kanske lite för rolig hehe) utekväll på slicken! Körde bakishäng med Elina igår och idag har jag varit lite mer produktiv. Gjort ärenden på banken, övningskört på körskolan, gymmat, pluggat och även hängt med Alice! Är påväg hem nu för ännu mer plugg haha.
Hoppas ni andra haft en bra helg! 

En bild på mig från Snap som Alice skickade idag, i brist på andra bilder haha..


Igår gick jag i skolan hela dagen, innan jag hängde med Alice hela kvällen hemma hos henne och busade med hennes söta lillebror haha.
Idag har jag varit ledig hela dagen, så har varit nere på stan och träffar Carro och uträttat lite ärenden, städat hemma och hämtade min lillebror på skolan för ett tag sedan. 
Ikväll ska jag hänga med Carro då hennes pappa (min morbror) fyllt år. Sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda! 

En väldigt vacker bild på mig, Desmond och Alice igår


Hola! Idag har jag haft en väldigt produktiv dag. Var ute på ärenden redan vid nio imorse, och när jag kom till jobbet för att hämta ett papper blev jag fast och jobbade i tre timmar haha. Har även kört första gången någonsin på körskolan, och sedan läst lite texter till skolan hemma!
Nu om ett tag ska jag träffa Chrille och umgås med han. Känner mig nästan sönderstressad haha. Hoppas ni andra haft en bra dag! 

En selfie i brist på annat



Idag har jag haft en väldigt bra dag. Blev firad av familjen imorse, sedan kom kusinen hem till mig med fikabröd och lite smycken. Sedan ikväll har jag ätit ute med Carro, Alice och Elina och även druckit lite gott. Blev en bra födelsedag ändå, även fast jag har lite ångest över att dagen snart är slut och att vissa personer man hoppats skulle gratulera en inte gjort det... Jag antar att vissa saker blir svart eller vitt sånna här dagar, som med hur mycket man betyder för folk. Trots allt har jag människor runt omkring mig som gratulerat mig och det, det är något som är värt att fira mer än en födelsedag egentligen... Hoppas ni andra haft en bra dag!



 Sitter i bilen nu påväg hem från Skåne, med cirka tre timmar kvar. 
Har spenderat helgen hos Linnea med mina gamla bomhusbrudar, då vi bland annat firat halloween (igen) och upptäckt lite nya delar av Sverige! Det har varit väldigt trevligt, önskar nästan att man kunnat stannat kvar haha




Lite bilder från helgen!

Jag tror att alla blir svikna någon gång, sårade. Det som man tar åt sig mest av är när de man älskar som mest sviker en. Att bli huggen i ryggen av sin bästa vän, att killen man tror bara har ögonen för dig inte nöjer sig med bara dig, eller att bli vänd ryggen när man behövde någon som mest.

Trots allt är det något man kan hantera. Man kan bli arg, ledsen och ha tusen andra känslor. Man kan skylla på andra, för det var dem som gjorde fel. Men vad gör man, när det är en själv som gjort fel? När man orsakat sig själv smärta? Hur hanterar man det?

Dubbelmoral flödar i vårt samhälle. Vi säger en sak och gör en annan. Vi hatar någon för vad de gjort mot oss men kan göra samma sak mot samma person eller mot andra. Ingen är perfekt, ändå är det lättare att må dåligt över någon annan än att må dåligt över vad man själv gjort. Att ta ansvar för sina egna handlingar, och att acceptera dom. Många som svikit en person skyller ifrån sig när man konfronterar dom. Skyller på olika omständigheter, på olika människor eller kanske till och med på den som de sårat. Och i många fall, gör vi samma sak mot de vi sårat. Jag vet att jag har det.

Poängen är, att vi kan inte skylla ifrån oss på någon när vi sårar oss själva. För då VET vi, att det var vårt fel. Skulden ligger hos oss. Och den smärtan och den sorgen... Jag vet inte hur man ska hantera något sådant. Jag vet inte hur man kan komma över något man gjort mot sig själv. 

För att må bättre behöver man bli förlåten... Men inget är så svårt, som att förlåta sig själv. Och jag önskar att jag visste hur man gjorde det.


Idag har varit en bra dag! Har jobbat hela dagen, sedan fikat med Carro och Alice. Kom hem bra precis och ska börja packa för morgondagen. Drar till Skåne imorgon med ett gäng bomhusbrudar för att hälsa på Linnea. Så i helgen nalkas återförening, fest, ny stad, nya människor och gamla vänner. Känner mig riktigt pepp på det!

En fin gammal bild på Linnea och mig, 14(?) år haha

Hola! Varit lite dött på bloggen på senaste, då jag haft fullt upp. Har firat halloween i helgen och festat, sedan hängt hemma hos Alice och var även ute med mina vanliga vardags-alkoholister igår och drack lite öl och spelade biljard!

Idag har jag varit i skolan på förmiddagen då vi haft karriärsfika, då vi fick träffa olika personer från yrken vi kan komma att jobba med och även lyssnat på någon föreläsning. Så det var ju kul haha! Mötte även upp Emmy och Alice på en fika sedan, och nu slappar jag hemma och ska plugga lite innan Elina kommer och gör mig sällskap ikväll!

Här är två bilder från de senaste dagarna!

Var giraff på halloween haha