Idag har jag haft en toppendag ute i fjällen! Har åkt skoter hela dagen med familjen och verkligen sett hur vackert det är ute på de höga topparna. När vi kom hem på eftermiddagen bakade jag och Lukas en kaka, då vi firar min kära mor idag som fyller år imorgon, och så åt vi en väldigt god middag. Har nyss kommit ut från bastun/duschen och snart väntar kortspel och lite vin med min familj.
Älskar verkligen att vara här ute på fjället. Man känner verkligen av ett lugn och en glädje på något vis, samtidigt som man får tid att räta ut sina tankar...
Hoppas ni andra har det lika bra hemma!

Den fina utsikten när man åker på fjället!


Besteg en topp (?) högst uppe på fjället!

What to say? A selfie när jag bastade haha


Igår var jag och Alice på racken och drack någon öl och spelade lite biljard, innan vi träffade på Sanna och gick till saints en stund. Åkte hem relativt tidigt vid 1 för att sova, hehe.
Idag har jag spenderat i princip hela dagen i en bil, då min familj och jag precis kommit upp till fjällen!
Kommer stanna här i två dagar och vara tillbaka i Gävle på onsdag igen, då dessa dagar ska jag verkligen ta vara på tiden här och bara njuta! 

En bild på Alice igår!


Igår så hade jag en väldigt trevlig kväll! Fick sällskap av Sanna på eftermiddagen innan jag åkte iväg på klassfest för mina gamla klass från nian! Var sjukt kul att se alla igen, haha.
Sen senare på kvällen åkte jag och Cajsa ner till bankhuset där jag träffade på många vänner. Var neonkväll så allting lös och det var jätte kul! Dansade nästan hela kvällen trots att jag var i princip nykter, men då har man varit med om det med! Sedan vid halv två tiden blev jag fruktansvärt yr, förmodligen för att jag druckit dåligt, så då åkte jag hem och sov.

Idag har jag jobbat hela dagen och tjänat ihop lite pengar. Ska strax iväg för att träffa Alice då jag ska vara med henne ikväll. Biljard står på kvällens schema, och jag hoppas det blir en rolig kväll!

Min gamla klass! (De flesta utav dem)

Cajsa på bankhuset. 


Hola!
Igår efter jag varit i skolan så klippte jag mig på stan och träffade sedan Alice för en fika! Idag däremot har jag varit ledig från skolan och bara slappat hemma och gjort absolut ingenting på hela dagen, haha. 
Hämtade mig lillebror från skolan för stund sedan och ska passa honom ett tag, sedan ikväll ska jag iväg på ett klassfest för mina gamla klass från nian. Förhoppningsvis blir det en rolig kväll!




Igår var det en väldigt känslosam dag för mig, men endå en rätt så bra dag. Hade sista dagen med konferensen i skolan och träffade Jonas för en fika på eftermiddagen. Sedan på kvällen kikade jag på en film med pappa!

Idag har jag varit uppe med tuppen och var på clarions konferensavdelning redan klockan 7 på morgonen. Sedan på eftermiddagen hade min klass ett studiebesök i Sandviken. Efter det fick jag kaffesuget besök hemma hos mig utav Sanna och Linnea, vilket var väldigt trevligt! Är fruktansvärt trött dig, då jag knappt fått någon sömn de senaste nätterna, så ska alldeles snart lägga mig för att sova faktiskt, haha.


Idag har varit en sådan dag då jag både varit glad och ledsen, med skiftande humör ungefär varje timme haha.
I skolan har min klass anordnat en konferens för Sveriges hotell-och turism lärare, då vi agerat konferensvärdinnor från halv 8 imorse. Det har varit en rolig och annorlunda dag, även om mina tankar som spökar gör mig nere så fort de dyker upp...
Ikväll ska jag bara ta det lugnt hemma, kanske ta en bad eller se en film. Känner att en sådan kväll passar idag!



Nu i helgen har jag haft mycket för mig. I fredags så hade min lillebror avslutning med sitt hockeylag, då dom körde en väldigt underhållande match mot föräldrarna! Sedan igår så spenderade jag större delen av dagen på hälsocentralen, medan jag på kvällen firade Sanna och Frida som fyllt år och hyrt söderhielmska! Det var en väldigt rolig kväll, men blev fruktansvärt trött på slutet (antar att det blir så när man går på medicin haha)!
Idag så har jag bara slappat hemma i sängen då jag inte kännt mig så pigg, vilket är hur jag kommer fortsätta min dag! Älskar att bara ligga hemma och dega i sängen ibland, speciellt på söndagar hehe.

Lukas hockeylag!


Födelsedags"barnen" Frida och Sanna igår!


Hola! Idag har jag hunnit med en hel del. först och främst så var jag i skolan, sedan följde jag med Elina hem till henne där hon bjöd på nudlar och te! Efter det mötte jag upp Alice på stan för att inhandla lite presenter till två vänner som fyllt år. Sedan på kvällen var jag med Sanna hemma hos mig då vi bara tog det lugnt och umgicks, fram till nyss då hon åkte hem!
Resten utav kvällen ska jag fortsätta ta det lugnt och slappa, hehe.

"Fikat" Elina bjöd på idag! 


I helgen har jag jobbat på dagarna och haft myskvällar på kvällarna, vilket har varit en alldeles perfekt helg med andra ord! Igår sedan när jag kom hem från skolan var jag så fruktansvärt trött (antar att det blir så när man jobbat helg), vilket är anledningen till att jag inte bloggat nått.

Idag däremot så var det skola igen. Hade sovmorgon imorse så fick verkligen sova ut, vilket var hur skönt som helst. Efter skolan sedan stannade jag och Elina kvar för att plugga. Vi satt i nästan tre timmar och fick mycket gjort, så känner verkligen hur min ångest över skolan sakta men säkert börjar släppa, då jag haft/har mycket som jag ligger efter med. Efter att vi pluggat solade jag en stund på stan innan jag åkte hem. 
Nu resten utav kvällen ska jag bara ta det lugnt, villet jag tycker att jag förtjänar haha!


Idag har jag haft en väldigt bra dag. Slutade skolan runt 12 då jag gick till Skatteverket med Sofia för att göra en skattejämkning innan jag gick och solade en stund. Väl hemma så duschade jag, slappade, pluggade lite och åt innan jag åkte hem till Evelina.

Hade en riktigt mysig fredagskväll hemma hos henne, då vi pratade massa strunt och allvar, åt kladdkaka och popcorn samt kollade på disneyfilmen Frozen!
Kom precis hem och har lagt mig i sängen. Jobbar hela helgen så blir en tidig morgon för mig imorgon. Hoppas ni alla haft en lika bra fredag som jag haft!

Idag har det varit strålande väder ute och jag har haft en toppendag i skolan. Efter skolan följde jag med Sofia och kollade på balklänningar och provade några stycken, vilket var jätte kul. Känner mig nästan som ett barn igen när man provar fina klänningar och känner sig som en prinsessa för en stund, haha!

Sedan jag kom hem har jag ätit och pluggat lite svenska och samhällskunskap. Kom på att jag har prov om två veckor på två kapitel ur min sam-lärobok (läser utökad kurs så hade helt glömt bort det haha) så därför tänker jag lägga mig i ett varmt och skönt bad nu och läsa några sidor om samhällets ekonomi och ekonomisk politik. Sounds fun, right? 
Får dock pluggsällskap senare, så denna kväll lär ju iaf bli lite lättare att genomlida då, haha! 

Plugg, plugg, plugg...
 
Idag har det varit strålande väder ute och jag har haft turen att varit ledig hela dagen från skolan. Spenderade hela dagen hemma, då jag duschade, städade och pluggade.
På eftermiddagen sedan åkte jag in till stan för att fika med Alice, då även Jonas satt med oss ett tag. Kom hem för en stund sedan och har ätit mat. Nu ska jag bara slappa resten av kvällen framför datan/tv:n, då det är skola imorgon igen!

En bild på Alice när vi var på brända, förra helgen

Har inte skrivit något i helgen då jag haft tankarna på annat håll i ett försök att lista ut saker och ting. Dock känns det som om saker äntligen börjat fallat på plats, även om det inte var så som jag kanske hade hoppats på...
Idag började i alla fall skolan igen. Kändes faktiskt skönt att komma tillbaka till klasskompisarna och allt annat, men kommer säkert hinna ändra mig innan veckan är slut haha. Efter skolan idag så åkte jag hem och tog hand om min sjuka mor, innan jag åkte ner till stan för att gå på någon smink/hudvårds sak med Alice. 
Resten utav kvällen har jag slappat hemma, vilket är hur kvällen kommer fortsätta att se ut för min del!