Har inte varit så aktiv här på bloggen de senaste dagarna, då jag har haft mycket att göra och fundera på. Har bland annat haft mina sista dagar på praktiken, vart ute på krogen och åkt på studentkryssning!
Studentkryssningen var inte alls som jag förväntat mig. Var väldigt mycket kaos och drama, men fick ändå många fina stunder tillsammans med mina vänner!
Nu idag så har jag slappat på förmiddagen, sedan fikat med Alice på stan och haft en myskväll med mina föräldrar då vi drack lite vin och spelade lite kort, vilket var väldigt mysigt! Nu däremot ska jag lägga nog i sängen och kika på något avsnitt av criminal minds innan jag somnar.
 

En bild på mig och Elina från studentkryssningen!

 
Nu ligger jag nedbäddad i sängen efter att ha kommit hem från en lång dag på praktiken. Hela den här dagen har varit väldigt bra och rolig, men väldigt förvirrande på samma gång..
Blir till att titta på ett avsnitt av Criminal Minds och min älskling Reid, innan jag slumrar till.

Hola! Idag på förmiddagen så fick jag fin besök utav Emmy, som stanna några timmar för kaffe, cigg och prat om gamla tider haha. Hon åkte för en stund sen och har hunnit duscha och städat sedan dess. Om två timmar ska jag in till praktiken så blir bara lugnt för min del fram till dess. Arbetar kortpass idag med så blir förhoppningsvis ingen sen kväll idag heller, haha.



Igår efter min praktik följde jag med Simon, Juan och Miguel till Interpol för en återställare/afterwork och lite biljard spel. Alice och Patricia kom sedan dit dom med, och det hela slutade med att vi drack liite fler öl än vad vi tänkt oss och körde efterfest hemma hos Miguel haha. Men man lever ju bara en gång, och jag är ju trots allt ledig idag, hehe.

Kom hem tidigt imorse och har sovit några timmar, och nu ska jag iväg till stan och träffa Alice för en fika. Blir nog en slapp och skön dag idag, då jag är ledig och allt! Slänger in två bilder från igår, haha:




 
Gårdagen blev riktigt lyckad. Hade en riktigt trevlig förfest med kusinerna och vänner, innan vi drog en sväng till bilagan (har blivit fast för det stället, haha!) för att sedan vara på bankhuset resten utav kvällen. Blev mycket skratt, dans och roliga samtalsämnen haha.
 
Idag är jag dock väldigt trött och sliten. Sitter på bussen nu påväg till min praktik, så kommer nog bli en rätt så lång och jobbig dag idag haha.
 
På förfesten!

Igår fick jag finbesök på praktiken utav Sanna och Emmy som kom och åt mat. Fick även sluta tidigare på kvällen så blev att jag träffade på Emmy och Sanna ute på saints, då Carro även följde med mig dit! 
Hade en rätt så trevlig kväll, om dock en väldigt förvirrande sådan.

Idag nu så är jag hemma hos min farmor och farfar. Då min farfar fyller 70 så bjuds det på mat och liknande! Sedan ikväll ska jag ut med Carro igen och Alice och Patricia. Hoppas ni alla får en fin lördag! 

Igår hade jag en väldigt rolig kväll på praktiken. Stod med Jonas i baren och fick besök av Adam, Sofia och Amanda som köpte drinkar av mig hela kvällen haha!

Idag så vaknade jag av att jag fick frukost på sängen av min kära mor, innan vi åkte hem till Amanda. Just nu så är jag hos henne och har ett nykter bakishäng med dem haha. Ikväll blir det jobb på bilagan igen. Hoppas ni får en fin alla hjärtans dag med massor av kärlek!

Världens sötaste Alfons!


Den goda frukosten jag fick av mamma!


Trots gårdagens dåliga kväll, fick jag ett bra avslut på dagen endå. Fick lite renande terapi utav Alice och ett väldigt underhållande fyllesamtal utav Jonas sådär strax efter krogen stängt, haha.

Idag däremot så ska jag städa hemma och umgås med Sofia, innan jag ska iväg till praktiken. Förhoppningsvis klarar jag mig från mer magsmärtor idag! 



Idag har varit en dag med både upp och nedgångar.
Började dagen med massa slapp hemma innan jag åkte hem till Amanda för att fika och umgås med henne och två till. Sedan åkte jag hem en snabbis innan jag for in på praktiken.
Sedan på kvällen fick jag så otroligt ont i magen att jag var tvungen att åka hem. Har haft ont i magen i drygt en månad och har ingen aning om vad det är, då läkarna inte hittat något trots att jag varit där ett flertal gånger. Så nu tänker jag dra täcket över mig och titta på lite serier, så har smärtan förhoppningsvis försvunnit när det är dags för mig att sova.
 
Hola! Idag har jag haft en rätt så bra dag.
Började dagen med massa slapp hemma innan Sanna kom över för lite "frukost" på eftermiddagen haha. Sedan for jag iväg till praktiken och fick även där sällskap utav Sanna och även Alice. Serverade dom mat och vin och hade massa opassande samtalsämnen. Känns bra att man har vänner som kommer in och ger en någon att göra och underhåller en då man annars bara skulle suttit och rullat tummarna, då det var dåligt med folk idag!

Kom iaf hem för en dryg timme sen, och ska nu bar slappa hemma. Blir förmodligen en film eller två innan man somnar, det blir ju lite tokigt med sovtider då man jobbar kväll jämt haha!


Alice och Sanna idag inne på donpan!

 


Den här låten har gått på repeat i mina högtalare i drygt en vecka nu. Blir så himla glad av någon anledning när jag hör den haha. Om ni inte hört den än, lyssna på den!
 


Har skrivit dåligt här på senaste, då jag bytt praktikplats till Bilagan och haft fullt upp med att jobba där på kvällarna och umgåts med vänner på dagarna.
Trivs jätte bra där och har kommit jätte bra överrens med personalen, så det blev verkligen toppen med tanke på att det inte funkade på min andra praktikplats på Scandic.

Igår så jobbade jag på kvällen men fick sluta tidigare, då det var för mycket personal där. Det slutade med liiite för många glas vin och shots, och blev en spontan utekväll med Alice! Hade en väldigt rolig kväll, om man bortser från några minnesluckor sådär dagen efter haha. 
Idag sen har jag bara hängt hemma med Alice och haft lite dagen efter ångest tillsammans haha. Resten utav kvällen kommer spenderas framför en spännande serie och massa onyttigt snacks. Hoppas ni alla haft en bra helg!