Idag har det varit en skön dag i skolan. Jag hann även iväg och solade på min håltimme.
Efter skolan så har jag städat, ätit och nu så ska jag snart gå ner och bada. Resten av kvällen spendaras väl framför tv:n som vanlig. Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, så avslutar med en klockren bild/ett citat jag såg idag.


Igår så hade jag min första "riktiga" skoldag, och efter den åkte jag iväg till dansen för första gången nu i år. Känns härligt att vakna upp med träningsverk igen, haha.
Just nu sitter jag i skolan på en svenska lektion. Vi har inte riktigt hunnit börjat med någonting över huvud taget i någon lektion, så det känns rätt så skönt. Efter skolan idag ska jag äta på restaurang med min familj för att fira min farbror som fyller 40, men nu verkar vi börja på något på svenskan så slutar nu. Kan bjuda på en stilig bild av mig och Sofia först.
 
 
 
Nu i helgen så har jag varit ute i min stuga tillsammans med min familj och några av deras vänner. Vi har firat min farbror som fyller 40, och vi har bland annat badat badtunna, ätit för mycket god mat, sett på tv och varit ute i regnet!
Vi hade inget internet där uppe så därför har jag inte skrivit något här heller. Det har varit en skön och rolig helg, men det känns skönt att vara hemma nu igen. Ska strax gå ner och ta ett lååångt varmt bad, så jag kan slippa tänka på det deprimerande vädret utanför. Sedan står väl tv:n på schemat som vanligt!
 
Idag var det första dagen på skolan, eller i själva verket var det bara upprop. Vi fick vårat schema och några papper och sedan var det klart.
Efter det så lunchade jag med Sanna och Sofia och gick en sväng på stan. Resten av dagen har jag bäddat ner mig med en filt i soffan framför teven med en kopp te, vilket är hur jag kommer spendera resten av kvällen.
Jag ska förresten försöka fixa till den här bloggen lite, med nya bilder o.s.v så att det ser lite finare ut. Och förhoppningsvis gör jag dett snart!


Sometimes you need a pair of glasses to see the color in your life,
otherwise you can always choose faith.
 
Nu var det alldeles för länge sedan jag bloggade sist, så tänkta ta tag i det här och börja blogga igen nu när skolan börjar och jag inte har tid att slappa längre.
Idag är det ju sista dagen på sommarlovet, vilket känns både trisst och roligt. Har längtat lite att komma tillbaka till skolan nu när jag vet hur det känns att jobba fem dar i veckan istället, men samtidigt är det ju aldrig fel med lite ledighet.
Nu de senaste dagarna har jag varit inne i stockholm med min kära vän Evelina, där vi gick på grönan och hade mysigt. Sedan har jag bokat en resa till London med mina kusiner också, så vi försvinner en weekend i september för lite shopping och annat skojj.
Idag har jag hängt hemma hos mig med Johanna och snabbkaffe. Resten av kvällen ska jag se på tv och försöka bli trött så jag kommer upp imorgon.


En stilig bild på mig och evelajna från Gröna lund!