Hola! Idag har jag haft en väldigt slapp dag, vaknade runt tolv och åkte sedan till skolan för en lektion på 40minuter haha. Efter det så åkte jag hem och städade, vilket är i stort sätt allt jag gjort idag.
Ska alldeles snart åka till min farbro som fyller år för lite god middag, sedan resten av kvällen kommer jag spendera framför en bra film!

 
 
 
 
I helgen har jag haft fullt upp! I Fredagskväll så firade jag Guina som fyllde 18, vilket var väldigt roligt. På lördagen sen var jag och hjälpte till på lillebrors födelsedagskalas på ett bad, för att sedan vara med Gustav på kvällen.
Igår däremot så fikade jag med Alice och Melinda på eftermiddagen, sedan Gustav och jag på The Heat på bio som faktiskt var riktigt bra! 
Älskar när en film lever upp till ens förväntningar och inte gör en besviken.
 
Annars då? Idag har jag fikat med sanna, gått i skolan och verkligen kännt av allvaret av att det är sista året på gymnasiet! Högskoleprov, gymnasiearbeten, vilken yrkesutgång vi ska välja och sedan alla nya ämnen och pressen av att verkligen sasta allt nu, sista året och allt. Ja, stressen börjar redan komma. Lite därav jag tyckte "OH MY GOD" bilden var passande hehe. 
Som tur är börjar även dansen för mig idag, så får avsluta min dag med något roligt och inte bara massa plugg plugg plugg. Hoppas ni andra inte känner er lika stressade inför skolstarten som jag haha!
 
 
Hola! Nu när skolan har börjat igen så går man ju upp mycket tidigare, och en vana jag tagit med mig från Alanya hem verkar vara att sova en timme på eftermiddagen för att sedan somna sent på kvällen. Inte bra!
Hur som, idag i skolan hade vi en tema dag som förflöt ganska segt. Efter det åkte jag hem och hämtade min lillebror på skolan, så vi bakade och såg på film tillsammans!
Nu däremot så håller jag på att göra mig klar för att snart bege mig iväg på lite partaj. Guina i min klass fyller 18 idag och det ska såklart firas!

Hoppas ni får en trevlig fredagkväll!
 
 


Kom hem från Turkiet i förrgår vilket är anledningen till att min blogg stått tom. Men hur som helst så har jag haft en lyckad semester!
Vi dansade, drack, åt gott, solade, badade, shoppade och gjorde lite annat med, som en spa dag t.ex.
Brände en hel del pengar på en enda vecka, men det känns som om de var väl spenderade!

Annars då? Skolan har dragit igång igen och jag går nu sista året på gymnasiet. Hur sjukt är inte det? Känns pirrigt men samtidigt underbart!

Här är några bilder från min tid i Turkiet;

 

 

 
Idag har jag varit väldigt upptagen. Vaknade upp med Gustav och kikade lite på en film, sedan tog jag bussen ner till stan där jag träffade Sanna och Alice. Vi växlade pengar, fixade biljetter, handlade lite smågrejer inför resan varefter vi lunchade/fikade på mingel med David.
Det känns helt sjukt, imorgon åker vi tre tjejer till Turkiet. Redan 04.00 inatt åker vi hemifrån, så jag kommer vara trött som ett as men taggad till tusen!
Kommer vara borta en vecka då det ska sola, bada, shoppa och såklart partas under veckan! Hoppas ni andra får en fin vecka här hemma, så hörs vi när jag är hemma igen.
 
Hola! Igår så hängde jag hemma hos mig på förmiddagen med Gustav och Sofia framför några avsnitt av The Walking Dead, som jag förövrigt blivit helt fast för! Sedan efter dom åkt cyklade jag och Alice upp till Sanna där vi åt, snackade och umgicks.
Idag däremot så har jag jobbat igen. Kom hem nyss därifrån och har precis kommut ur duschen. 
Om ett tag åker jag hem till Gustav för kika på The Walking Dead (serien är beroendeframkallande) och käka massa chips, vilket låter helt perfekt i mina öron då regnet bara öser ner ute!
 
 
Hola! Idag har jag jobbat hela dagen och kom hem för stund sedan. Har hunnit med att duscha och handlat.
Om en timme eller så kommer Adam, Sofia och Gustav över för lite grillmys hemma hos mig. 
Förhoppningsvis blir det roligt. Hoppas ni andra får en fin tisdagskväll!
 
 
 
 
Isn't funny how the past can still circulate in the air? 
Sometimes It's by the ghost in your memories, and sometimes even by other people's memories.
 

Hallå! Min blogg har stått rätt så orörd på senaste. Har haft fullt upp med jobb och sedan på att ta vara på resten utav sommaren.
Kände dock ett ryck att skriva nu, so here I am!
Kan bjuda på några bilder från den senaste tiden, då jag jobbat på läger, fikat (i massor), gått på lite partaj, jobbat lite mer och umgåts med mina nära och kära!

Fika/lunch x 2

Jobbade en vecka på läger där det kelades med massa söta djur!

Har även bokat utlandsresa med två underbara vänner! Om en vecka far vi!