Hola! Igår var jag med Guina på kvällen efter vi båda jobbat. Vi drog på en förfest på kvällen vilket var kul! Jag åkte dock hem så jag var hemma innan tolv då jag jobbat hela dagen idag. Hotellet är fullsatt så har varit mycket att göra hela dagen. Blir extra slut när jag jobbat frukost innan jag börjar på städ med,  även om det bara är 2-3 timmar extra liksom. Crazy...
Hur som helst! Imorgon väntar en ny jobbdag som garanterat kommer bli mycket värre än denna dag då vi är så få som jobbar, så har krypt ner i sängen nu för lite tv tittande innan jag måste försöka sova då jag jobbar på två avdelningar igen då. Hoppas ni andra får en lite roligare lördag än mig haha!

Dagens lunch! Standard på helgerna med fika och frukt då själva "maten" sällan är en höjdare då haha

Idag har jag hunnit med en hel del. Var hos tandläkaren imorse (fina hela tänder hade jag), övningskörde i två timmar med farfar sedan mötte jag upp Carro på stan för en lunch. Köpte även lite grejer jag behövde, som träningsskor, en kalender och nya linser. Sen ikväll så tog jag en fika med Petter. Sen jag kom hem har jag hunnit med att plugga lite och tagit ett bad. Nu blir det lite serier innan sängen!

Standard lunch - wayne's sallad 😋

Hola! Igår på kvällen blev det att jag var med Gustav och sa hejdå till han som åkt iväg på militären idag. Känns tråkigt att han åker men är ändå glad för hans skull. Sedan efter det mötte jag upp Alice för en kvällsfika! Känns nästan som det blivit standard för oss på söndagar haha.

Idag däremot så har jag jobbat hela dagen. Kändes skönt att få jobba igen då jag knappt fått några jobbtider denna månad, även om det kändes surt att kliva upp och ta bussen fem i sju på morgonen... Är så van vid att sova bort dagarna nu då jag inte haft särskilt myket för mig haha!
Ikväll så ska jag plugga igen. Har en bok jag behöver läsa ut till skolan tills imorgon, så blir väl ett varmt bad tillsammans med den boken om jag känner mig själv rätt. 

Min otroligt "såsiga" tallrik igårkväll på fiket haha

Nu under veckan har jag gjort en del. I torsdags var jag ute och åkte skoter med Adam, Sofia och Gustav. I fredags gick jag ut på slicken med Alice och Sonja och hade en rolig kväll, sedan igår hängde jag med Carro då vi gick på bio. Vi såg nya Jönssonligan som var hur bra som helst! Pricken över i:et var ju att hela bion med popcorn och allt var gratis, hehe.
Idag har jag tagit det lugnt hemma hos Elina med henne och Sofia. Kom hem nyss så ska plugga lite körkortsteori och läsa lite kurslitteratur. Hoppas ni andra haft en bra helg! Här är två bilder från mina senaste dagar;





Var ett tag sedan jag bloggade nu, då jag helt enkelt inte kännt särskilt för det. Under tiden har det hunnit blivit ett nytt år, en avslutad termin i skolan, kompisgäng, utgångar och även massa körkortsplugg. 

Känns sjukt att det är 2015, och att vi snart går in på andra månaden detta år. Tiden går så fort! Är dock ganska glad att det är ett nytt år. "Nytt år, ny möjligheter" är egentligen skitsnack tycker jag. Att ändra sitt liv om man inte är nöjd med det kan man ju göra när som helst. Det som känns skönt dock är att jag nu kan lämna 2014 bakom mig. Mycket nytt och speciella saker som var bra hände, som studenten och att börja på högskolan, men samtidigt var större delen av förra året riktigt jobbig för min del. Jag fick känna på hur det kändes att vara där längst nere på botten, och fick kämpa för att klättra upp därifrån igen. För att nå toppen igen kommer jag behöva kämpa mer, men jag har lärt mig att oavsett hur hemskt det kan kännas att leva så blir det bättre så småningom och att visa saker är värda att kämpa för, som sig själv till exempel, hur töntigt det nu än kan låta. Så därför är jag glad över ett nytt år, då man kan lägga det gångna året bakom sig och fokusera på framtiden. Och jag hoppas att 2015 kan bli ett blir ett år då jag mår bra, det är i alla fall vad jag kommer försöka få det till!