I söndags kväll kom jag hem från London sent. Jag har haft en toppen helg med massor av shopping och en rolig utekväll i lördags.
Var riktigt trött i går så orkade inte skriva någonting och jag är nästan lika trött idag. jag har ju praktik nu i två veckort på frukosten på Scandic CH, så det förklarar väl tröttheten. Sen så har jag fikat med Sanna idag också och packat upp alla grejjer från London.Orkar inte föra över några bilder så visar lite shopping och sånt imorgon! Nu däremot så ska jag se på tv och sen sova så jag piggnar till någn gång.

 

... and hello London!
Imorgon så åker jag äntligen! Har packat och förberett lite idag efter skolan, och ska strax få skjuss in till Jessica av pappa, där jag ska sova inatt. Jag åker till London med mina kusiner, och kommer hem natten till på måndag. Jag är så grymt taggad, men hinner inte skriva mer här då jag lär fortsätta packandet. Ville bara meddela att jag inte kommer blogga igen fören på måndag, då jag som sagt kommer vara upptagen av att vara i London!
 
Igår var jag så trött och seg efter att jag kommit hem från dansen, så då orkade jag inte skriva något.
Idag så har jag gått i skolan hela dagen, och när jag kom hem så har jag städat. Har även snackat med min kusin om London. Kan inte riktigt fatta att jag åker om bara två dagar!
Jag har inte börjat packa än utan det tänker jag göra imorgon, så jag har hela kvällen idag till att slappa och se på tv haha. Kan ju vara bra också om jag somnar i tid idag så jag får lite sömn innan London iafall. Men men, nu ska jag kila ner se på en film med mina päron!

 
Kom hem från jobbet för inte alls så länge sen. Jobbade ända till sex i dag, då alla rummen på hotellen var så otroligt håriga! 
Det har varit någon utställnings tävling för hundar i närheten, så alla med hundarna har bott där jag jobbat, då de är ett av få hotell som tillåter husdjur. Det i sin följd har gett oss extremt håriga rum som tog sin tid att städa.
Just nu känner jag mig väldigt trött och lortig, då lukten av blöt hund satt sig fast på något sätt, och jag längtar efter att få ta en lång varm en dusch och sedan slänga mig i en mjuk säng där jag kan sova. "One ticket to paradise, please."
 
 
Har inte bloggat på två, eller kanske tre(?) dagar nu, då jag knappt varit hemma. Men kan ge en liten resumé på vad jag gjort.
I torsdags så fikade jag med Ida och Alice efter skolan, och igår så var jag på bröllop i Ockelbo. Min mammas kusin gifte sig, och det var ett jätte fint bröllop.Blev lite tårögd när de sjöng "utan dina andetag" av Kent.
Efter att jag varit på bröllop så gick jag på någon slags skräckfilms kväll tillsammans med Sanna, hennes syrra och hennes pojkvän på gasklockorna. Vi stannade bara tills första filmen var slut, då vi var trötta och filmen hade varit konstig haha.
Idag däremot så har jag jobbat hela dagen och sedan slappat hemma. Är så sjukt trött så ska kika på tv sedan sova.