Idag har det varit en seg dag, mest pågrund utav att det är måndag och pissväder ute. Sedan hade man ju turen att få sitta på en evighetsbuss påväg hem som tog dubbelt så lång tid jämfört med vad den brukar ta, så humöret är inte på topp just nu.
Har hur som helst precis ätit iafall, och ska börja packa dansväskan som jag ska iväg med om en dryg timme. Dagens höjdpunkt kommer vara dansen idag, och som salt i såren så är det sista gången för terminen idag! Men men, jag ska inte klaga mer inför er.
Kan bjuda på ett av mina favoritcitat, om just dans. Love.

 


Kom precis hem från ett gympass med Sanna på friskis. Var knappt några människor där alls, så det var väldigt skönt att bara få göra sitt utan att behöva vänta på massa maskiner osv.
Nu så ska jag ta och gå ner och duscha, sedan kommer resten utav dagen spenderas med familjen. Den senaste Sune filmen ska vi kolla på ikväll och äta massa gott gott, det är ju trots allt söndag idag!


Sanna och jag innan gymmet idag!

 
Hola!
Igår så hade jag en väldigt slapp dag, då jag vilade upp mig på dagen, umgicks med mina mor och farföräldrar som kom över på middag och sedan åkte hem till Elina på kvällen. Hade en riktigt trevlig kväll med vin, snacks, massa prat och lite tv-tittande.
Därför är jag helt utvilad idag, så ska om ett tag bege mig till gymmet med Sanna så man får något vettigt gjort utav den här dagen haha. Hoppas ni haft trevlig helg förresten, för det har jag haft!
 
 
 
Hallådär! Idag har jag haft en väldigt kort och skön dag i skolan med endast två lektioner. Så efter skolan drog jag och Sofia ner till stan där vi shoppade ett tag, där jag blev 175kr fattigare och två toppar och ett par örhängen rikare!
Fikade sedan också med Sanna på Amazon där vi rökte vattenpipa, vilket var väldigt trevligt. Kom precis hem för en stund sedan, så nu inväntas mat och sedan ska jag iväg och vara med Gustav. Hoppas ni alla får en fin fredag! Love.

Här är bild från förra gången jag var på Amazon, men med tjejerna från klassen den gången! (bild i repris)

Hola! Idag har jag haft en väldigt bra dag.
Skolan förflöt snabbt, och med det fina vädret ute hann även jag och Sofia ligga och sola en stund på lunchrasten. Efter skolan sedan följde Elina med mig hem, där vi gick och köpte glass och bullar som vi sedan avnjöt ute i det fina vädret i någon timme. Sedan så gick jag och hämtade min lillebror, så vi har bakat morotskaka och spelat lite xbox de senaste timmarna haha. Känner att jag ätit lite väl mycket sötsaker idag, men äsch, man ska ju få äta lite skräp ibland med.

Nu så ska jag strax gå ner och äta mat, sedan kommer väl resten utav kvällen spenderas framför datan/tv:n som vanligt. Love.
 
 

Har någon av er sett filmen Pitch Perfect? Om inte, gör det!
Det är bland de bästa filmerna jag sett och tror jag redan sett den ett dussin gånger haha. Ni som sett den minns kanske "the cup song", från när huvudpersonen i filmen gick på uttagning för gruppen?
Hur som helst, här en bortklippt scen som regissören tagit bort från den filmen, med just den låten. Älskar låten!
  
 
 
 
Idag har inte vädret varit på topp, men det har jag varit! Var iväg till gymmet efter skolan för första gången på nån vecka med Alice, och gud vad skönt det var! Ska verkligen försöka att komma igång nu igen och vara lika duktig som jag var i början på året med träningen, så man kan bli fit för sommaren och allt det där haha.
Kom iafall hem för en stund sedan och har lagat mat med pappa sedan dess och även ätit, så nu ska jag strax gå ner och duscha och sedn ta det lugnt resten utav kvällen. 

Btw, den fina bilden där uppe är nått att tänka på när man springer på bandet... hehe.
 
 


What happend?
Out of all the people I know, you were the person I Ieast expected to lose.
 



Hallå där! Just nu så hänger jag inne på pappas jobb i väntan på att få gå och klippa mig (min frisör jobbar på gatan mittemot), så har egentligen inte så mycket att skriva. Känns skönt att äntligen få klippa bort mina slitna toppar, för tro mig när jag säger att de är slitna, men vet med mig att jag säkert kommer tycka att håret blev jättekort efteråt haha!

Annars så? Idag i skolan så har varit en kort dag. Åkte in till Polhem vid halv 9 i morse bara för att få reda på att min matte var inställd och att jag började tolv, så då var det bara att åka hem och sova igen haha. Sedan har dagen förflutit på snabbt, och idag nu efter jag klippt mig så ska jag göra ett besök till polishuset och skaffa nytt pass. Love.
 
 
Idag är det måndag, vilket betyder att det har varit en lång dag då man varit trött mestadels utav den tiden. Har dock kännt mig ovanligt utvilad jämfört med hur jag brukar vara på måndag, so i like that!
Hur som helst så kom jag hem från skolan för ett tag sedan och har precis ätit middag. Nu så håller jag på och fixar och donar för att dra iväg till dansen, som jag äntligen kan gå på nu när jag är frisk! 

 
Hola! Denna lördag har varit slapp då jag inte gjort något alls under hela dagen haha. Kvällen kommer antagligen bli lika slapp, fast med sällskap. 
Om en stund så kommer min kära vän Sanna över med lite pizza till oss, sedan så tänkte vi spendera resten utav kvällen framför tv:n med några vänner! Känns skönt att bara ta det lugnt en helg utan att springa ute och härja, så man kan känna sig lite utvilad när helgen sen är över haha. Hoppas ni andra får en trevlig kväll!

 
 
Idag är det äntligen fredag!
Dagen har varit väldigt slapp och skön. Efter en kort skoldag åkte jag hem för att passa min lillebror, då vi bakade som vanligt och sedan spelade lite xbox för omväxlings skull (brukar nästan alltid se film) haha. 
Nu så ska jag strax äta middag med min mamma som jag kommer spendera hela kvällen med. Känns skönt att inte göra något särskilt och bara umgås med min mamma, vilket inte brukar ske så ofta. Hoppas ni får en mysig/rolig fredag med!
 
 
Hello! Idag har det var ett helt okej dag i skolan, trots det tråkiga vädret. Slapp min sista lektion idag så åkte då hem till mig med Sanna och drack lite kaffe, lyssnade på musik och snackade lite strunt. 
Det har kort sagt varit en rätt så skön dag ändå, och resten utav den tänkte jag spendera framför tv:n som levererar massa bra ikväll, haha.
 
 
Idag har det varit en lång dag, känns det som.
Hela förmiddagen var jag på fjärran höjder badet med min klass och "simmade, lekte och bubblade" som min idrottslärare sa! Var iafall väldigt roligt och mysigt, men när vi sedan kom tillbaka till skolan kände man sig lagomt slut, haha.
Efter skolan så gick jag på stan en snabbis med Sanna där vi shoppade lite småsaker innan vi åkte hem. Sedan jag kom hem har hunnit med att städa och tjattrat lite med min mamma, så har hunnit med en hel del! Nu däremot ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen framför datan/tv:n like usual. 

Kan bjuda på några bilder från dagen/badet.


Sofia, Guina och jag lekte lite...


Här är hela min klass och "sprattlar" med benen


En bild på mig när jag åker forsen, haha.

 
"Isn't funny how day by day nothing changes,
but when you look back
everything is different..." - C.S Lewis
 
Hola! Idag har ddet varit en bra dag.
Vädret har varit toppen, och efter att vi slutat skolan idag (vi slutar som tidigast på tisdagar) så gick jag och några tjejer från klassen till ett café där man kan röka vattenpipa och satt där ett tag. Sommarkänslorna börjar verkligen komma fram nu, and i like it very much!
 
En bild på tjejgänget från idag
 

Detta är helt klar dagens låt.
Älskar musiken, texten och själva känslan jag får när jag lyssnar på den.



Hallådär! Idag har det verkligen varit jättefint väder ute, så har spenderat förmiddagen med att umgås med min familj. Först så gick vi en promenad lite runt om där vi bor, sedan har vi varit iväg och handlat lite.
Just nu sitter jag och pluggar lite spanska glosor då jag har nationella prov imorgon, och resten utav dagen kommer väl spenderas hemma med familjen antar jag. Tycker det är så skönt att bara kunna slappna av och inte göra något särskilt på söndagar, då det ska vara en vilodag och allt!
 
 
 
Hola!
Idag ahr det varit en kort dag i skolan, och efter det har jag passat lukas någon timme då vi bakat och sett på film. Nu däremot så ska jag dra mig hem till Sofia som ska bjuda på gomiddag. Sedan får vi se vad resten av kvällen tar vägen!

 
 
Kan bjussa på dagens låttips jag fick av Elina. Gillar den starkt!
 
 
Hola!
Idag har det varit en bra dag, faktiskt. Har inte gjort så mycket speciellt förutom att gå i skolan, där vi dessutom hade prov, och sedan gått en kort stund på stan med Sofia.
Vet inte varför jag känner mig så glad idag, men tänker ta vara på det iafall. Ska strax äta middag med min familj, sedan ska jag nog ta en promenad ute innan solen försvinner för dagen!
 

För några dagar sedan när jag hade tråkigt knäppte jag en bild på mig själv och skickade till 11880 tillsammans med en fråga. Svaret tyckte jag dock var lite oväntat haha. Även fast mitt hår ser lite väl mörkt ut på den bilden och min hy lite väl ljus så är jag väl inte direkt lik henne, eller? haha, tyckte det var lite småkul faktiskt!

 
 
 
Idag masade jag mig skolan trots min hesa röst och mitt hostande för en lång förmiddag med matte. Som vanligt satt jag med några tjejer från min klass och fikade i stort sätt hela lektionen haha, innan vi slutade vid elva för dagen.
Kom hem för stund sedan och funderar nu på vad jag ska ta och äta till lunch och vad jag ska göra under resten av dagen. Om jag känner mig själv rätt blir det väl att jag kryper ner under filt, sätter på en film och äter en toast ellar annat dylikt!
 
 
 
Hallå där! Den här helgen har haft sina upp och nedgångar, men måste nog ändå säga att den varit rolig. 
I Fredags var jag hemma hos Amanda som hade födesedags/inflyttningsfest, vilket var väldigt roligt. Resten av den kvällen spenderades på två (?) olika efterfester innan jag damp ner i min egen säng tidigt på morgonen. I lördags däremot gjorde jag inte så mycket över huvud taget medan jag idag varit ner en stund på stan för en fika med min fina vän Evelina.
Hostar som en tok och låter som jag rökt minst en limpa ciggaretter per dag under hela mitt liv, så känner mig rätt säker på att imorgon blir en vilodag för min del. Man kan inte alltid ligga på topp, tyvärr.
 

Maybe we should learn to keep our hopes down, so we don't get disappointed all the time
 
 
Drar ut för lite festligheter, så hörs imorgon igen!
 

 
Igår så var vi ett gäng som kollade på den här filmen. Det var en sådan film man inte riktigt kan bestämma sig för om den var bra eller dålig, då det var bra filmat med bra musik och skådisar, men inte särskilt läskigt förrän mot slutet. Min tonårsidol/kärlek Chad Micheal Murray var med också (ja, jag vet att jag fortfarande är tonåring but you got the drill), så det gjorde ju filmen snäppet bättre haha!
För att sammanfatta så var filmen helt OK och värd att titta på, så ni förlorar inget om ni kikar på den.

Igår hade jag en rolig eftermiddag/kväll med Elina och Eveline, då vi fikade, åt mat och sedan såg på en skräckfilm på kvällen som förövrigt inte var värst bra. 
Idag däremot så ska jag åka ner på stan om ett tag för att träffa Alice. Vi hade tänkt att träna och sedan luncha. Har inte tränat på hur länge som helst nu så det ska bli skönt, och även fast jag är lite snuvig så tänker jag inte sitta hemma för det heller!
 
 


Hallå där! Idag har det inte varit en särskilt produktiv dag för min del haha.
Vaknade tidigt och har därför hunnit med att städa och se på ett visst antal avsnitt på diverse serier (friends är en favorit i repris som ofta återkommer). Nu däremot så väntar jag på att få åka iväg till Elina och umgås med henne och Eve, så det ska bli kul!
 
 
 
Idag har jag haft en otroligt vårig och skön dag nere på stan tillsammans med Sofia. Vi strosade runt i lite affärer, köpte lite fina kläder, åt god lunch och sedan strosade vi runt lite mer och shoppade lite till!
Fick med mig hem tre plagg till mig själv samt en present till mina kära mamma, som blev ett år äldre igår. Har nästan precis kommit hem med min fina shopping, och ska alldeles strax ner och äta middag med min familj. Men först, här är bild på kläderna jag köpte idag (även om kamerabilderna inte gör kläderna och färgerna rättvisa),
 
Både den rosa/orangefärgade linnet och den limegröna kavajen kommer från H&M.
Den andra mönstrade toppen kommer från Gina, och allt gick på ynka 350 kr sammanlagt.
But hey, I like that!
 
 
 
Idag har det varit en väldigt lång dag för mig. Gick upp klockan sex bara för att ta bussen till jobbet klockan 7, och kom sedan hem runt halv fem trött och utarbetet. Men då var det bara att ta sig i kragen, för efter det åkte jag ner till stan och fikade med Sanna på Coffeehouse by George i någon timme. 
Livet rullar på fint nu när det är lov och jag älskar varje minut utav det (bortsätt från jobbet då, hehe).
 
En bild på Sanna från idag!