Igår så var jag med Ida och Matilda på stan och fikade, och så hjälpte jag pappa med våran Tv som vi fått tillbaka från att ha varit på lagning.
Idag däremot så har jag gjort några "ärenden". Jag har städat, hämtat ut nya p-piller, lämnat tillbaka böcker och så har jag tränat på friskis.
Körde ett aerobics pass och det var hur kul som helst!
Nu så har jag tagit fram vänner-säsongerna och kikar på det. Bättre underhållning än det får man leta efter haha.


Blev inte mycket till pokerspel i lördags haha, men det var ganska kul ändå.
Igår så var jag hemma och slappade hela dagen och hade en ganska lugn, men rolig, dansträning på kvällen.

Idag så har jag varit på stan med Johanna och Sanna. Vi åt lunch på waynes, och jag provade på en sallad med kallrökt lax, vilket var ganska gott faktiskt.
Fick med mig en fin grön klänning, ett par solbrillor och en ögonskugga hem från stan.
Nu så har jag nyss kommit hem från att ha solat, och ska bara ta det lugnt tills jag har dansträning ikväll.


Här är klänningen och solbrillorna jag köpte, båda inne på h&m för 270kr tillsammans. Ge mig sommar nu så jag kan använda dessa!

Tidigare idag har jag varit hemma hos Johanna då vi drack kaffe och skvallrade som de små kärringarna vi är, haha. Sedan har jag varit hemma resten av dagen.
Nu däremot så ska jag börja bege mig mot bussen. Pokerspel står för kvällens underhållning!
Skriver kanske sen när jag kommer hem, men ha en trevlig lördagskväll allihopa!



Äntligen är det sportlov!
Känns som att det är välbehövligt, har blivit så trött på skolan.
Hur som helst, så såg jag filmen This means was på bio med Alice ikväll. Den var faktiskt riktigt bra, mycket bättre än vad jag hade väntat mig!
Var kul att umgås lite med Alice också, hon åker utomlands nu om några timmer så jag är ju en aning avis haha. Hon kommer vara borta hela lovet vilket är trist.
Jag kom iafall hem för en stund sedan och är ganska trött just nu, så blir nog ett avsnitt vänner och sedan sängen!

Sitter i skolan nu och skriver lite på en slags uppsats på engelskan.
Slutar om ungefär en och en halvtimme, och då ska jag ner på stan och fika lite med Alice och Ida. Kommer förmodligen köpa någonting att äta för jag är riktigt hungrig just nu haha.
Skulle egentligen tränat idag med Johanna, men hon är sjuk så då ville inte jag träna ensam.
Hur som helst, låten under är riktigt bra, så lyssna på den!

Hoffmaestro - So do You




Sitter på en engelskalektion nu och skriver en påhittad dagbok haha.
Har konstigt nog träningsverk i ryggen idag, efter dansträningen igår, förstår dock inte hur det kan gå till. Hur som helst har jag haft en bra helg.
Firade ju Elina i lördags då hon bjöd på jätte god mat, sedan åkte jag och Eveline in till Ida i stan och var där en stund, och åkte hem runt 12 någongång.
Senare ikväll ska jag dansa, så taggar upp mig för det!


Kom hem för ett tag sen från stan. Var och fikade med Alice och kollade lite i butiker, vilket var jätte trevligt. Nu så håller jag på att fixa mig lite då jag om ungefär en timme ska bege mig mot stan. Ska till Älvkarleby på tjejmiddag hos Elina, vilket kommer bli jätte kul!
Sedan på kvällen ska jag kanske vara med några andra tjejer, men det visar sig senare. Nu lär jag fortsätta fixa mig haha. Ha en trevlig kväll!


Det här är den enda bilden jag har på Elina och mig haha, från en friluftsdag nån gång i början av hösten. Grattis i efterskott Elina!!


Idag så har jag några saker jag ska göra. Efter skolan ska jag gå på stan en stund med Eve, sedan passa min kära lilla broder och efter det ska jag hem till min farmor och farfar och äta middag. Farfar fyllde år igår, så då ska vi fira honom idag!
Nu så ska jag göra någonting vettigt på lektionen.

I söndags så började jag bli dålig, och sedan har jag varit hemma med feber resten av dagarna. Men nu så är jag tillbaka i skolan igen, wihoo! haha
Ska strax iväg och simma på idrotten, vi ska ha något slags livräddar-prov, så jag hoppas det går bra. Sedan väntar en seg skoldag med massa håltimmar för mig. Funderar på att åka hem på någon av dem då jag har så mycket tid att döda.

Här har ni en av mina favorit låtar. Den är ganska gammal, men bra.

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros - Home


Igår kom jag hem vid nio, vilket var tidigare än beräknat. Tävlingen gick väl inte så super bra, fast å anda sidan kändes det inte så bra heller haha.
Var iafall grymt trött när jag kom hem och har sovit hur länge som helst.
Nu så ska jag bara ta det lugnt hemma innan dansen.


Har varit barnvakt hela eftermiddagen idag efter jag slutat skolan, och mina föräldrar kom hem för ett tag sen så vi har precis ätit middag.
Håller på att packar lite nu inför imorgon, ska på tävling till Hallstahammar!
Känner mig faktiskt lite nervös, haha. Om nån timme ska jag i alla fall åka hem till Evelina för att sova över där. Kommer nog inte skriva något mer förens på söndag, så har en trevligt helg!

Sitter på en svenskalektion nu och gör just ingenting, då jag är klar med allt.
Ska snart ha engelskaprov, vilket inte känns så kul haha.
Efter skolan så ska jag gå på stan en stund med Johanna sedan ska vi träna på friskis, så kommer nog komma hem lite sent idag. Det är väl det enda negativa med att träna på eftermiddagarna/kvällarna.
Nu ska jag väl fortsätta med någonting.

Idag har jag hunnit med mycket tycker jag!
Först var det simning på idrotten, vilket var ganska kul faktiskt. Sedan på min håltimme mellan spanskan och extra spanskan satt jag och elina på biblioteket och pluggade inför ett engelska prov vi har imorgon.

Efter skolan slutat så åkte jag hem, åt lite mellis, sedan åkte jag iväg och tränade första passet på friskis för i år, och känner mig faktist ganska slut nu haha. Men det känns ändå skönt att vara igång igen. Resten av kvällen kommer spenderas med tv tittande!

Sitter på en tursimlektion nu och kan äntligen andas ut. Har precis haft en muntlig redovinsing (vilket vi förövrigt har hela tiden), och jag var ganska nervös innan.
Tidigare idag på morgonen så har vi haft uppsatsskrivning, jag skrev ett blogginlägg som jag känner mig ganska nöjd över faktiskt. Blev en håltimme däremellan så har hunnit hem och städat också. Nu så ska jag börja med någon uppgift vi fått, och senare idag blir det bara hem och ta det lugnt.

Jag kan börja med att säga att jag haft en toppenhelg. Först pizza och mys med Johanna, sedan tjejkväll hos Clara med fem sköna brudar på lördagen och så dans på söndagen, vilket har vart jätte roligt!
Idag så har jag, förutom att gått i skolan, varit med Evelina och tränat på våran par dans, och sedan pratat med mina föräldrar och med johanna om en resa vi vill åka på.
Nu så ska jag snart kliva ner i ett bad och läsa lite tänkte jag, är rätt så trött.

min mat och mitt nöje från helgen, haha:

Idag har jag bara legat hemma och slappat. Läst och  sett på tv.
Har fixat till mig lite grann nu och ska strax gå ut för att möta Alice. vi ska hem till Clara och vara där med några till kanske, vet inte riktigt vad vi kommer göra, men det blir nog kul!


under den här veckan har jag inte skrivit mycket, och inte gjort så mycket heller.
Gått i skolan, dansat, haft prov och andra saker. Idag så har jag städat och sen inte gjort så mycket mer efter skolan haha.
Ska bege mig till Johanna om ett tag då vi ska beställa lite mat och käka hos henne, och det är vad jag har planerat för ikväll. Skriver kanske senare.


Sliten tjej, yey!


We stopped checking for monsters under our bed when we realised, they where inside us.