Igår när jag var ledig har jag en riktigt skön dag. Åkte iväg och handlade med mamma, sedan hängde jag och Evelina hemma hos mig där vi solade, badade och snackade. På kvällen sen kom Emmy och Sara och hängde hemma hos mig en stund.
Idag däremot så har jag jobbat hela dan och kom hem för typ en timme sen. Har bara käkat mat och sett på tv, och om en stund kommer Emmy och Sara hit igen så då ska jag umgås med dom ett tag!
Idag så har jag haft en mysig dag på stan tillsammans med Johanna. Vi kikade lite i några butiker och fikade sedan på mitt favoritfik!
Var även nere på skatteverket idag för att få en blankett så jag kan börja betala skatt, känns väl lite sådär haha. Sen nu resten av kvällen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, blir väl att man spenderar kvällen framför tv:n som alltid.
 
Igår så åkte jag ner på stan och lunchade med Sofia. Eftersom vi fick lön igår så shoppade vi även en del, så fick med mig en hel del nytt hem vilket känns bra skönt!
Idag däremot har jag jobbat hela dagen och kom hem för typ en timme sedan. Har duschat och lagat lite mat, så nu ska jag sätta mig framför tv:n och äta, där jag kommer spendera resten av kvällen!
Idag har det varit en skön dag på jobbet, det var inte så stressigt och vi slutade i en skaplig tid! Sen kom även min chef och frågade om jag ville vara ledig imorgon, så självklart sa jag inte nej till det haha. Efter jobbet så gick jag och Sofia på stan en sväng innan vi åkte hem, och sedan dess har jag hunnit käka, duscha och handlat med mamma. Nu däremot, så ska jag nog ta och kika på en film eller något liknande.

Standing at the edge, wondering, what would happen if I jumped?
Min uppdatering här har verkligen varit dålig, orkar knappt blogga nånting när jag bara jobbar om dagarna, men ska försöka bli lite bättre nu!
De senaste dagarna har jag jobbat och var ledig igår och även idag, då jag i stort sätt gjort ingenting haha.
Jag har bakat en massor tills min lillebrors födelsedag, städat och annar bara tagit det lugnt. Känns tråkigt att jag jobbar så mycket, men med tanke på vilket skitväder det har varit så gör det mig inte så mycket då jag får betalt för mödan haha.
Senare idag ska jag iafall träffa Sanna och fika med henne efter hon jobbat, så livet rullar på.

En sommarfika i Juni

Elliots dop + Patrik och Sofies bröllop

En utekväll med Jasmine, då vi tog taxi hem på kvällen

Lägerveckan på Bäcksäter

Jakob och Jonas klädde ut sig till spöken och skrämde alla barn, vilket nog var det roligaste på hela veckan!

Midsommaraftonen hemma hos Frida


Peace and Love

Väntan på Mac Miller... Så underbart!

Alltså haha, killen med tre nippels ovan... Lär vara det sjukaste jag sett!


Vet att bilderna inte är något av kvalite, men alla är tagna med iphonen och sen är jag väl ingen fotoexpert heller haha. Men nu har ni fått sett lite bilder från mina senaste två månader, och när jag knäppte alla bilder hade jag sjukt kul!
Igår kom jag äntligen hem från Peace and Love. Det har varit en otroligt jobbig, men rolig, vecka. Såg flera bra band/artister och hängde med både gamla och ny polare.
Har slösat så otroligt mycket pengar därborta och vet inte vad jag har slösat det på förutom mat... Hur som helst, idag har jag jobbat tills fyra och har känns mig lagomt seg och trött. Nu ska jag kika lite på tv och sen försöka sova så jag orkar med en till dag på jobbet imorgon. Bilder ska jag försöka ladda imorgon så min blogg blir lite roligare haha.